Menu

Verhalen van klanten

 • Home
 • Verhalen van klanten
 

Alles goed?

- Mei 2020

Dag Mevrouw, 

Ik schrijf u dit kort bericht om te checken of alles nog wel gaat bij jullie.

Toerisme en reizen zijn uiteraard heel sterk getroffen nu.  Ik hoop dat jullie volharden.

We hopen dat alles snel weer goed komt en zijn stellig van plan - indien de grenzen weer opengaan ! - om in oktober/november 2020 de geplande reis naar NZL zeker te maken. Allicht moeten we nog even afwachten hoe een en ander zich laat 'decanteren'. 

We houden contact.

Beste groet 

Pieter

 

Veel sterkte!

- Mei 2020

Hi Katrien,

Hoe gaat het met jou? 

Ik ben zo bezorgd en verdrietig voor wat er met de reissector aan het gebeuren is. Ik hoop zo voor jullie dat reizen snel weer mag en klanten dan ook bereid zullen zijn om nieuwe reizen te plannen. 

Hopelijk zien jullie licht aan het einde van de tunnel en kunnen jullie nog steeds mooie reizen boeken voor jullie klanten.

Veel sterkte daar! 

Warm groeten,

Steven

 

Een geslaagde reis

Thailand - maart 2020

Beste,

We zijn al een dik weekje thuis … en ondertussen hebben wij al eens samen gezeten om nog eens terug te blikken naar onze reis.

Zoals we van Amazing destinations gewoon zijn, is de reis over zijn geheel zeker meegevallen. De duur van de verblijven zat proportioneel ook goed.

In Bangkok zelf was het voor ons zèker lang genoeg … vooral omdat we daar toch met zeer vervuilde lucht te maken hadden. Anderzijds was het contrast tussen bijvoorbeeld de vervuilde en luidruchtige drijvende markt en dan de stille, en schone natuur van de achterkant ervan zeer verrassend. De Anatara hotels waren stuk voor stuk goed met als uitschieter deze in Chiang Mai – mooie serene architectuur en goede restaurants.

Tijdens onze vrije dag in Chiang Mai hebben we onze gidse en chauffeur aangesproken om met ons een extra dag te organiseren … en dit is ook zeer goed meegevallen.

Om te eindigen zaten we in Hua Hin … een mooi oord om uit te rusten …

Conclusie: een geslaagde reis

Jo en Mia, Zele

 

Amazing is het juiste woord

Zuid-Afrika - maart 2020

Dag Katrien,

Wij hebben een fantastische reis gehad. Van de eerste tot de laatste dag  was het top!

De city trip in Kaapstad was “super tof  “… De Zuid-Afrikaanse Provence in Franschhoek was “prachtig “

Genoten van de Indische Oceaan in Plettenberg in een fantastisch hotel.. Om te eindigen in de totale rust met ongelofelijke verzichten in Camp Figtree met heerlijk eten..

Het had gerust nog langer mogen duren.. AMAZING is het juiste woord voor deze reis!! Nogmaals hartelijke dank voor jullie begeleiding..


Katrien, Roeselare

  Op een idyllisch strand in Bali

Bali is een "amazing destination"

Indonesië - Bali - februari 2020

Beste Amazing Destinations,

Sinds vorige week zijn we na een onvergetelijke huwelijksreis opnieuw in de Belgische realiteit beland. Zeer leuk om bij onze thuiskomst ook een kaartje van jullie in onze brievenbus terug te vinden! Een klein, tof gebaar, maar na onze reis kunnen we enkel zeggen dat het perfect aansluit bij het totaalpakket dat Amazing Destinations aanbiedt!

Jolien & Gilles, Waregem

  Zonsondergang op Mauritius

Onze huwelijksreis naar La Réunion en Mauritius

Mauritius - februari 2020

Beste Kristien, graag geven we even feedback over de reis.
 
Op La Réunion werden we uitstekend ontvangen door de lokale agent. Bij de Diana Dea lodge is de rit naar boven een echte uitdaging, supermooi zicht (helaas slecht weer) en een bijzonder lekkere keuken. Het Blue Margouillathotel is  prachtig gelegen, echt een intiem tophotel met een bijzonder verfijnde keuken. Absolute aanrader!


Aangekomen op Mauritius was het ontvangst op de luchthaven heel vlot! Het hotel was ook meer dan prima, rustig, rijkelijke buffetten, verse fruitsappen bij ontbijt. 

(...)

Bedankt voor de samenwerking!
 
Marie, Hamme

 

Safari in Kenia: onvergetelijk en machtig!

Kenia - februari 2020

Hallo Katrien,

Bedankt voor het kaartje. Ik geef even wat feedback over onze reis.

Hotel: Niet het modernste hotel maar goed onderhouden, mooie tuin, zeer vriendelijke staff en correct eten. Het à la carte restaurant Imani is een aanrader. De ligging is goed, het zicht op de oceaan prachtig. Kortom weinig of niets op aan te merken met alle Europese comfort aanwezig. Leuke bars en zwembaden!

Safari: Onvergetelijk, machtig. Organisatie perfect en Severin Safari Camp is ongelooflijk. Te midden van de wilde dieren in een luxe tent, tja, moeilijk te beschrijven. 

Kenia: Zeer mooi land, zeer vriendelijke mensen maar veel armoede. Mombasa gaan bezoeken zonder gids is geen goed idee, t is nogal overweldigend al die mensen, het zwerfvuil en de chaos.

Amazing Destinations: 10 op 10, jullie maken jullie reputatie waar. De mix die je voorstelde was geweldig, perfect wat we wilden, binnen budget. Voor een eerste bezoek naar Afrika was de accomodatie en organisatie top, je kan dit zonder twijfelen nog voorstellen aan Afrika first-timers, dit doet smaken naar meer maar de Europese toets is er nog.

Dus ja, heel positief over de reis en over jou!

Groetjes 

Pieter, Meldert

 

Onze liefde voor Thailand is niet gestild

Thailand - februari 2020

Beste Katrien,

Graag geven we wat feedback over onze rondreis in Thailand. Over het geheel zijn we meer dan tevreden. We hebben heel wat gezien, ondergaan, beleefd en zijn een pak herinneringen rijker.

Jullie partner in Thailand is gewoon Top! We hebben 3 verschillende gidsen gehad die stuk voor stuk aan te bevelen zijn. Allen waren ze zeer gedienstig en hielden ze rekening met wat we konden en hoe vlot het ging. Onze gids van Bangkok liet ons ontdekken wat en hoe de “Thai” eet en liet ons de fijne kunsttechnieken zien buiten programma. We kregen een degelijke uitleg en er was geen grens aan de hulpvaardigheid. Het was veel meer dan we hadden durven verwachten.

Bij de uitstap naar het gouden driehoek, zelfde stramien. Onze gids gaf degelijk uitleg en was trots om ons te tonen wat dit gebied te bieden heeft. Aardrijkskundig en geopolitiek zijn we rijker geworden. Onze liefde voor Thailand is niet gestild, wel integendeel.

[...]

Graag wil ik afsluiten met u nog eens te bedanken voor uw tussenkomst als we in Chiang Mai waren. Ook hier hebben we trouwens mogen vaststellen hoe efficiënt en gedienstig het agentschap in Thailand ook is. Voor ons is deze ervaring zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groeten,

Michèle en Henkie, De Pinte

 

Namibië is een prachtig land!

Namibië - februari 2020

Goede avond,

Zoals gevraagd een kort verslagje van onze reis.

Vlucht Doha-Windhoek vlekkeloos verlopen, wel lang en vermoeiend. Goed toegekomen en een goede meet en greet met de lokale agent. Hij heeft ons haar fijn uitgelegd hoe alles in zijn werk ging en heeft ons begeleid tot aan de wagen en gezorgd dat alles in orde was.

 • Wij zijn vertrokken naar Mariental, lodge Bagatelle. Een kleine gezellige lodge waar wij het zeer goed gesteld hebben. Goede game drive, gezellige eetgelegenheid en lekker eten. Wij hebben daar een massage genomen, ook dat was piccobello.
 • Sossusvlei:
  Mooie lodge, goede kamer, zeer verzorgde maaltijden, zowel ontbijt als avondeten, en goed gelegen. Klein nadeel, zeer weinig zetels rond het zwembad. Als je daarover een opmerking geeft wordt er niet gereageerd, je moet maar wachten tot er één vrijkomt.
 • Sossusvlei-Walvisbay:
  Wij konden tanken rechtover onze lodge, maar dit hadden we bewust niet gedaan, we zouden dit doen in Solitaire. Jammer genoeg hebben we het "pompstation" niet gevonden wat ons spannende momenten bezorgd heeft nabij Walvisbay, op 30 km toonde alles leeg en hadden we géén range meer, maar we zijn gelukkig nog tot in een stankstation gebold! (Dit was toch even spannend en avontuurlijk! Gelukkig goed afgelopen!) De B&B "swakopmund guesthouse" was zeer verzorgd en serveerde een zeer lekker ontbijt.
  Wij hebben een tour geboekt met Mola Mola, en kunnen deze organisatie warm aanbevelen.
 • Walvisbay-Mowani:
  Zeer lange rit, maar toegekomen in de hemel! Wat jammer dat we maar één nacht konden verblijven. Hadden graag "the white lady" bezocht, maar à 40 gr en 2 uren stappen hebben we gepast! Zeer vriendelijke ontvangst, prachtige zonsondergang en lekker eten.
 • Mowani-Toshari lodge:
  Rit goed verlopen. Toshari lodge was voor ons géén wauw effect (en zeker niet na Mowani), te groot, te onpersoonlijk, géén goede ontvangst en service,het minst lekker eten van de reis. (niet zo goed gemanaged!) Hadden ons eerst een sleutel gegeven van een bezette kamer, dit schept niet echt vertrouwen.
 • Onguma lodge:
  Alles piccobello, zeer goed gesteld op alle gebied.
 • Okonjima:
  Ook alles perfect in orde, misschien iets beperkter qua game drive (de vorige lodge was wel gezelliger), Africacat hebben we niet gedaan.

Kortom, we hebben een zéér mooie ontspannende reis gehad, Namibie is een prachtig land qua natuur en we zijn zeer ontspannen teruggekomen. Het korte verslag is géén kritiek, het zijn enkel onze bevindingen.

Dank voor de goede organisatie en informatie!

Mvg 

Fabienne en Henri, Egem

 

Perfecte honeymoon!

La Réunion - februari 2020

Dag Laetitia, 

Onze terugreis is vlekkeloos verlopen. Het was wel wat verschrikken van de koude eens terug in Europa, maar op praktisch vlak waren er geen onaangename verrassingen.

De huwelijksreis zelf was top! De combinatie van het avontuurlijke Réunion en het “chille” Mauritius was net dat wat we nodig hadden. 

Qua organisatie en ondersteuning van jullie hebben we absoluut niets aan te merken. Zeker de snelle reactie en uitgebreide info na de afgelasting van onze TGV werden zeer geapprecieerd.

De hotelletjes waren goed gekozen, met het budget in ons achterhoofd, zijn we absoluut tevreden. Ook jullie lokale partner in Réunion is trouwens top. We kregen uitvoerig info door een toffe kerel bij aankomst in Saint-Denis. 

Voor jullie hebben we nog twee mini-tips:

1) Het zou leuk zijn als jullie wat extra informatie over de “randonnées” (wandelingen) meegeven. Wij hebben uiteindelijk een toeristische dienst bezocht (wat ook zeker geen probleem was), maar het is leuk als je dit op voorhand al eens kan checken thuis. 

2) In Zilwa Attitude is de All-in formule echt een must. We zijn een uurtje na aankomst al gaan switchen van half pension naar All-in toen we de prijzen van de drank/snacks zagen. Het switchen was geen enkel probleem, maar voor toekomstige bezoekers zou ik dit toch nog eens extra in de verf zetten ("go all-in” is de boodschap). 

Ten slotte willen we jullie nog bedanken voor het organiseren van onze wondermooie huwelijksreis. Wij zijn alvast enthousiast en hebben sindsdien ook al enkele koppels in jullie richting gestuurd. 

Groetjes, 

Nele & Arne, Kessel-Lo 

 

Alweer een Topreis met Amazing!

India - februari 2020

Beste Katrien,

Eerst en vooral onze beste wensen voor een liefdevol maar vooral voor een gezond 2020 gevuld met vele onbezorgde reisjes en onverwachte blijde verrassingen.

De reis die jij voor ons georganiseerd en uitgewerkt hebt, was gewoon weer TOP. Dus alweer een dikke pluim voor jou, Katrien.

DUBAI: hotel Adress Boulevard: zeer mooi hotel, centraal gelegen vlakbij alle bezienswaardigheden. Alleen weinig kunnen genieten van het hotel zelf, aangezien we toch  zoveel mogelijk Dubai wilden verkennen. Verblijf had echter wel wat langer mogen zijn: 5 dagen ipv 3, zodat we ook de Palm even konden bezoeken en een eendagstrip naar Abu Dabi , ons aangeraden door een Frans koppel.

INDIA: alle transfers ( van de luchthaven naar het hotel en omgekeerd) waren gewoon perfect. Mooie auto's, stipte afhaling! Beter kon niet! Ook hotel TRIDENT was top: rustig gelegen, ver weg van het drukke en vervuilde Delhi.

VLUCHT VISTARA: opnieuw TOP! We zaten in premium economy, met heel veel beenruimte en zelfs eten gekregen voor een vlucht van slechts een halfuurtje! Misschien voor lange vluchten in de toekomst, overwegen om wat meer te betalen voor premium, zodat we ook comfortabeler kunnen zitten.

Zo, Katrien, dit was onze feedback! Bedankt voor dit alles... Tot de volgende bestemming👍😍

Heel veel liefs voor jullie ganse team

Annik en Koen, Sint-Denijs-Westrem

 

Amazing vakantie in Lapland

Lapland - februari 2020

Laetitia,

Wij hebben een “Amazing” vakantie gehad in Lapland ! Dank je wel om dit te organiseren.

• De vluchten waren op een ideaal tijdstip om te vertrekken, toe te komen en terug te komen.

• De eerste avond hebben we fantastisch lekker gegeten op het top deck (10 gangen menu) . Het Hotel Levin Iglut was ook een mooie ervaring waarbij je slaapt onder een glazen dak. De kamer was wel te warm omdat we de temperatuur niet konden regelen.

• De Huskie hondenslede was voor ons het summum als ervaring; een must do.

• De snowscooter trip was ook een mooie ervaring langs de bossen gedurende 4 uur. Hilde zat achterop bij mij omdat ze zelf niet wenste te rijden. Nuttig om te weten is dat dit een zeer hobbelige rit is en dat het goed is om hierop voorbereid te zijn.

• Het Design Hotel: nieuw en dus in orde, perfect gelokaliseerd op wandelafstand van het Toerist Info center en van de ski piste. Thibault en ik hebben er dan nog ongepland 2 halve dagen skien bijgenomen (gewoon langs het centrum “Zero Point” om skis te huren en de skipas te nemen). Het Hotel heeft een lekkere pizzeria zelf en een heel lekker restaurant “Kikkale” waar we op oudejaar genoten hebben. Die avond was er ook aan de piste overal vuurwerk.

Ontbijt in Kikkale was schitterend.

Dus algemeen: een heel mooie ervaring. Wij hebben het Noorderlicht even overdag kunnen zien, maar snachts was het meestal bewolkt en de kans om het te zien was zeer laag; beste tijd zal zijn in 2025 omwille van de zonnewinden. Dan hopen we terug te gaan !

Nogmaals bedankt.

Philip, Hamme

 

Met spijt in het hart vertrokken uit Oman

Oman - januari 2020

Dag Katrien

Bedankt voor je kaartje. 

Eerst moet ik je de hartelijke groeten overbrengen van Kamil. We hebben samen met hem een onvergetelijke reis door Oman gehad. Een eersteklas gids die ook de minder toeristische plekjes weet te vinden. 

Dit was beslist een van onze mooiste bestemmingen ooit. Je heb niet overdreven. Gelukkig hebben we veel foto’s genomen om de herinneringen aan deze reis niet vlug te vergeten. Zowel de mensen, de natuur als de cultuur hebben we in ons hart gesloten. 

Bedankt om door te geven dat het ons gouden jubileumreis was. Daardoor hebben we zowel de 1e nacht in Radisson Blu als in Anantara van een upgrade kunnen genieten en hebben we bijna de hele week chocoladetaart gegeten 😊

Vooral de upgrade in Anantara naar een "one bedroom poolvilla„ was zeer aangenaam. We voelden ons alsof we in een sprookje van duizend en een nacht waren binnengestapt.

Het was met spijt dat we op het vliegtuig zijn gestapt.

Bedankt voor de goede organisatie van de reis. 

Vriendelijke groeten van

Willy & Emmy, Bassevelde

 

Onvergetelijk vader-zoon moment

Lapland - januari 2020

Dag Peter

Ik wou nog even laten weten dat Anthony en ik genoten hebben van de trip. 

De hotelkamers van The Arctic Lodge zijn wel aan de kleine kant. Aangezien het hotel volzet was konden we ook geen ruimere kamer krijgen. Dit is geen kritiek, wel een feedback, tenslotte waren we er ook maar 3 nachten.

Het eten was prima; zeker 's avonds vonden we het beiden echt wel te smaken. Er is ook een mooie wijnkaart. In de bar is eveneens gezellig zitten, zowel om op te warmen na een ijskoude buitenactiviteit als om na te tafelen.

De excursies zijn ook goed geregeld. Ook de uitrusting is prima om de koude te trotseren. Eigenlijk hoeft men buiten thermisch ondergoed, fleece en truien niets mee te nemen voor de koude buiten schoen- en handschoenverwarmers; bij de terugreis naar België zijn Anthony en ik vertrokken enkel met trui en op sneakers (jas en stapschoenen in de reiskoffer).

Conclusie: een aanrader, zeker als vader-zoon moment!

Nogmaals bedankt om alles goed geregeld te hebben!

Met vriendelijke groet

Kurt, Schoten

 

De Malediven zijn het paradijs op aarde

Malediven - januari 2020

Dag Laetititia

We hebben een fantastische vakantie gehad in de Malediven.

Het resort Constance Moofushi is werkelijk een heerlijk paradijs, waar je vanaf het moment dat ze je oppikken op de luchthaven tot ze je er weer afzetten constant in de watten wordt gelegd.

Op het moment dat je, nog wat onwennig en vermoeid van de lange vlucht, het luchthavengebouw van Male buitenstapt, word je opgewacht door een van de vele vriendelijke medewerkers van het resort. Ze helpen met de check-in voor het watervliegtuigje en vergezellen je naar een gezellig lounge waar je een verfrissend drankje en heleboel lekkernijen voorgeschoteld krijgt terwijl je even via hun wifi aan het thuisfront kunt laten weten dat je goed bent aangekomen.

Wanneer je aanmeert aan de lange jetty die je van het azuurblauwe water naar het zalige, ongerepte witte strand brengt, word je verwelkomd door een bordje ’No news, no shoes’. En zo is het werkelijk, zorgeloos een hele week op je blote voeten van alle luxe genieten.

[...]

De dresscode is ‘island chic’ wat er eigenlijk op neer komt dat iedereen gewoon draagt waar hij zin in heeft. Sommige dames verschijnen in nogal uitgebreide toiletten en hoge hakken maar over het algemeen loopt iedereen er heel relaxed bij …. op blote voeten !

En dan nog een laatste troef van dit exotisch resort : het personeel. Iedereen, van kamerjongen en serveuze tot chef-kok en resort manager, is er 24/7 bezig om je een fantastische, onbezorgde vakantie te bieden. De kamers, stranden, restaurants, …. worden voortdurend proper gehouden en iedereen loopt er met een glimlach rond.

Kortom : Moofushi heeft zijn prijskaartje maar de ongecompliceerde luxe van dit heerlijk paradijs is elke euro waard.

Rest mij alleen nog jullie te bedanken voor de snelle en correcte afhandeling van onze boeking. We zullen niet aarzelen om bij een van onze volgende reisplannen nog eens beroep op jullie te doen. 

Met vriendelijke groeten,

Familie Demeyer, Sint-Kruis

 

Zuid-Afrika om nooit meer te vergeten

Zuid-Afrika - januari 2020

Beste Kristien,

Alvast onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Ik ben een beetje met vertraging maar wou toch graag nog even de tijd nemen om jullie te bedanken voor het mee samenstellen van onze Zuid-Afrika reis!

Wij hebben enorm veel geluk gehad met de game drives, enorm veel mooie dingen mogen zien en meemaken.

Ook de natuur en mogelijkheden tot allerlei verschillende activiteiten heeft ons positief verrast. Het was echt een bestemming waar wij volledig ons ding konden doen.

Wegens slechte weer (2 dagen op de gehele periode dus zeker OK) is enkel onze shark dive niet kunnen doorgaan. Misschien is dat een goede reden om nog eens terug te gaan natuurlijk..

Ik heb het iedereen al aangeraden en jullie naam al enkele keren doorgegeven : ) 

Nog een dikke merci!

Groetjes,

Lizzy & Glenn, Hamme

 

Amazing Emiraten!

Abu Dhabi - januari 2020

Beste Peter, Inge en Carmen

Eerst en vooral onze allerbeste wensen voor 2020.

Bedankt voor jullie kaartje van vorige week.

Ik kan U alvast zeggen dat wij super super tevreden zijn van de reis naar Abu Dhabi, de woestijn en Dubai, ze was eigenlijk veel te kort mocht zeker langer duren! Alles was goed geregeld, hotels, vervoer, we hebben er heel mooie dagen verbleven, qua luxe hotels, eten, personeel de MAX we keren zeker nog eens terug.

Nog bedankt voor de goede organisatie.

Met vriendelijke groeten

Brigitte, Helmoed & Claire, Drongen

 

Mooi en boeiend Israël

Israël - januari 2020

Hallo Carmen

We zijn dus weer thuis. Bedankt voor jullie kaartje!

Allereerst wil ik zeggen dat we een heel mooie reis hebben gehad en ongelooflijk veel dingen hebben gezien, die we zelf nooit zo zouden hebben gevonden! Dank jullie wel!

We zijn begonnen in Tel Aviv in het Drisco hotel. Mooi hotel, goede ligging bij Jaffa, kleine kamer, goed restaurant. Een beetje nadeel was dat toen wij eind van de middag aankwamen en later wilden eten, er niet direct een tafel was. Misschien mensen volgende keer meteen een tafel laten reserveren? Het eten is namelijk zeer lekker!

Tel Aviv was een leuke stad waar we de hele dag gewandeld hebben.

Daarna naar Caesarea. Yaacov weet heel veel over alles en heeft ons de hele reis bezig gehouden; zéér boeiend en af en toe een beetje veel, maar een aangename, lieve man met hart voor zijn werk.

Caesarea, Acco (mooi en boeiend), Haifa. Nazareth overgeslagen vanwege de gietende regen. De rest van de reis hebben we alleen maar mooi weer gehad. Helaas hebben we het vogelreservaat ook moeten overslaan, maar Yaacov heeft ons een ander meertje laten zien, met vogels.

Daarna naar Jeruzalem. Yaacov zorgde ook voor een bezoek aan het Tichomuseum (familie van mij). Na Jeruzalem naar Ein Gedi en Massada; mooi en heerlijk rustig, zoals praktisch overal.

Dank jullie wel voor de organisatie en misschien tot later! En de hartelijke groeten aan Yaacov en een pluim.

Marilou & Gregor, Breda

 

Myanmar - alweer een memorie for life

Myanmar - januari 2020

Beste Carmen

Graag wat korte opmerkingen bij onze recente reis doorheen Myanmar:

In het algemeen zijn we erg tevreden over de reis, en er zijn geen negatieve opmerkingen te melden. Myanmar doet wat denken aan Thailand 30 jaar terug, en heeft een zuivere/pure indruk, erg mooie natuur/cultuur/geschiedenis en een mooie (ongekende) keuken. 

De samenstelling van de reis was evenwichtig, en we hebben wel alle major sights van Myanmar gezien.  Zeker voor een eerste trip was dit meer dan voldoende; voor meer ervaren Myanmar-reizigers kunnen jullie allicht denken aan andere plekken (Rakhine, Kalaw, Maurk, Myeik, etc), en/of aan andere activiteiten (ballonvaart, met e-bike doorheen Bagan vallei etc).

Zoals verwacht vonden we vooral Belmond Yangon een plek naar ons hart: een oase in een bruisende stad, erg warme mensen, zowel de manager als de chef kok zijn ons uitgebreid komen verwelkomen (en uitwuiven), en ook in Bagan en Inle was de ontvangst en het verblijf meer dan in orde – ook Mandalay Hill Resort blijkt het beste wat Mandalay te bieden heeft.  Het toerisme lijdt echt wel onder het wegblijven van vele Westerlingen (omwille van Rohinya problemen), en dat merkt men stellig (mensen vragen openlijk om hen niet in de steek te laten en het toerisme van Myanmar te willen promoten). 

Dank voor de organisatie en de zoveelste mooie ervaring die jullie ons hiermee bezorgen.

Op naar de volgende...

Tot gauw !  

Erna & Pieter, Overijse

 

Fantastische tijgersafari in India!

India - december 2019

Beste Kristien,

Wij hebben een fantastische reis gehad met super ervaringen. Alles was perfect georganiseerd en de mensen waren allemaal heel vriendelijk en behulpzaam. We hebben er van genoten.

Jan & Brigitte, Berchem