Menu

Team

Amazing Destinations bestaat uit een gemotiveerd team dat niets liever doet dan u Memories for Life te bezorgen. Elke dag creëren we reizen op maat waarbij ons unieke abc van groot belang is. Authentique, Boutique en Chique, dat zijn de drie begrippen waarmee wij aan de slag gaan. 

Iedereen bij Amazing Destinations heeft iets gemeenschappelijk: een voorliefde voor reizen, de wereld beter leren kennen en nieuwe, ongerepte plekken ontdekken. Elke Travel Designer heeft zijn eigen specialisatie en doet niks liever dan haar en zijn inzichten delen met u. Onze Travel Designers luisteren en stellen voor u, op basis van uw interesses, timing en budget de reis van uw dromen op.

Het voltallige team reist voor u de wereld rond en deze jarenlange reiservaring uit zich in een expertise waarop u dagelijks beroep kan doen. Of u nu naar de Amalfikust, Outback of Sossusvlei wil, wij maken uw droom werkelijkheid.

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons

 

Inge

Inge is de zaakvoerder van Amazing Destinations en doet dat na al die jaren nog steeds met hart en ziel. Ze heeft de hele wereld gezien en trekken in de jungle, de Big 5 spotten of op expeditiecruise gaan, maakt haar oneindig enthousiast.

Lees meer


0477/27.83.86

inge@amazingdestinations.be

 

Peter

Peter staat samen met Inge aan het roer van Amazing Destinations. Ook hij reist de hele wereld af op zoek naar de beste boutiquehotels ter wereld. Hij is een specialist wanneer het op cruises en expedities aankomt en tegen een paradijselijk eiland zal hij nooit neen zeggen.

​​​​​​​​​​​​Lees meer


03/226.69.99

info@amazingdestinations.be

 

Katrien

Katrien reist al jaren de wereld rond. Ze is gepassioneerd door Afrika en stelt maar al te graag uw droomreis op maat samen. Evengoed kan ze genieten van een parel in Europa, of het nu de stad of het platteland is. Zolang ze maar culinair kan genieten.

Lees meer


09/222.23.41

katrien@amazingdestinations.be

 

Kristien

Kristien kent de knepen van het vak. U zou het haar niet aangeven, maar ze heeft niet altijd in de toeristische sector gewerkt. Voor ze haar echte passie ontdekte, werkte ze in de vastgoedwereld. Of het nu Tanzania of Canada is, de wereld heeft geen geheimen voor haar.

Lees meer


​​​​​​​09/222.23.41

kristien@amazingdestinations.be

 

Peter

Peter is een rasechte Antwerpenaar. Hij voelt zich als een vis in het water in het kantoor te Brasschaat, waar hij dag in dag uit de meest complexe reizen samenstelt. Een flinke dosis humor is daarbij steevast van de partij. Zijn favoriete wereld? Die van de cruises.

Lees meer


03/226.69.99

peter.b@amazingdestinations.be

 

Nanou

Nanou is haar hart in Azië verloren. Ze kan maar geen genoeg krijgen van de heerlijke keuken, de boeiende cultuur en de prachtige groene landschappen die zich van Nepal tot Indonesië uitstrekken. Maar ook in een museum kan ze urenlang ronddwalen.

Lees meer


09/222.23.41

nanou@amazingdestinations.be

 

Karin

Karin staat bij Amazing Destinations in voor de boekhouding, maar ze doet veel meer dan dat. Ze is een wandelende encyclopedie wanneer het op historische feiten aankomt en reizen begeleiden doet ze maar al te graag.​​​​​​​ 
​​​​​​​

Lees meer


​​​​​​​09/222.23.41

accounts@amazingdestinations.be

 

Ruud

Ruud is sinds jaar en dag gepassioneerd door reizen. Thailand, Zanzibar én Mallorca zijn de absolute favorieten van onze Sales Manager. Bij Amazing staat hij het team bij met zijn organisatorisch talent en het implementeren van een nieuw CRM systeem.

Lees meer


09/222.23.41

ruud@amazingdestinations.be

 

An

An was meer dan 20 jaar een vaste waarde in het reisbureau Archeon Travel. Met haar jarenlange ervaring in de à la carte wereld werd zij met open armen ontvangen in het nieuwste Amazing Destinations-kantoor in Meise. Met een lach en enorm veel vakkennis helpt zij elke droomreis waarmaken.

Lees meer


02/270.30.10

an@amazingdestinations.be

 

Ronald

Ronald staat Amazing Destinations bij met zijn expertise op vlak van IT en marketing. Wanneer hij te lang in het land is, kriebelt het om opnieuw een voor hem nog onbekend deel van de wereld te ontdekken. De grootste troef van reizen? Zonder twijfel kennis maken met nieuwe culturen. 

Lees meer


02/270.30.10

info@amazingdestinations.be

 

Carmen

Carmen is Travel Designer bij Amazing Destinations Brasschaat. Na haar passage in het VIER-programma De Sollicitatie is ze geen onbekende meer in Vlaanderen. Haar passie voor reizen is eindeloos en met een reisgerelateerd boek of magazine is ze steevast gelukkig. In de zomer is Carmen te vinden op de festivals.

Lees meer


03/226.69.99​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​

carmen@amazingdestinations.be

 

Régine

U kent régine misschien nog van haar reisbureau Valiez. Na 28 jaar was ze aan verandering toe en sloot ze zich aan bij het team van Amazing Destinations. Sinds haar komst in januari 2024 staat zij zowel haar klanten als haar collega's bij met de bakken ervaring en kennis die ze doorheen de jaren heeft kunnen opdoen. 09/222.23.41

regine@amazingdestinations.be

 

Natalie

Natalie mag zichzelf expert noemen als het gaat over Afrika en de Indische oceaan. In haar vrije tijd maakte ze prachtige reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië en ook Latijns-Amerika kent maar weinig geheimen meer voor haar. Natalie is zeker een Travel designer waar u op kunt rekenen voor het samenstellen van uw droomreis. 


03/226.69.99

natalie@amazingdestinations.be

 

Laetitia

Laetitia staat in Gent en Brasschaat iedereen bij die de reismicrobe te pakken heeft. Ze is geboeid door de ongerepte natuur, maar evenwel door een korte maar krachtige citytrip. Favoriete bestemming? La Réunion!


Lees meer


​​​​​​​09/222.23.41

laetitia@amazingdestinations.be


 

Alannah

Alannah vond haar droomjob in de reissector. Vol enthousiasme staat ze haar klanten bij bij het uitwerken van fantastische rondreizen. Nog veel liever neemt ze zelf het vliegtuig naar onbekende oorden. Grote favoriet: The USA.
​​​​​​​

Lees meer​​​​​​​


​​​​​​​09/222.23.41

alannah@amazingdestinations.be

 

Mieke

Mieke ruilde haar carrière als interieur designer in voor een nieuwe start als Travel designer. Travel designer zijn betekent voor Mieke een leven vol avontuur, buiten de gebaande paden treden en zichzelf en haar klanten onderdompelen in nieuwe culturen. 

Lees meer


​​​​​​​09/222.23.41

mieke@amazingdestinations.be

 

Saïna

Saïna is een gedreven Travel Designer die geen uitdaging uit de weg gaat. Ze stapte over van de incentives naar het à la carte gebeuren bij Amazing. Favorieten op het lijstje? Zuid-Afrika en Vietnam!
​​​​​​​

Lees meer


​​​​​​​09/222.23.41

saina@amazingdestinations.be

 

Veerle

Haar reiskriebels leidden Veerle al naar vijf continenten. De volgende logische stap was dan ook om te starten als Travel Designer bij Amazing Destinations. Als je Veerle de wereld instuurt, vind je haar sowieso ergens al snorkelend in tropische wateren. ​​​​​​​02/270.30.10

veerle@amazingdestinations.be

 

Laura

Laura is nog nieuw in de wereld van toerisme, maar heeft na haar opleiding nóg meer zin gekregen om de vijf werelddelen te ontdekken. Ze is geboeid door bijzondere tradities en vreemde culturen, maar voelt zich het best tijdens een wandeltocht door bergen en bossen met een uitdagende hellingsgraad.

Lees meer


09/222.23.41

laura@amazingdestinations.be

 

Febe

Febe is praktisch opgegroeid in de reissector; haar moeder is al jaar en dag reisagente. Hoewel ze immobiliën ging studeren, trok iets haar toch terug in diezelfde richting. Achter de schermen werkt Febe mee aan offertes en onze backoffice-systemen. Zo kan ze langzaam maar zeker haar plekje veroveren als travel-designer. 09/222.23.41

febe@amazingdestinations.be

Samen uw droomreis samenstellen?

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons