Menu

Verhalen van klanten

 • Home
 • Verhalen van klanten
 

Canada is wel degelijk een Amazing Destination!

Canada - september 2019

Dag Kristien

Het is (jammer genoeg) alweer een maand geleden dat onze Canada reis op haar laatste benen liep.

Ik wil jullie, beter laat dan nooit, toch nog eens bedanken voor de mooie route die jullie hebben uitgestippeld, inclusief de zeer goede tot briljante hotels.

Om een omschrijving te gebruiken die ik ergens meen te hebben opgepikt, Canada is wel degelijk een absolute Amazing Destination.

We gaan de ervaring nog even laten bezinken vooraleer aan onze volgende vakantie te denken, maar gegeven de zeer aangename ervaring, komen we meer dan waarschijnlijk terug bij jullie aankloppen als we de buiten-Europese toer opgaan.

Met vriendelijke groeten
D., De Pinte

 

Fantastisch Zuid-Afrika: de dieren, de kust en Drakensbergen

Zuid-Afrika - september 2019

Dag Carmen

Hopelijk gaat alles goed met je.

Ik wilde even laten weten dat we een fantastische reis hebben gehad in Zuid-Afrika die zonder problemen is verlopen. Het was een mooie gevarieerde reis waarbij we het gevoel hebben veel van het land gezien te hebben, van dieren tot de kust en last but not least Drakensbergen.

Ook de accomodaties waren allemaal goed, met een aantal uitschieters.

Als we twee bijkomende puntjes van feedback mogen meegeven wat misschien nuttig kan zijn voor jullie:

 • De standaard kamers in Ghost Mountain In waren eigenlijk het minste in vergelijking met alle andere accomodaties; de garden suite daarentegen was wel een stuk beter;
 • Als we de vakantie opnieuw zouden doen, zouden we waarschijnlijk het verblijf in Capital Pearls inruilen tegen een aantal extra dagen in Drakensberg.

Ik kijk alvast uit naar de planning van onze volgende trip met jullie.

Mvg

Y., Heule

 

Perfect uitgebalanceerd programma in China

China - augustus 2019

Nanou,

Hierbij wat summiere feedback mbt onze reis nr China:

Over het algemeen is de reis zéér goed verlopen. Het was een goed georganiseerde en rijke 'total experience' die we ook zouden aanraden aan andere gezelschappen. Alle gidsen waren goed en interessant en aangenaam in de omgang. Idem voor de chauffeurs én ALLE hotels zeer goed. 

Logistieke regeling: uitstekend, waardoor we relatief een minimum aan tijd verloren hebben met tussenvluchten enz. Enkel de trein tussen Peking en Datong was niet al te efficiënt (6,5u voor 350 km...) maar we veronderstellen dat dit toch de beste/enige optie was... en zeker ook een ervaring!

Programma: wat ons betreft goed uitgebalanceerd: cultuur, natuur, sportief, ... met af en toe en zoals verwacht wat commerciële 'volksverlakkerij' (bv jade "museum", zijde "fabriek", ...); maar echter zeker binnen de perken.

Enkel Suzhou was voor ons niet echt de moeite van de (2 keer 80 km van en naar Shanghai) verplaatsing waard. Niet al te veel te zien hier, menen we. Tenzij de gids zich er hier wat gemakkelijk van af gemaakt heeft; wat we niet vermoeden.

Tip: avondlijke cruise op de rivier in Shanghai standaard inlassen in het programma. We hebben dit gedaan en dit was - als first flavour - vrij impressionant. Ook 'beklimming' van 1 van de torens in Shanghai standaard inlassen in het programma. 

Groeten en tot een volgende keer!

K., Zwalm

 

New York en Canda: wat een combinatie!

Canada - augustus 2019

Dag Kristien,

Met wat vertraging, maar zoals beloofd onze FB betreffende onze zomervakantie

New York: Ik was aangenaam verrast over het hotel – trendy ingang – fijne ontvangst – kamers niet groot maar het is natuurlijk een citytrip. Spectaculaire ingang (fotoshoots) – Hele fijne tuinkamer om ’s avonds te eten (bohemien stijl). De limo trip van en naar Newark was perfect. We werden op de hoogte gebracht wie ons zou oppikken – 10/10!

[...]

Bij de Niagara Falls had het hotel een perfecte ligging. De boottocht met hornblower goed geregeld – en spectaculair! ’s Avonds reservatie in het restaurant van het hotel (waterfalls) met zicht op de falls – heel gezellig – vuurwerk. De rafting heel leuk (alhoewel sommige van de familie het iets te soft vonden, maar we hadden een leuke college student als monitor)

[...]

Globaal gevoel: Fijne reis, veel gezien. We waren zeker blij met de verhouding stad en natuur en denken zelfs een keertje na over west canada – nu niet volgend jaar…

Alvast bedankt voor de puike organisatie,

S., Edegem

 

Prachtige reis naar Bali

Bali - augustus 2019

Beste Ans

Ondertussen een kleine week thuis van Bali, tijd gehad om wat te laten bezinken en onze repliek te geven.

We zijn zeer tevreden, prachtige reis gehad waarbij alles tot in de puntjes was geregeld.

Samengevat :

 • Prachtige reis, op het gemak, kleine transfers telkens die door het drukke verkeer wel telkens wat tijd kosten maar dit is eigen aan Azie waarschijnlijk
 • Enorm goede hotels : zeer mooie lokaties, telkenmale een openbaring, zeer goed eten en een enorm hartelijk ontvangst telkens.
 • Onze lokale gids en chauffeur waren heel goede vriendelijke mensen : Suar en Putu…Hierbij houden we eraan Suar te bedanken die als een vader voor ons zorgde, ons zelfs begeleidde bij terugkeer tot in de luchthaven en dan heel emotioneel afscheid nam….Hij is een fiere Balinees en een hindoe in hart en nieren….vreemd om te horen voor onze westerse seculiere mensen maar eigenlijk te bewonderen….Hij paste het programma soms aan ter onzer benefit. Onze chauffeur was een jongere persoon die altijd enorm vriendelijk was.
 • Wat van het programma mocht geschrapt worden wegens te schraal na al het andere moois : de “Barong” opvoering (stelde eigenlijk niet veel voor) 
 • Mooie opbouw van de reis : eerst de rust (opvallend initieel weinig toeristen) in het Oosten en het Noorden, daarna de drukte van Ubud (wat een contrast…) om dan uiteindelijk in het mondaine Seminyak uit te komen….(perfect !)

Het is onze tweede ervaring met jullie na vorig jaar Tanzania en we waren opnieuw enorm gecharmeerd door de “Amazing Destinations”….

Groeten,

Familie V., Zwevegem

 

Amazing Maleisië

Maleisië - augustus 2019

Beste Carmen,

Ik wil jou bedanken voor de mooie onvergetenlijke reis die we mochten beleven. Alles was perfect geregeld en de gidsen waren top. Goede ontvangst in de hotels en op alle vluchten was doorgegeven dat mijn echtgenoot een glutenallergie heeft waarvoor dank.

Echt de moeite waard!! Ook het weer was top, absoluut niet veel regen gehad ondanks het regenseizoen in Maleisië.

A., Heule

 

Een fantastische reis naar Namibië

Namibië - augustus 2019

Beste Ans,

Wij hebben een fantastische reis naar Namibië gehad, alles heel vlot verlopen.

Het hele plaatje klopte, van bij de start van onze reis heel goed ontvangen geweest door jullie contactpersoon in Namibië die ons alles duidelijk heeft uitgelegd, de prachtige lodges alsook de buitengewone natuur!!

We kwamen ogen te kort.

Nog eens bedankt voor de uitstekende service en zo ons een onvergetelijke reis te bezorgen.

Vele groetjes,

J. & C., Desselgem

 

Een droomreis naar La Réunion

La Réunion - augustus 2019

Beste Laetitia en team van Amazing Destinations

Vakantie was top! Jullie doen jullie naam alle eer aan. Enkele specifieke punten:

 • Verzekering via Sunny Cars is super idee, hebben helaas een lavasteen geraakt op de autosnelweg en via Sunny Cars zullen we ook de eigen kosten terugkrijgen. Goed gezien van jullie!
 • De hotels zijn prachtig gekozen rond het eiland, elk heel verschillend.
 • Bij Diana Dea lodge wel wat jammer dat personeel meteen na het avondeten naar huis gaat, rond 21u. Vanaf dan is er niets meer te verkrijgen aan de bar. Er is wel een receptioniste nog aanwezig, maar die bedient de bar niet. Gezien het hotel nogal afgelegen is van de dorpjes/kust (pikdonker smal baantje doorheen de rietvelden) is eventjes uitgaan niet echt een optie… Misschien was die seizoensafhankelijk!
 • Samenwerking met lokale operatoren verliep super, alles was mooi geregeld, zowel op Réunion als op Mauritius!

We komen zeker terug bij jullie langs voor onze volgende droomreis!

Met vriendelijke groeten

F., Genk

 

Vlekkeloze reis naar La Réunion

La Réunion - augustus 2019

Beste Peter,

Wij zijn vanochtend terug gekeerd van onze vakantie en wilden onmiddellijk tijd maken om jullie hartelijk te bedanken om deze reis te organiseren voor ons.

We hebben niets, maar dan ook niets aan te merken op het verloop, de accommodaties, de activiteiten, de verplaatsingen,……

Wij hebben nergens een stress gevoel ervaren, nochtans waren er heel wat verplaatsingen, afspraken, onzekerheden,…..noch hebben we enige vorm van teleurstelling gevoeld in bvb onze verblijven.

Voor ons geldt daarom over de totale reis een 9.5/10 ! (Misschien een half puntje verloren vanwege het contrast tussen Blue Margouillat en de Lodge Tamarin in Reunion).

Wij hebben dus werkelijk onvergetelijke ervaringen opgedaan op een aantal “amazing destinations” 

P.S. leuk idee om bij thuiskomst een kaartje van jullie in de bus te vinden.

Tot binnenkort.

 

Cruise langs de Noorse Fjorden

Noorwegen - augustus 2019

Beste Laetitia

Wij hebben een prachtige reis gehad en zowel ik als mijn man hebben er echt van genoten! Alles was dik in orde, de begeleiding was top en ook de uitstappen waren fantastisch. De Noorse fjorden zijn echt prachtig! Het eten aan boord was ook zeer lekker, het enige minpuntje was dat het soms wat druk was aan het ontbijt, maar dit is waarschijnlijk aangezien we in het hoogseizoen reisden. Maar het was zeker en vast een onvergetelijke reis.

Vele groeten en tot een volgende keer!

Familie V.G., Hamme

 

Met het hele gezin naar Vietnam

Vietnam - augustus 2019

Hallo,

Graag wou ik je bedanken voor het organiseren van onze pracht-gezinsreis naar Vietnam! Alles is zeer vlot verlopen, zonder noemenswaardige ‘malheurs’.

We hebben enorm genoten van het land, de zeer vriendelijke bevolking en de zeer gevarieerde activiteiten. Al de gidsen/chauffeurs waren steeds op tijd op de afspraak, stonden ons bij met raad en daad in geval van probleem of ziekte.

Wat wij een enorm pluspunt vonden, was telkens de late check-out in de hotels als we pas ’s avonds een vlucht hadden, of de trein naar Sapa moesten nemen. Op die manier konden we ons nog eens opfrissen of even id namiddag rusten.

We maken zeker en vast in de toekomst reclame voor het land én voor Amazing Destinations.

Groetjes

S., De Pinte

 

Bedankt voor de supervakantie!

Jordanië - augustus 2019

Beste Carmen,

We zijn zeer tevreden over de reis en het verloop ervan. Alles was echt  prima geregeld en we hoefden ons nergens zorgen over te maken.

De chauffeur en de gidsen aan de diverse bezienswaardigheden waren allemaal prima. De Bedouingidsen in het Dana reservaat en de Wadi Rum woestijn waren echt supervriendelijk en heel aangenaam. Heel leuk om samen met hen te praten, thee te maken en te drinken. Het hotel aan de Dode Zee was gewoonweg fantastisch. De andere ook zeer goed. Het personeel zeer vriendelijk.

De topmomenten waren de wandeling in het Dana reservaat, het bezoek aan Petra en het verblijf in de Wadi Rum woestijn met de Jeepsafari, de kamelentocht, de zonsopgang en ondergang en ’s avonds de wandeling om de sterren te gaan bekijken in het donker. Ook de BBQ en snorkeltocht met de boot vonden we allemaal echt super. Een aanrader.

Enkel in Madaba waar we op vrijdag naar toegingen, waren alle winkels in de stad dicht.  Dat is blijkbaar voor hen een rustdag. Amman hebben we uiteindelijk niet bezocht.  Misschien interessant om ook een dagje in te plannen, bedacht ik me nog.

Wat ons betreft de beste vakantie ooit!  Prachtig land om dingen te zien en te bezoeken en ook wat strand/zee en veel zon. We hebben al gezegd dat we nog eens teruggaan in april of oktober om het land dan in het groen te zien en dan kunnen we ook nog wat extra plekken bezoeken waar we nu tijd te kort kwamen.

Bedankt voor de supervakantie!

J. & G., Schilde

 

Amazing IJsland

IJsland - juli 2019

Goedemorgen Katrien,

Bedankt voor de info, met de verzekering van de auto is dan alles OK. De tablet werkt ook 😀👍nu. Tot nu toe is alles perfekt, de hotels zijn prima, alsook het eten. Het land is ongelofelijk mooi. In Skaftafell zijn we onder ons 2 met de helicopter gevlogen over de Vatnajokull gletsjer en we zijn geland boven op een krater, hier zijn geen woorden voor: Amazing 😊 Bedankt al voor alles te regelen.

Groetjes en tot binnenkort

J. & L., Bree

 

3.000 kilometer dwars door Namibië

Namibië - juli 2019

Hoi Ans

Het was een héél geslaagde reis. 3100 km rondgereden in het prachtige Namibië. 

De auto was perfect als zou het handig zijn geweest dat ze bij aankomst hadden meegedeeld en niet bij het terugbrengen van de auto dat de raampjes van de achterbak open dienen te staan tijdens het rijden voor het zand. Onze koffers plakten vol met zand. Het rijden viel al bij al mee, ter plaatse hebben we wel ook nog een GPS bijgestuurd - dat was toch makkelijker. 

Olive guesthouse was een goed begin om de reis aan te vangen, zoals ook nadien de mooie Zebra Kalahari lodge.

We hebben goed gezweet bij het beklimmen van de Big Daddy in de Sossusvlei en het laatste stuk door het zand rijden met de 4X4 tot aan de parking voor jeeps was een avontuur. The Desert Homestead was good, dit waren wel geen overdekte tenten zoals vermeld, maar chalets. Ligt nogal dicht bij de hoofdweg en als er een auto voorbijrijdt, geeft dit wel veel lawaai. Staat op de voorlaatste plaats in ons klassement.

De guesthouse in Swakopmund en de activiteiten waren top, alleen zou het handiger zijn dat er in de ontvangen reisdocumenten al een uur zou staan. The Tug  was super lekker en Kücki’s pub heel gezellig, beiden op voorhand gereserveerd. Gelukkig maar :-)

Doro Nawas was een heel leuk verblijf met de woestijnsafari olifant. In dit hotel kan je je bed buitenrollen op het privé terras en onder de blote hemel slapen. Een spannende belevenis voor de kinderen en een romantische voor ons.

De Etosha Safari lodge was een prima uitvalbasis om Etosha te bezoeken, iets ouder en er waren verbouwingen aan de gang wat minder aangenaam was. Hier hebben ze ons nog bijkomend het avondeten willen aanrekenen - wat geen super buffet was -  lang leve de voucher als bewijs.

Etosha is perfect zonder gids te bezoeken en een heel avontuur, we hebben een close encounter gehad met een olifant die op smurflengte van de auto was. Dit was wel een hoogtepunt.

Het Mushara Bush Camp staat met stip op nummer 1, de tenten, de kleinschaligheid en het lekkere eten, een fantastische beleving. Hier was onduidelijkheid over het aantal kamers en verdeling. Voucher met 3 tenten en het waren er 2 - 1 double en family voor 3. Maar dit is uiteindelijk snel uitgeklaard.

Ook heel bijzonder waren de view rooms in Okonjima Plains Camp met de gezellige barn om te eten. We zijn luipaarden gaan tracken en het Africat centrum en revaliderende cheeta’s gaan bezoeken. Diego was nog te klein om te gaan hiken en hyena’s te gaan spotten maar de andere uitstappen waren fantastisch, een prachtige stichting en super afsluiter van onze reis.

Met hartelijke groet

S., Hamme

 

Een droom in vervulling!

Canada - juli 2019

Beste amazing reisbureau, 

Ik wil ook dit jaar onze feedback neerschrijven na alweer een prachtige reis die jullie voor ons samenstelden. 

Kort na onze reis naar Amerika werd een nieuwe droom geboren; West-Canada! We waren zodanig verkocht aan de oneindige natuur en de vrijheid van een roadtrip, dat deze bestemming wellicht geen onlogische keuze was. 

En zoals wij van onze dromen plannen kunnen maken... deden we maar al te graag opnieuw beroep op jullie deskundigheid en passie. Het is een plezier om met jullie te kunnen samenwerken aan onze wildste dromen. Met raad en daad staan jullie elke dag van het jaar paraat voor grote en kleine vragen. Reizen is mijn op één na grootste geluk, en of jullie daar in geslaagd zijn om mijn geluk uit te bereiden!

Bedankt en tot hoors voor grote of iets minder grote reisplannen!

P.s. Ik deel graag wat foto’s om jullie te laten meegenieten. 

Blijf zeker Lake O’hara in Yoho national park verder aanbevelen! Dit was onze grootste uitdaging maar op en top genieten om op Opabin Prospect DE foto op het puntje van de rots te kunnen vastleggen! PRACHTIG om daar te zitten, zelf met hoogtevrees. 

J. & K., St.-Gillis-Dendermonde

 

Wat een fijne reis!

Tanzania en Zanzibar - juli 2019

Hi Katrien,

Bedankt vr je kaartje! We zijn al terug aan het werk. De vakantie was zaaaaalig en de safari was súper leuk.

We hadden -volgens ons- de beste ranger: Matthew...die je kan treffen. Hij heeft een enorme kennis, deelt die graag. Hij heeft een enorm respect vr de dieren maar zorgt toch telkens dat wij precies op de juiste plaats stonden, op de eerste rij, het beste zicht... Een hele fijne man. 

Het eerste hotel was geen winner en we kwamen laat aan: omleiding via Rome owv passagier die ziek was, alle begrip natuurlijk en overmacht.

De eerste lodge was wel zalig, fijn, gezellig, heel mooi zowel lodge als gemeenschappelijke ruimte,  fijne ligging,... Het hotel aan de crater was super v ligging maar voor ons mocht dat iets meer cosy zijn maar toch heel tevreden hoor.

En de pioneer camp was fantastisch, heel lekker eten, heel mooi zowel lodge, gemeensch ruimtes zijn geweldig, de terrasjes met elke avond versch super gezellige plaatskes om te eten, de kaarsjes overal... echt echt gezellig. Fantastische lunch geven ze mee, geen gewone lunchbox maar echt een lekkere maaltijd. En ze hadden als verrassing vr ons laatste ontbijt... ons een fantastisch plekje gemaakt op de rotsen... waar je de zonsopgang perfect zag ( ze hadden horen waaien dat we daar vroeger voor zouden opstaan) . Ze gebruikten een kruiwagen voor transport van hun fornuis om op die rotsen te koken. De kok heeft daar voor ons drie gekookt. Security hield alles in het oog en de butler d’erbij... amazing!!

Dan naar Zanzibar... ik zat naast de piloot... weer een fijn kado :-)

In het hotel aangekomen was het even wennen aan hun zeer commerciele verwelkoming maar achteraf bleek dat dat enkel typerend was vr 2 personeelsleden. Al de andere en het verblijf was super. Dolfijnen gezien... een laatste fijn kado.

De terugvlucht ed zijn vlot verlopen, enkel onze bagage was er niet bij. Maar deze zouden we deze avond ontvangen.

Dus hartelijk dank!

Heel erg fijne reis was dat.

Groet,

S., Zonhoven

 

Maleisië en Singapore: een geslaagde combinatie!

Maleisië - juli 2019

Beste Carmen,

We zijn ondertussen terug van onze reis. Het is een heel leuke reis geworden; alles was perfect georganiseerd. Geen hickups behalve een half dagje vertraging van een van onze valiezen na de trip van Langkawi naar Singapore (klaarblijkelijk niet uitzonderlijk met Malaysian airlines 😊).  Ook de opvolging ter plaatse en de gidsen waren zeer goed.  Qua hotels is The Datai op Langkawi onze absolute favoriet…

Nogmaals bedankt voor het samenstellen en de perfecte organisatie van onze reis naar Maleisië & Singapore. We denken er zeker over om Amazing Destinations in de toekomst nog te gebruiken om een van onze reizen te plannen.

Beste groeten,

E., K, & L., Merchtem

 

Zorgeloze reis door Peru!

Peru - juli 2019

Dag Nanou,

Even een korte feedback, nu we wat uitgerust zijn van onze vakantie (;

De lokale agent en hun gidsen waren zeer goed. De gidsen hebben ons van begin tot eind begeleid en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Maar 1 keer, bij aankomst in Cusco na onze treinreis was er geen gids te bespeuren. Blijkbaar stond hij ergens verder te wachten en hebben we hem wel gevonden met hulp van andere reisbegeleiders. Alle andere gidsen waren echt zeer goed. Ze wisten heel veel, stonden altijd op tijd te wachten op ons, en hadden een goed gevoel om ons enerzijds te begeleiden en anderzijds onze privacy te respecteren, echt top!

Alles was tot in de puntjes geregeld, dank hiervoor!

Groeten,

C., S., E. en C, Sint-Martens-Latem

 

Geweldige familiereis naar Hongkong en Siem Reap

Cambodja - juli 2019

Hallo Carmen,

We genieten van onze laatste avond in Siem Reap en we wensen jullie alvast te bedanken voor de perfecte organisatie van deze prachtige reis. Is een echte aanrader. Alles was perfect.

Vriendelijke groeten

S. & Co, Tollembeek

  Wenen

Een super citytrip!

- Juni 2019

Beste,

Ik wil jullie nog eens bedanken om ons zo een fantastische citytrip naar Wenen te bezorgen, het was in een woord SUPER, alles was tot in de puntjes door jullie voorbereid, het gekozen hotel was in orde, ik kan gewoon maar zeggen dat alles klopte, BEDANKT hiervoor !

Met vriendelijke groeten ,

E., Hamme