Menu

Verhalen van klanten

  • Home
  • Verhalen van klanten
  Cameron Highlands

Enorm genoten van Singapore en Maleisië

- augustus 2018

Beste Carmen

Allereerst bedankt voor jullie kaartje! Met veel plezier geven we jullie feedback over onze reis naar Singapre en Maleisië. 

Onze gidsen waren uitstekend. Alle drie aangename personen met gevoel voor humor, goede en rustige chauffeurs, prima Engels en veel extra informatie op zowel cultureel, gastronomisch, religieus en architecturaal vlak. 

Qua reisprogramma het perfecte aantal dagen per plaats en in zijn totaliteit. De reisafstanden met nodige tussenstops waren geen probleem. Prima afwisseling tussen steden en natuur en voldoende diversiteit in activiteiten. De overtocht met de boot van Penang naar Langkawi was echter geen pretje.

Singapore, Kuala Lumpur, Cameron Highlands, Taman Negara, ... stuk voor stuk moderne, interessante en prachtige plekken om te bezoeken. 

(...)

Bedankt voor jullie hulp en advies. Wij hebben alle drie genoten en een zeer positief gevoel overgehouden aan deze vakantie. 

Met vriendelijke groeten

J., I. & L., Schilde

  Tortuguero Nationaal Park

Costa Rica pura vida!

- augustus 2018

Beste Katrien

Ondertussen zijn we gezond en wel terug van onze rondreis in Costa Rica. Eerst en vooral bedankt voor het kaartje - was een fijne verrassing bij thuiskomst. Alles is perfect en vlot verlopen. We zijn eigenlijk zeer tevreden over alles! De reis was volgens onze verwachtingen en vooral de overnachtingen waren op maar van onze wensen. Ik kan dus zeer kort zijn wat de feedback betreft. 

Bedankt voor alles en wie weet ... tot volgend jaar! 

Met vriendelijke groet

D. & R. Zonhoven

 

Ongerept Guatemala

- augustus 2018

Beste Ans

We hebben een fantastische reis naar Guatemala gehad en zijn nog steeds aan het nagenieten... Bedankt voor de goede organisatie. 

Ook de lokale begeleiding door de gidsen was top. Allemaal waren ze zeer goed geïnformeerd en heel aangenaam in de omgang. Het had niet beter kunnen verlopen. 

Vriendelijke groeten

Familie B., Tielt

 

Leuke combinatiereis Java en Bali

- augustus 2018

Beste Nanou

Bedankt voor je kaartje! We hebben geen goedkope, maar wel een hele goede uitgestippelde en spectaculaire reis gehad. De vlucht met Singapore Airlines is zeer goed meegevallen. Wat betreft de hotels hebben we zeker geen klagen. De kwaliteit ging in crescendo! Niet dat het eerste hotel slecht was, verrevan. Menjangan is ons zeer goed bevallen, daar had ik zelfs graag een dag langer gebleven om te duiken.  De Ayana Villa's waren werkelijk TOP. Hoewel het hotel groot is, valt het niet op. Hier wil ik nog eens komen! 

Groeten

C., Assenede

 

We bevelen jullie verder aan!

- augustus 2018

Beste Carmen

Alles op onze reis is zeer vlot verlopen en we willen zeer zeker terug naar de Seychellen. De hotels waren goed, wat het mindere weer compenseerde. We hebben een auto gehuurd en op die manier het eiland verkend. Het was een prachtige reis, voor ons perfect! 

Dank u! We bevelen jullie verder aan! 

Vriendelijke groet

I. & P., Schoten

 

Wij willen terug!

- augustus 2018

Dag Jantien en Katrien

We zijn terug van een fantastische reis naar Zuid-Afrika met de kinderen en het is heel moeilijk om terug te wennen aan de dagelijkse sleur. Het was een onvergetelijke ervaring met als absolute hoogtepunten de safari. We waren alle vier enorm onder de indruk. We hebben in elk geval erg genoten en wensen jullie te danken voor de goede zorgen. 

Voor onze volgende reis komen we zeker bij jullie terug. 

Beste groet

C., De Pinte

  De ondergaande zon in Tanzania

Een voltreffer over de hele lijn

- augustus 2018

Beste Carmen

Dank voor jullie gewaardeerde kaartje bij de thuiskomt. De reis naar Tanzania en Zanzibar was een voltreffer over de volledige lijn. De safari's in Tanzania waren supermooi en het Afrikaanse volk was schitterend en supervriendelijk.

De lodges waren stuk voor stuk voltreffers. Elke keer anders maar des te vriendelijker, mooier en altijd heel goed van eten. De organisatie is volledig vlekkeloos verlopen. 

Nogmaals super bedankt voor dit onvergetelijke avontuur! Tanzania ligt ons vanaf nu nauw aan het hart.

Familie V., Puurs

 

Een topreis naar Bali!

- juli 2018

Beste Ans,

Bedankt voor uw kaartje dat we van u en uw collega’s hebben ontvangen.

Hierbij delen wij graag onze feedback.

De organisatie verliep vlekkeloos en de hotels waren door jullie prima uitgekozen. Het waren alle drie pareltjes en echte ontdekkingen. We werden steeds goed ontvangen met een extra attentie en zelfs met een upgrade van een cottage in Belmond Jimbaran. Het personeel van alle drie hotels was subliem ! Het positieve van onze prive gids was dat hij steeds op tijd was en Nederlands sprak. Daar konden we niets op aanmerken.

Het was een TOP REIS hoor!

L. & H., Knokke

 

Een bijzonder boeiende reis!

- Namibië, juli 2018

Beste mevrouw

Wat een bijzonder mooie boeiende reis hebben we gehad in Namibië! Afrika bezoeken was al een droom sinds mijn jonge miesjestijd. Toen zag ik in de film 'Out of Africa' Meryl Streep en Robert Redford genieten op de veranda van een prachtig kader van rustende landschappen. Het land overtrof uiteindelijk ruim mijn eigen verwachtingen. 

Het meest indrukwekkend waren de breed uitgestreken en kleurrijke sunrises en sundowns overal waar we logeerden, het gevarieerde boeiende landschap, de vruchtbare woestijnen, en zo veel meer... 

Desertcamp was een aangename verrassing. Een blauwe achtergrond tegen het prachtige rood van de duinen hebben we niet op beeld, maar we hebben veel gelachen want waren gekleed als een stel mislukte Arabieren om onszelf te beschermen tegen het snijdende zand. De mist in Swakopmund op de boot trok snel op, en een schitterende gids maakte alles goed. Doro Nawas was bijzonder goed: we werden verwelkomd (en uitgezwaaid) door de hele en zingende staf, met een verfrissend handdoekje en lekker drankje. En de tent gaf uit op een prachtig landschap, de schitterende gids Marcus van Wilderness Safaris loodste ons in een gesloten safari-jeep met open dak door het landschap heen op zoek naar de laatste woestijnolifanten. En of we ze gevonden hebben....

Ik huilde toen het vliegtuig de Afrikaanse bodem losliet. Ik hoop heel snel terug te keren naar dit continent.

Hartelijk dank mevrouw om van uw kant deze reis aan te bieden!

Met hartelijke groet en tevens bedankt voor het kaartje met de zebra 😉 zo hebben we een stukje Afrika op de kast staan...En tot de volgende reis!

Familie V., Lier 

 

38 dagen in Azië

- juli 2018

Dag Katrien

We zijn ondertussen een dagje thuis na onze 38 dagen op reis, even wennen dus. 

We willen jullie opnieuw graag hartelijk bedanken. Het was opnieuw een fantastische reis, perfect geregeld, top locaties! Alles verliep nog veel beter dan we ooit hadden kunnen denken. Super gedaan! Het is echt fantastische om met jullie te kunnen samenwerken. 

Onze favoriete delen van de reis waren Myanmar en Borneo. Myanmar was pure magie, wat een indrukwekkend land! Zo mooi, zo puur. Enorm van genoten! Na Myanmar moesten we even wennen aan Siem Reap. Het hotel in Cambodia was echt fantastisch! De natuur van Borneo, zo indrukwekkend! 

We hebben een TOP tijd gehad, fantastisch op alle vlak! Super bedankt voor alles.

Vele groeten

S., Knesselaere

 

We reizen graag terug met jullie organisatie!

- juli 2018

Dag Katrien

De reis is goed verlopen en was prima georganiseerd. Het Menjangan Dynasty Resort was een fantastische locatie, net zoals bij de andere hotels! Alle excursies waren de moeite waard en goed georganiseerd. De trip door de rijstvelden is zeker een aanrader! Ons transport gebeurde altijd met een vriendelijke chauffeur en in een prima wagen. 

Wij reizen graag terug met jullie organisatie! 

Met vriendelijke groeten

J. en familie, Puurs

 

Een ideale tour door Japan

- juli 2018

Beste Jantien

We zijn gisteren weer veilig en wel teruggekomen uit Japan. De rechstreekse vlucht is ideaal! De reis was zeer goed voorbereid, hierover zijn we zonder meer tevreden! Ik denk dat dit een ideale tour is voor mensen die Japan willen leren kennen. 

De hotels waren over het algemeen zeer goed. De transfers via metro, bus, taxi, trein en vliegtuig zijn allemaal heel vlot verlopen. Japan is dan ook zeer goed georganiseerd. 

Kortom, het was een goed gevulde reis de ons veel mooie foto's en indrukken heeft gegeven. 

Waar de volgende reis naartoe gaat, weten we nog niet. Er zijn wel een aantal bestemmingen die op onze bucketlist staan. Zeker is dat we opnieuw bij Amazing Destinations langskomen. 

Groetjes

P., Waasmunster

 

Uitgebreide reis naar China

- juli 2018

Beste Nanou

Nu we al een week voldoende geacclimatiseerd zijn aan het Belgische weer, kan ik zeggen dat we zeer tevreden waren over het verloop van onze reis naar China. De naadloze aansluiting van de verschillende locaties en gidsen, de organisatie, ... Alles is volgens plan verlopen.

Wat de hotels betreft, super, al eens kunstzinnig, prima ontbijt en service! We hebben ook heel wat mooie dingen gezien: De Chinese Muur, Datong, het Terracotta leger, maar ook de natuur in Zuid-China is zeer mooi en absoluut complementair met de drukke steden. Het was leuk fietsen en lokale dorpen bezoeken en ontdekken. 

Bedankt voor de organisatie! Missie geslaagd. 

Vriendelijke groeten

P., Zaventem

 

Een ontspannen en zonnige vakantie in Portugal

- juli 2018

Beste Carmen

De hotels waren allemaal top, zeer vriendelijke mensen en comfortabele kamers. De boottocht op het privéjacht was fantastisch en ook de andere activiteiten waren zeer leuk en in orde. We hebben een ontspannen en zonnige vakantie gehad! 

Vriendelijke groeten

I., Antwerpen

 

Schitterende Portugal reis

- juli 2018

Beste Carmen

Onze reis naar Portugal is prima verlopen en we hebben er goed van genoten. De gastheren en inwoners waren allemaal heel vriendelijk. De hotels waren super en goed gelegen, met overal lekker ontbijt. Kortom, schitterende verblijfshotels. 

Het programma was goed uitgebalanceerd en gevarieerd. Moesten we het overdoen, zouden we nog iets langer gebleven zijn. 

De excursie in de Dourovallei, waar we ook een portoproeverij deden en Pinhao, met een schitterend panoramisch gelegen quinta met wijnproeverij gevolgd door lunch in het lokale dorp zijn onvergetelijk. Een absolute must do!

Bedankt voor de goede organisatie en tot een volgende keer in jullie nieuwe kantoor in Brasschaat. 

Groetjes

S. & F., Zoersel

 

Fantastische reis in Bali

- juli 2018

Beste Nanou

Via deze weg zouden we u graag willen bedanken voor de fantastische reis die we hadden in Bali. Het was voor ons de eerste keer dat we buiten Europa gingen en dus een beetje een verrassing wat ons te wachten stond. Het antwoord was dat we in een paradijs terecht kwamen met dan ook nog eens zeer mooie hotels en leuke activiteiten. 

Daarom hadden we u graag bedankt om alles zo goed voor ons te regelen. De gidsen waren steeds op tijd en zaten ons altijd al op te wachten om te vertrekken naar onze volgende uitstap. We hadden ook een goede en veilig chauffeur. 

We hebben zeer hard genoten van onze staptocht door de 'jungle' en rijstvelden. Ook het snorkelen was de moeite!

Bedankt voor alles wat ervoor gezorgd heeft dat we een onvergetelijke reis gehad hebben.

B. & E., Meise

 

Een Ruslandreis met begeesterde gidsen!

- juli 2018

Beste Katrien en collega's

Van harte dank voor de fantastische Rusland reis! 

Het was in één woord fantastisch, alles was perfect geregeld en alles verliep zoals vooropgesteld. De gidsen waren heel begeesterd en meelevend. We kunnen deze reis aan iedereen aanbevelen en mocht gerust nog wat langer duren. 

Graag tot een volgende reis! 

K. & S., Gent

 

Bedankt voor de goede raad en service!

- juli 2018

Beste Nanou

Ik wil je eerst en vooral bedanken voor de zeer goede organisatie en coördinatie van onze reis naar India. Een reis die alweer heel wat bijzondere indrukken op ons heeft nagelaten. De forten, paleizen en gebouwen waren verrassende constructies die de tijd zo lang doorstaan hebben. De geuren, kleuren, smaken, waren een ontdekking van contrasten. Wat ons bovenal verrast heeft, is de bijzondere vriendelijke en service minded mensen die we ontmoet hebben in de hotels, de medewerkers van Sita, de gidsen en vooral onze private driver. Hun houding is nog anders dan die die we kenden uit zuidooste Azië, maar we hebben het echt gewaardeerd. 

Er was ook mooie afwisseling tussen de verschillende stijlen van hotels, wat best leuk was - elke keer een nieuwe ervaring. We hebben ook veel geluk gehad met het weer. Zo goed als geen regen overdag met als afsluiter twee zonnige dagen in Agra, Taj Mahal onder de zon was echt een mooi moment! Ook het begin van de reis in Varanasi was best intens maar zeer erg de moeite waard. 

Dit programma en deze organisatie is echt een aanrader! Bedankt voor jouw goede raad en service. En nu terug aan het werk met bijzondere momenten in onze herinnering!

Met vriendelijke groeten

M., Dendermonde

 

Opperbeste reis met prachtige natuur en dieren

- juli 2018

Dag Kristien en Inge

Allereerst bedankt om op 21 juli nog luchthavenvervoer voor ons te kunnen regelen dat we nodig hadden gezien de vertraging van onze vlucht. 

De volgorde van de reis was opperbest: eerst natuur en naar het einde toe de dieren. Het tempo was voor ons meer dan prima en we hebben alle ritten tijdig kunnen afwerken. We deden een onvergetelijke catamarantocht. In de Huab Lodge deden we een namiddagdrive met een overhartelijke sfeer. In Okonjima deden we een top game ranch en zagen cheeta's en een luipaard.

Kortom, we hebben twee weken met de gordijnen open geslapen om van de zonsopgangen te genieten. 

Fijne groet

J. & E., Assenede

 

Een prachtige reis door Vietnam

- juli 2018

Beste Nanou

We hebben een prachtige reis door Vietnam en Cambodja gehad. Jouw enthousiasme voor Azië werkt aanstekelijk. Het was een zeer mooie uitgebalanceerde reis, goed georganiseerd, mooie tot prachtige hotels, goede gidsen en leuke excursies. 

Voor onze kinderen was de scootertocht in Cambodja een absoluut hoogtepunt en natuurlijk ook het hotel Phum Batang!!! 

We zijn uitgerust teruggekeerd en kijken er al naar uit om een nieuwe reis te boeken met ons allen!

Vriendelijke dank

P. & P., Kortemark