Menu

Verhalen van klanten

  • Home
  • Verhalen van klanten
  Zweeds Lapland

Arctic Retreat was fantastisch!

Lapland - juli 2021

Dag Inge, Kristien en Laetitia, 

Dank je voor het kaartje dat jullie ons stuurden na onze reis. De reis was perfect!  Alles is zeer vlot en volgens planning verlopen. 

Het hotel Scandic Downtown in Stockholm is een echte aanrader, heel relax, mooi, hip en met een zeer uitgebreid en lekker ontbijt. De Nederlandstalige gids was heel aangenaam.  Ze heeft ons de juiste zaken laten zien, en ons op pad geholpen voor de volgende dagen. 

Arctic Retreat was fantastisch.  De kano en husky activiteiten waren heel fijn, eigenlijk een must als je in de zomer in Lapland bent. Een plus is zeker het diner in het Arctic Retreat.  Het wordt samengesteld door plaatselijke chefs aan de hand van lokale producten.  Ter plekke werkt de verantwoordelijke van het Arctic Retreat het menu nog af.  Restaurant kwaliteit.  Een verrassing voor ons. 

Dank voor de goede voorbereiding van onze reis! 

vriendelijke groet, 

Caroline 

  Puglia

Er is zoveel te zien en te beleven in Puglia

Italië - juli 2021

Beste Katrien,

We hebben heel erg genoten van onze vakantie in Puglia, het heeft heel veel deugd gedaan en ik ben met het gevoel teruggekeerd dat ik er terug moet: er valt zoveel te zien en te beleven. Ieder dorpje/stadje heeft zo zijn eigen accenten en dat maakt het ook heel bijzonder.

Alle hotels waren echt heel goed, de mix van plaatsen waar veel te bezoeken is (Otranto, Lecce) rond Tenuto Centoporte Resort (alleen heel spijtig van de ziekte die de olijfbomen daar treft) en Masseria Bagnara waar we een beetje rust genomen hebben want aan de Ionische kust, dicht bij ons hotel was het toch een trieste bedoening. Taranto: oud stadsgedeelte is echt verloederd.

Matera was heel indrukwekkend , we hebben daar een gids genomen om ons door het oude stadsgedeelte te leiden. We waanden ons in een ander tijdperk. We zaten heel goed op hotel, dicht bij het oude centrum en dicht bij de Parco della Murgia waar we kerkje met hun fresco’s  in de uitgehouwen rotsen konden bewonderen.

Albarello vonden we té toeristisch, winkeltjes in de trulli’s en ze verkopen allemaal hetzelfde, ze hebben wel een eigen manier om je binnen te lokken.

Masseria Torre maizza: zo blij dat we daarvoor gekozen hebben, zeer gezellig, mooi en kleinschalig hotel. We hadden de 9-hole golfbaan elke morgen voor ons alleen, zalig! In de namiddag bezochten we dorpjes in de omstreken, Ostuni etc.. Dank voor het verwelkomingswoordje die we daar ter plaatse van jullie mochten ontvangen. Dank voor de goede begeleiding bij deze geslaagde reis,

Groetjes, Bernard & Stien

  Tenerife

Mooie vakantie in Tenerife

Spanje - juni 2021

Beste Laetitia, Kristien en Inge,

We zijn dus terug van een mooie vakantie met heerlijk weer:

-de taxidienst heeft perfect gewerkt zowel hier als op Tenerife
-de heen- en terugvluchten zaten boesjevol
-de covidcontrole op luchthaven in Tenerife was een klucht

Onze Baobab suite was eens te meer ok met prachtig zicht op het water én de bergen. We zijn wel geschrokken van het extreem gebrek aan toeristen: in Baobab was bezetting geen 10%, daardoor breakfastroom en open bar/restaurant gesloten en toch wel handicap qua ontbijt met slechts 3 beperkte formules. Ook vreemd was dat 80% van de hotels, restaurants en kleine winkeltjes nog gesloten waren en dat we soms moedermens alleen op wandel waren. Maar… we hebben het niet aan ons hart laten komen.

We tellen nu af voor onze trip naar Washington in september!

Vele groeten,

Luc en Helga

  Ibiza

Ibiza is veel meer dan het nachtleven!

Spanje - juni 2021

Beste Peter,

We willen jullie bedanken voor de perfecte organisatie van onze reis; de vlucht, onze huurwagen en natuurlijk ons hotel Hacienda Na Xamena. We hebben een upgrade gekregen naar een junior suite met een prachtig uitzicht en rustig gelegen. Een echte aanrader. Ibiza is veel meer dan het nachtleven, zeker het Noorden.

Door al de Covidmaatregelen om op reis te kunnen gaan, hebben we volop kunnen genieten van onze vakantie in Ibiza en hopen er dit jaar nog te kunnen doen.

Met vriendelijke groeten 

Peter en Ilse

  Duitsland

Schloss Elmau: wereldklasse!

Duitsland - juli 2021

Beste Peter,

Vandaag ontvingen wij een kaartje vanwege jullie met de vraag om feedback omtrent onze reis naar Zuid-Duitsland. We zijn inderdaad sinds gisteravond terug - spijtig genoeg, want de reis was schitterend.

Eerst naar Legoland Duitsland: zeer mooi themahotel. Onze dochter was zeer enthousiast en ik moet toegeven dat het ook wel romantisch was om in een baldakijn-bed te slapen met de afbeelding van een Lego-koning en -koningin ernaast. Ook het eten dat jullie voor ons geregeld hadden, was meer dan in orde en zeker beter dan de gewoonlijke fast food die je om de oren krijgt gegooid in het gemiddelde pretpark.

Daarna Schloss Elmau: niet voor niets een leading hotel of the world! Ondanks het feit dat een deel van de (wellness)activiteiten voorbehouden waren voor 16+, bleef er meer dan voldoende beleving over voor onze dochter. Het hotel is helemaal gericht op wellness, sport, maar ook (bijzonder) lekker eten. Vooral dit laatste is niet evident in Duitsland. Wij gaan daar zeker nog terug, het is ideaal gelegen op weg naar Italië/Slovenië/Kroatië als stopplaats voor enkele dagen om de lange rit te breken.

We hebben fietsen gehuurd om een fietstocht te maken in de (bergachtige) buurt. Geen probleem, voor mij een ‘gewone’ mountainbike en voor de dames een e-bike. Alle soorten en maten beschikbaar, drinkbussen, helmen, fietskarren,… te veel om op te noemen wat er allemaal was. [...]

Kortom, jullie hebben tevreden klanten die op een gelijkaardige ervaring hopen eind augustus in Frankrijk. We beseffen ten zeerste hoe moeilijk jullie sector het heeft en doen des te meer onze hoed af voor zo’n goede service!

Bedankt en hopelijk tot snel voor een volgende Amazing Destination.

Tim en Inge 

  Côte d'Azur

Prachtig hotel aan Côte d'Azur

Frankrijk - juli 2021

Beste Laetitia, 

Ik wil nog laten weten dat onze reis in Théoule sur Mer afgelopen is. Mooie liedjes kunnen niet altijd blijven duren. Ik wil jullie bedanken voor het goede advies omtrent de aanbeveling en organiseren van de reis naar Hotel Tiara Yaktsa. Wij zijn erg tevreden!

Hopend om nog meer op jullie beroep te kunnen doen, 

Jan en Roosje

  Het paradijs op aarde

Luxe cruise Seychellen

- mei 2019

Beste Carmen

De reis was echt super, een aanrader! De cruise brengt je op plaatsen waar je anders nooit zou komen - onvergetelijk! Het eten aan boord was uiterst verzorgd en de bemanning zeer gedienstig en begaan met de reizigers. De Constance Hotels zijn ook super. Zeer mooie kamers een lekker eten. 

Ik wou dat ik daar gebleven was, het is een echt paradijs. 

Met vriendelijke groeten en dank voor de goede organisatie. 

M. 

  Markt in Mahé

Een prachtige huwelijksreis in de Seychellen

- Seychellen - juni 2019

Beste Jantien, Langs deze weg willen we je graag nogmaals bedanken voor de organisatie van wat voor een ons een onvergetelijke ervaring geworden is, een prachtige huwelijksreis! We hebben met volle teugen van alles genoten, alles wat ook prima geregeld.
We vonden jullie kaartje bij thuiskomst, leuk om zo terug thuis te komen. Bedankt!
 
Alvast een fijne zomer en tot later.
 
Vriendelijke groeten,
D & R

  Rust, zon, zee en verwennerij

Deugddoende vakantie in Mykonos

- juli 2019

Goedemorgen mevrouw Ameye

Wat een verrassing om uw attente kaartje te lezen bij terugkeer! We hebben een super fijne week achter de rug. Precies wat we nodig hadden. Rust, zon, zee en in de watten gelegd worden. Het hotel was/is een aanrader. Erg kalm, toch trendy, prachtige decoratie en meubelen, super Spa en fantastisch uitzicht. Heel erg attent en fijn personeel en een uitstekende keuken. Het privézwembad was echt heel erg fijn. In de namiddag was het te warm om aan het strand te zijn of een uitstap te doen, dus daar was de private infinity pool echt een uitkomst. 

Kortom, de batterijen zijn weer opgeladen! Dank voor de perfecte organisatie van onze reis en tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten

A. & D., Gent 

  Selfie in Dubai

Het was een zalige reis naar Dubai!

Dubai - september 2019

Goeiemiddag Carmen, Inge & Kristien

Bedankt voor de leuke kaart bij onze thuiskomst uit Dubai, leuk om te krijgen!!

Het was een zalige reis naar Dubai! Superdeluxe hotel. Misschien toch enkele puntjes voor klanten die jullie in het vervolg naar daar sturen. In september is Dubai misschien wel iets te warm. Bij ons was het dagelijks 43 graden op de teller.

Ook misschien belangrijk om mee te geven met toekomstige klanten: neem als vrouw voldoende LANGE rokken/kleedjes mee. Toen ik bijvoorbeeld aan het zwembad lag en iets vroeg aan de butler wat betreft de restaurants wou deze persoon niet met mij praten omdat ik niet aangekleed was.

Verder was het voor ons een fantastische ervaring, Dubai is zeker de moeite om eens te bezoeken!

Nogmaals bedankt voor de fijne reis!

Brent en Delphine

  Bezoek aan Long Pagoda Vietnam

Prachtige reis naar Vietnam & Cambodja

Vietnam - Vietnam & Cambodja - juli 2019

Beste, Bedankt voor jullie kaartje bij onze thuiskomst, hierbij geef ik graag enige feedback over deze prachtige reis:

Algemeen: prachtige reis, zeer mooie mix van natuur, cultuur, steden en enkele dagen strandvakantie

Vluchten: allemaal stipt vertrokken en aangekomen, recente en comfortabele toestellen (uitgezonderd van Saigon naar Siem Reap in een oude kleine Aerospatiale met propellers, wel een belevenis …)

Gidsen en chauffeurs: zeer stipte en zeer aangename mensen, gidsen zeer flexibel en gaven veel uitleg, chauffeurs reden voorzichtig, busje steeds proper met altijd koude flesjes water (...)

Kortom: een prachtige 100% geslaagde vakantie voor mezelf, mijn echtgenote en onze dochters, heeft ons vele nieuwe dingen laten ervaren en een reis waaraan we nog zeer lang mooie herinneringen aan zullen overhouden!

Aan jullie van harte dank voor de mooie samenstelling van het programma en de vlekkeloze organisatie!

Met vriendelijke groeten,
P.

 

Een prachtige reis door Vietnam

Vietnam - juli 2019

Beste Nanou

We hebben een prachtige reis door Vietnam en Cambodja gehad. Jouw enthousiasme voor Azië werkt aanstekelijk. Het was een zeer mooie uitgebalanceerde reis, goed georganiseerd, mooie tot prachtige hotels, goede gidsen en leuke excursies. 

Voor onze kinderen was de scootertocht in Cambodja een absoluut hoogtepunt en natuurlijk ook het hotel Phum Baitang!!! 

We zijn uitgerust teruggekeerd en kijken er al naar uit om een nieuwe reis te boeken met ons allen!

Vriendelijke dank

P. & P., Kortemark

  Kajakken in Halong Bay

Prachtige huwelijksreis Vietnam

Vietnam - juni 2019

Dag Kristien.

Laatijdige maar super gemeende dank voor onze huwelijksreis. Het is ideaal verlopen. Droomsteden. Heel goede Franstalige gidsen(...). Kortom: alweer ontzettend dank.

Heel prettige zomer !

C.

 

Rustgevend Mallorca

Spanje - juni 2019

Goedemorgen Carmen

Ik had je nog niet bedankt voor de leuke vakantie die jullie voor ons uitgezocht hadden in Mallorca.

We hebben genoten en gaan zeker nog eens terug naar Hyatt! 

Met vriendelijke groeten

Familie S.

  Costa Rica, Monteverde

Costa Rica is zeer divers!

Costa Rica - januari 2021

Beste Inge en Laetitia,

Vooreerst willen we jullie bedanken voor deze perfect uitgestippelde reis. Het administratieve luik van de reis was tot in de puntjes verzorgd en correct, wat maakt dat je als reiziger geen zorgen hebt op luchthavens en bij transfers en inchecken in de verschillende hotelletjes.

Costa Rica is zeer divers met uiteraard als ‘groene draad’ het regenwoud met zijn ongelofelijke fauna.  Wat wij top vonden is op nummer 1 Boco Tapada aan de grens met Nicaragua. Fantastische Ecolodge, authentiek, lekker eten en een super gids die ons de omgeving laten zien heeft op een manier die niet voorgekauwd aanvoelt.

Sarapiqui daarentegen was iets te toeristisch. Na Boco Tapada vind je hier toch niet dat extra maar dat kan natuurlijk persoonlijk zijn door het feit dat we Pedacito zo hartelijk en zeer persoonlijk ontvangen waren. We hebben beslist om oudejaar dan ook te gaan vieren aan de Caraïbische kust met een boeking bij Bugabutik. Italiaanse uitbater waar we een fantastische overgang naar 2021 mee beleefd hebben. Daarna zijn we afgezakt naar de laatste bestemming in Porto Viejo. Zeer tof kustplaatsje en prachtig strand.De Bungalows daar waren zeer verzorgd en het ontbijt super.

Om onze reis af te sluiten in luxe en om wat te bekomen van de muggenbeten zijn we toch ook hier 2 dagen vroeger vertrokken richting SAN José, waar we verbleven hebben in Sheraton. [...] Onze keuze om voor vertrek huiswaarts even wat uit te rusten is geen overbodige luxe.

Besluit, Costa Rica is zeer de moeite waard geweest. Tico’s en Tica’s  zijn ook oprecht vriendelijke mensen. Niet opdringerig in winkeltjes bvb. Iemand die echt op zoek is naar goedkoop is in Costa Rica aan het verkeerde adres. [...]

Deze reis is mss de ideale voorbereiding  om een volgende keer een land te gaan ontdekken in Zuid-Amerika bvb Colombia. Om af te sluiten wil ik jullie team een dikke pluim geven : Het was een Amazing Destination !!

Lode, Hamme

  Geweldige ervaring!

Huwelijksreis Tanzania en Zanzibar

Tanzania en Zanzibar - juni 2019

Beste team van Amazing

Ondertussen zijn mijn man en ik terug van onze huwelijksreis naar Tanzania en Zanzibar. Allereerst willen we jullie bedanken voor het kaartje. Maar ik wou nog laten waten dat het een fantastische reis was met geweldige ervaringen! 

Jullie hebben dat fantastisch geregeld: leuke lodges, afwisselende soorten verblijfplaatsen, supergoede gids, ... Kortom alles was tot in de puntjes geregeld. Heel erg bedankt om van deze reis een echt pareltje te maken! 

Groetjes

L. & P.

  Self-drive safari in Tanzania

Super leuke reis naar Tanzania en Zanzibar!

Tanzania en Zanzibar - november 2019

Hi Jantien,

We zijn net terug uit Tanzania en Zanzibar. Het was een heel intense en unieke ervaring. We hebben heel veel gezien en beleefd, en dat in perfect verblijfplaatsen, super goede gidsen en een perfecte organisatie. Het was de eerste keer dat we mochten genieten van een vakantie door jullie georganiseerd en het was fantastisch. Dank je wel om dat zo mooi en goed voor ons te organiseren. Zijn we heel dankbaar voor.

We kijken al uit naar de volgende vakanties!

Vele groeten,

Steven, Evi, Siebe en Mathis

  Safari Tanzania

Duizend maal dank

Tanzania en Zanzibar - oktober 2019

Dag Katrien, Wat een verrassing (opnieuw) om uw attent kaartje te vinden bij onze terugkomst. Dank u zeer en nog meer voor het organiseren van een werkelijk perfecte vakantie!


Van begin tot eind is het een werkelijkheid geworden droom geweest.
 
De vluchten waren uitstekend, de extra beenruimte zeer welkom en door uw uitgebreide informatie waren we goed voorbereid bij aankomst in Arusha. De aankoop van visum en verdere controle verliep ook vlot.

(...)

Met groeten en een dikke kus,
 
D. & A., Sint-Niklaas

  Malediven

'Barefoot' genieten op de Malediven

Malediven - januari 2021

Beste dames

Vooraleerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar. We hebben enorm genoten van onze vakantie :-)

Het reizen op zich valt wel mee, slechts op 1 vlucht (naar Malé) was de vlucht volboekt. [...] De eerste drie dagen was het weer enorm wisselvallig met 1 dag van 's morgens tot s'avonds regen en storm, nadien is het helemaal opgeklaard.

Velassaru is een zeer mooi resort, het was verre van volboekt met de huidige omstandigheden, al zijn er naar Nieuwjaar toe meer mensen die zijn toegekomen door last minute kortingen. Heel mooie All-in formule, de keuze was zeer gevarieerd in voeding zoals drank, een aanrader!

Ongelofelijk paradijselijk, zeer mooie duiksites. Heb in eeuwen niet meer gedoken, maar dit resort heeft een top duikcentrum. Mijn man had nog niet "echt" gedoken en heeft kunnen proeven. Er is zelfs een dokter continue beschikbaar. Personeel is zeer goed getraind en vriendelijk, het resort is zeker niet nieuw, wel heel goed onderhouden. Een hele vakantie op slippers en blote voeten.

Een topvakantie met andere woorden, nu nadenken over onze volgende bestemming.

Met hartelijke groeten,

Stef, Hamme

  La Réunion

La Réunion - prachtige bestemming met een zeer mooie natuur

La Réunion - augustus 2020

We hadden, ondanks de Covid19 situatie een heel fijne reis. Ik wil jullie ook bedanken voor de communicatie en informatie rond de huidige crisis. [...]

La Réunion was een prachtige bestemming met een zeer mooie natuur. Misschien hadden we iets meer "toerisme" verwacht, al bij al waren er zeer weinig restaurants of winkels tijdens de reis, het is uiteraard moeilijk in te schatten of dit komt door covid of dit normaal is. [...]

  • Diana Dea Lodge: zeer aangenaam hotel met lekker restaurant. Zeer mooi hotel met mooi uitzicht. De omgeving is echt prachtig, ook de aanwezigheid van de herten was zeker voor de kinderen heel aangenaam. De rit er naartoe is inderdaad een hele uitdaging, maar verliep goed. [...]
  • Palm Resort and Spa: zeer luxueus hotel, zeer mooie omgeving aan de kust. [...] Het restaurant van het hotel was zeer uitgebreid en lekker, ook voor de kinderen was er ruime keuze. De zwembaden, hotelbars, etc voldeden uitstekend aan alle verwachtingen. Ook hier in de omgeving waren er weinig restaurants/winkels. Het personeel van dit hotel was extreem behulpzaam, niets was teveel gevraagd.
  • Tsilaosa: mooi hotel in het midden van het land en de bergen. Simpel hotel, maar alles in orde. Hier werden de Covid maatregelen iets minder strikt opgevolgd. Cilaos is een zeer mooi dorpje, ondanks dat het in de bergen gelegen is is er vanalles te beleven. Zeer mooie omgeving om wandelingen te doen, prachtig uitzicht.
  • Lux Saint Gilles: mooie locatie, zeer mooie ligging om samen met de kinderen aan het strand te vertoeven. De Covid maatregelen in het hotel werden zeer goed nageleefd. [...] Het avondeten zelf (buffet) hebben wij eenmaal genomen en dit was echter teleurstellend. [...]

Ontzettend bedankt voor de vlotte begeleiding.

Familie B.