Menu

Verhalen van klanten

  • Home
  • Verhalen van klanten
  Malediven

'Barefoot' genieten op de Malediven

Malediven - januari 2021

Beste dames

Vooraleerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar. We hebben enorm genoten van onze vakantie :-)

Het reizen op zich valt wel mee, slechts op 1 vlucht (naar Malé) was de vlucht volboekt. [...] De eerste drie dagen was het weer enorm wisselvallig met 1 dag van 's morgens tot s'avonds regen en storm, nadien is het helemaal opgeklaard.

Velassaru is een zeer mooi resort, het was verre van volboekt met de huidige omstandigheden, al zijn er naar Nieuwjaar toe meer mensen die zijn toegekomen door last minute kortingen. Heel mooie All-in formule, de keuze was zeer gevarieerd in voeding zoals drank, een aanrader!

Ongelofelijk paradijselijk, zeer mooie duiksites. Heb in eeuwen niet meer gedoken, maar dit resort heeft een top duikcentrum. Mijn man had nog niet "echt" gedoken en heeft kunnen proeven. Er is zelfs een dokter continue beschikbaar. Personeel is zeer goed getraind en vriendelijk, het resort is zeker niet nieuw, wel heel goed onderhouden. Een hele vakantie op slippers en blote voeten.

Een topvakantie met andere woorden, nu nadenken over onze volgende bestemming.

Met hartelijke groeten,

S., Hamme

 

La Réunion - prachtige bestemming met een zeer mooie natuur

La Réunion - augustus 2020

We hadden, ondanks de Covid19 situatie een heel fijne reis. Ik wil jullie ook bedanken voor de communicatie en informatie rond de huidige crisis. [...]

La Réunion was een prachtige bestemming met een zeer mooie natuur. Misschien hadden we iets meer "toerisme" verwacht, al bij al waren er zeer weinig restaurants of winkels tijdens de reis, het is uiteraard moeilijk in te schatten of dit komt door covid of dit normaal is. [...]

  • Diana Dea Lodge: zeer aangenaam hotel met lekker restaurant. Zeer mooi hotel met mooi uitzicht. De omgeving is echt prachtig, ook de aanwezigheid van de herten was zeker voor de kinderen heel aangenaam. De rit er naartoe is inderdaad een hele uitdaging, maar verliep goed. [...]
  • Palm Resort and Spa: zeer luxueus hotel, zeer mooie omgeving aan de kust. [...] Het restaurant van het hotel was zeer uitgebreid en lekker, ook voor de kinderen was er ruime keuze. De zwembaden, hotelbars, etc voldeden uitstekend aan alle verwachtingen. Ook hier in de omgeving waren er weinig restaurants/winkels. Het personeel van dit hotel was extreem behulpzaam, niets was teveel gevraagd.
  • Tsilaosa: mooi hotel in het midden van het land en de bergen. Simpel hotel, maar alles in orde. Hier werden de Covid maatregelen iets minder strikt opgevolgd. Cilaos is een zeer mooi dorpje, ondanks dat het in de bergen gelegen is is er vanalles te beleven. Zeer mooie omgeving om wandelingen te doen, prachtig uitzicht.
  • Lux Saint Gilles: mooie locatie, zeer mooie ligging om samen met de kinderen aan het strand te vertoeven. De Covid maatregelen in het hotel werden zeer goed nageleefd. [...] Het avondeten zelf (buffet) hebben wij eenmaal genomen en dit was echter teleurstellend. [...]

Ontzettend bedankt voor de vlotte begeleiding.

Familie B.

  Safari in Yala National Park

Weer een schot in de roos

- Sri Lanka - januari 2019

Beste Nanou,

Het was weer een schot in de roos. Ik heb mijn hart verloren in Sri Lanka. Wat een mooi land, zoveel verscheidenheid, zo vriendelijk, zo mooi.  S*** is inderdaad een zeer goede agent. Onze gids Thushara is een vriend geworden. Dit is werkelijk een van de mooiste reizen in mijn leven geweest. (...) De hotels waren stuk voor stuk pareltjes, rekening houdende met de prijs en de ligging.

Ik bel je een van de dagen om onze volgende reis te bespreken. 
 
Groetjes,
E.

  Rafting in Ubud

Onze huwelijksreis naar Bali was echt prach-tig!

- Bali - september 2019

Beste,

Allereerst bedankt voor het kaartje! Onze huwelijksreis was echt prach-tig. Elke dag opnieuw konden we hetgeen we gevraagd hadden terugvinden in de activiteiten en de geselecteerde hotels.

We keren dan ook terug met het gevoel dat jullie écht geluisterd hebben naar onze wensen. Ook willen we jullie bedanken voor de snelle antwoorden die wij kregen en jullie telefoontje toen jullie kennis namen van onze geschrapte vlucht naar Amsterdam.

Mvg,

M & J

  Flower power en de voetjes in het zand

Bali en de Gili-eilanden

- april 2019

Beste Amazing team

We zijn nu alweer een maand thuis van een heerlijke reis naar Bali en Gili en we genieten nog na.

Gili was een groot avontuur met flower powersfeer. Een hele belevenis om naar je hotel gebracht te worden met paard en kar. Heerlijke boutique hotel trouwens. En dan op stap met de fiets, fantastisch. De stranden zijn super mooi, wit poeder.. prachtig!

Ook Bali was leuk, maar wel drukker. Maar ook hier prachtige hotels en een mooie mix. Belmond Jimbaran is top, vooral de keuken is suuuper en dat moet voetjes in het zand ! We gaan zeker terug.

B. & E., Nevele

 

Combinatiereis Namibië en Botswana

Botswana - oktober 2019

Beste Mevrouw,

We hadden een prachtige reis. Goed georganiseerd was de opvang in de luchthaven Windhoek en Maun. De auto was ok, een goed idee om zelf groot deel te rijden. We deden ook een paar game drives zelf en dat ging super.

De meeste lodges waren super. Iedereen aangenaam verrast in Etosha en Divava ,  Vic falls en Moremi. Kasoigi en camp Kwando vielen tegen. Kasoigi wat primitiever maar wel goed. Batonka guest house super vriendelijke mensen en mooi kader! Moremi was de afsluiter! Prachtig en zeer vriendelijke mensen. Dus iederen heeft genoten van de once in a lifetime reis!

Bedankt voor de prima organisatie!

Tot later en de volgende reis

Met vriendelijke groeten,

Katrien, Melsele

 

Namibië: een amazing destination

Namibië - juni 2019

Beste Inge en amazing team,

Wij zijn nu 14 dagen thuis na de ongelooflijke reis naar Namibie. De rust is terugekeerd, de tuin is opnieuw in orde, de agenda is opnieuw as usual, de foto’s zijn in de computer gebracht en gecorrigeerd waar nodig, de aanvullingen op het reisverslag zijn gemaakt.

Nu een feedback aan jou en je team:

Uitstekend onthaal door Mario van het plaatselijke reisagentschap. Volledige uitleg over het reisschema, begeleiden naar wisselkantoor en de rent-a car. Een Renault Dacia Duster 4WD staat klaar, geen automaat, wel met versnellingen. Eventjes aanpassen!!

Na 314 km aankomst in de Bagatelle Lodge in de Kalahari. Een schitterende "dune chalet" in een uitstekende lodge. Geen tijd te verliezen, deelname aan drie activiteiten: star gazing, bushman walk, nature drive met cheetah feeding en de vanaf nu dagelijkse Sundowner met gin tonic als “antimalaria middel”. Eigenlijk een ideaal begin van een Namibiereis.

[...]

Ondanks de vele wind maken we toch de wandeltocht doorheen het rode zand naar Deadvlei, een opgedroogd zoutmeer en restanten van 900 jaar geleden gestorven bomen. Onwezenlijk zicht op de imposante rode duinen en de dode vlei.

[...]

Een ongelooflijk avontuurlijke excursie naar Sandwich Harbour. Met een speciale krachtige jeep reden we tussen oceaan en hoge duinen op een “strandboulevard” in Sandwich Harbour in het Namib Naukluft park. Hiervoor konden we de flamingo’s zien de Walvis Baylagoon. We passeerden ook de immense “saltpans”. Op een geïsoleerd plekje naast de oceaan en de zeer hoge duinen was een verzorgde lunch voorzien met bubbels.

Na de lunch reed de chauffeur terug naar Walvis Bay, op, over en tussen deze duinen. Ongehoord en ongezien. Super. En wie denkt dat tussen die duinen geen wild life zichtbaar is, mis. Jakhals, springbok, havik, struisvogel, havik, eend, gekko, zeerobben en een dolfijn in de oceaan.

[...]

Namibia, een amazing destination met prachtig roadbook en schitterend uitgekozen lodges. Een paradijs voor Wild Life.

Proficiat aan Inge, Kristien en team alsook aan de reisagent in Namibia.

Met zeer dankbare groeten,

A. & B., Waasmunster

 

3.000 kilometer dwars door Namibië

Namibië - juli 2019

Hoi Ans

Het was een héél geslaagde reis. 3100 km rondgereden in het prachtige Namibië. 

De auto was perfect als zou het handig zijn geweest dat ze bij aankomst hadden meegedeeld en niet bij het terugbrengen van de auto dat de raampjes van de achterbak open dienen te staan tijdens het rijden voor het zand. Onze koffers plakten vol met zand. Het rijden viel al bij al mee, ter plaatse hebben we wel ook nog een GPS bijgestuurd - dat was toch makkelijker. 

Olive guesthouse was een goed begin om de reis aan te vangen, zoals ook nadien de mooie Zebra Kalahari lodge.

We hebben goed gezweet bij het beklimmen van de Big Daddy in de Sossusvlei en het laatste stuk door het zand rijden met de 4X4 tot aan de parking voor jeeps was een avontuur. The Desert Homestead was good, dit waren wel geen overdekte tenten zoals vermeld, maar chalets. Ligt nogal dicht bij de hoofdweg en als er een auto voorbijrijdt, geeft dit wel veel lawaai. Staat op de voorlaatste plaats in ons klassement.

De guesthouse in Swakopmund en de activiteiten waren top, alleen zou het handiger zijn dat er in de ontvangen reisdocumenten al een uur zou staan. The Tug  was super lekker en Kücki’s pub heel gezellig, beiden op voorhand gereserveerd. Gelukkig maar :-)

Doro Nawas was een heel leuk verblijf met de woestijnsafari olifant. In dit hotel kan je je bed buitenrollen op het privé terras en onder de blote hemel slapen. Een spannende belevenis voor de kinderen en een romantische voor ons.

De Etosha Safari lodge was een prima uitvalbasis om Etosha te bezoeken, iets ouder en er waren verbouwingen aan de gang wat minder aangenaam was. Hier hebben ze ons nog bijkomend het avondeten willen aanrekenen - wat geen super buffet was -  lang leve de voucher als bewijs.

Etosha is perfect zonder gids te bezoeken en een heel avontuur, we hebben een close encounter gehad met een olifant die op smurflengte van de auto was. Dit was wel een hoogtepunt.

Het Mushara Bush Camp staat met stip op nummer 1, de tenten, de kleinschaligheid en het lekkere eten, een fantastische beleving. Hier was onduidelijkheid over het aantal kamers en verdeling. Voucher met 3 tenten en het waren er 2 - 1 double en family voor 3. Maar dit is uiteindelijk snel uitgeklaard.

Ook heel bijzonder waren de view rooms in Okonjima Plains Camp met de gezellige barn om te eten. We zijn luipaarden gaan tracken en het Africat centrum en revaliderende cheeta’s gaan bezoeken. Diego was nog te klein om te gaan hiken en hyena’s te gaan spotten maar de andere uitstappen waren fantastisch, een prachtige stichting en super afsluiter van onze reis.

Met hartelijke groet

S., Hamme

 

Een bijzonder boeiende reis!

Namibië - juli 2019

Beste mevrouw

Wat een bijzonder mooie boeiende reis hebben we gehad in Namibië! Afrika bezoeken was al een droom sinds mijn jonge miesjestijd. Toen zag ik in de film 'Out of Africa' Meryl Streep en Robert Redford genieten op de veranda van een prachtig kader van rustende landschappen. Het land overtrof uiteindelijk ruim mijn eigen verwachtingen. 

Het meest indrukwekkend waren de breed uitgestreken en kleurrijke sunrises en sundowns overal waar we logeerden, het gevarieerde boeiende landschap, de vruchtbare woestijnen, en zo veel meer... 

Desertcamp was een aangename verrassing. Een blauwe achtergrond tegen het prachtige rood van de duinen hebben we niet op beeld, maar we hebben veel gelachen want waren gekleed als een stel mislukte Arabieren om onszelf te beschermen tegen het snijdende zand. De mist in Swakopmund op de boot trok snel op, en een schitterende gids maakte alles goed. Doro Nawas was bijzonder goed: we werden verwelkomd (en uitgezwaaid) door de hele en zingende staf, met een verfrissend handdoekje en lekker drankje. En de tent gaf uit op een prachtig landschap, de schitterende gids Marcus van Wilderness Safaris loodste ons in een gesloten safari-jeep met open dak door het landschap heen op zoek naar de laatste woestijnolifanten. En of we ze gevonden hebben....

Ik huilde toen het vliegtuig de Afrikaanse bodem losliet. Ik hoop heel snel terug te keren naar dit continent.

Hartelijk dank mevrouw om van uw kant deze reis aan te bieden!

Met hartelijke groet en tevens bedankt voor het kaartje met de zebra 😉 zo hebben we een stukje Afrika op de kast staan...En tot de volgende reis!

Familie V., Lier 

  You did it again!!

Fenomenale safari in Namibië

Namibië - juni 2019

Beste Katrien

You did it again!!! 

Fe-nomenale safari, allemaal kraaknette en ultracomfortabele lodges, een perfect uitgestippeld parcours, land met onwaarschijnlijk veel dimensies (bergen, duinen, strand, zee en mega wildlife!).

Alles was tot in de perfectie uitgestippeld en voorbereid. 

Dank je voor deze vijfsterrenservice! Op naar de volgende ontdekking!


P. & J.

  Bali

Een onvergetelijke huwelijksreis

Indonesië - Bali - November 2019

Beste Kristien en Inge, 

Wij zijn net terug van onze huwelijksreis naar Bali die door jullie werd georganiseerd. Het was voor ons een ongelooflijke reis en we zijn echt op prachtige plaatsen geweest. Bedankt voor het fijne kaartje bij het thuiskomen. 

Voor ons was het de allereerste keer dat we zo’n verre reis maakten en het was dus wel een geruststelling dat er altijd iemand klaar stond voor ons en dat alles al gepland was. Alles is ook supervlot verlopen waardoor we eigenlijk echt zorgeloos hebben kunnen genieten van onze reis. De eerste dagen waren gevuld met veel activiteiten en daardoor hebben we ook heel veel aspecten van het eiland kunnen ontdekken. En door het heerlijk relaxen in het laatste hotel konden we helemaal relaxed terug vertrekken naar huis. We hadden gerust nog een paar dagen langer kunnen blijven. 

Als wij nog eens zouden terug gaan, zouden we graag eens naar Java en Lombok gaan, daar hebben we ook veel over gehoord. We zouden ook graag eens willen gaan duiken ipv snorkelen. Gili zou ook de moeite zijn … je hoort het, nog veel te ontdekken. Wie weet boeken we binnen een paar jaar wel terug een reis naar daar :) 

Nog eens bedankt voor alles. Wij konden ons echt geen betere huwelijksreis bedenken! 

Groetjes 

S. & S. 


  Athene

Athene zonder de toeristen

Griekenland - November 2020

Hallo,

Wij hebben enorm genoten van ons tripje naar Athene.  Een perfecte bestemming in corona tijden, ook een perfecte bestemming voor de tijd van het jaar. Wij hebben toch een paar mooie dagen aan het strand gehad en de mindere dagen hebben we gebruikt om te bezoeken.  We hadden ook het voordeel dat er weinig toeristen waren op die prachtige Acropolis site. 

Ons hotel was kleinschalig, zeer leuk ingericht en zeer lekker eten. De kamers zijn mooi, maar niet zo groot. Een klein minpuntje is de ligging.  Als het warmer is, ben ik liever direct aan zee, al was het niet echt ver. Het zwembad is prachtig. Het personeel verdient meer dan tien op tien, zo vriendelijk en ze boden spontaan hulp aan. Echt een zeer persoonlijke service!

De nodige papierwinkel was niet simpel, maar we hebben zelfs in het weekend de nodige hulp van jullie gekregen.

Bedankt voor alles.

K & N

  Toscane

Stukje paradijs in Toscane

Italië - augustus 2020

Dag Laetitia, 

De reis was super. Wat een prachtige locatie. Alleen maar lof over de agriturismo Tenuta Sant Ilario. Het was werkelijk een droom. We dachten dat we na onze reis naar Mauritius en La Réunion niet snel tevreden zouden zijn. Maar het was toch een klein stukje paradijs in het midden van Toscane. We zouden er zeker nog terug willen gaan. Het restaurant was ook zeer goed. En de pizza op woensdag die vers uit de steenoven kwam was verrukkelijk. Een echte aanrader. Het baantje ernaartoe was wel vrij smal en stijl (maar sinds we Diana Dea gedaan hebben vorig jaar zijn we dat wel gewoon ;) ) Qua regio ook heel goed gelegen. 

Qua Corona was alles goed geregeld: ontbijt werd aan tafel gebracht. Overal hygiënische maatregelen. Ideaal dus. In de steden was het lekker rustig dus dat was ook zeer aangenaam. 

Wij zijn alleszins blij dat we toch hebben omgeboekt naar een autovakantie en er dus toch even tussen uit konden. Volgende keer hopelijk weer een prachtige vliegreis! 

Heel erg bedankt voor de heel goede service en flexibiliteit van jullie uit gezien de huidige situatie. Hopelijk wordt er snel terug veel gereisd! 

Met vriendelijke groeten, 

Kristof en Julie, Waasmunster

  Lissabon

Onvergetelijke honeymoon in Portugal

Portugal - september 2020

Dag Katrien,

Graag willen wij jullie bedanken voor onze onvergetelijke honeymoon in Portugal. Zoals beloofd geven we jullie hieronder een verslag van onze reis:

- Er werd overal rekening gehouden met mijn huisstofmijtallergie. Bedankt om dit zo duidelijk te communiceren! 

- The Yeatman: fantastische service, beste ontbijt van alle hotels. De corona maatregelen werden meer dan 100% opgevolgd en er stond een flesje schuimwijn klaar. Prachtig en ruim terras. 

- Six Senses Douro: beste hotel ooit! Niks op aan te merken, hier komen we zeker terug. Zo'n service krijg je echt nergens... Ook de restaurants van het hotel waren heerlijk!

- Quinta das Lágrimas: minder hotel, niet per se zijn 5 sterren waard. Wel vriendelijk personeel en ruime kamers. 

- The One Lisboa: wauw! Upgrade gekregen naar prachtige suite op 5e verdieping. Wat een mooi hotel. Ook service was hier fantastisch! We hebben hier genoten van een massage in de spa, aanrader! 

- Memmo Baleeira: beetje teleurstellend, niet romantisch en heel druk aan zwembad. Kamers klein en zeer basic. Had hier een Novotel gevoel bij. 

- Vivenda Miranda Lagos: heel fijn hotel, weinig gasten, rustig zwembad en een warme gastvrouw. We hebben hier genoten van onze laatste dagen. 

- Alle activiteiten waren onvergetelijk: de picknick in Quinta da Pacheca staat voor ons op nummer 1. Dit was enorm genieten! De boottocht op de Douro en de port tasting waren ook onvergetelijk. De fietstochten in de steden waren een fijne afwisseling en een goede manier om op korte tijd de stad te leren kennen. In Lissabon was het wel een pak aangenamer aangezien we een elektrische fiets kregen. 

Bedankt voor de goede organisatie en tot een volgende keer!

Groetjes Elisa & Davy, Astene

  Bezoek aan Long Pagoda Vietnam

Prachtige reis naar Vietnam & Cambodja

- Vietnam & Cambodja - juli 2019

Beste, Bedankt voor jullie kaartje bij onze thuiskomst, hierbij geef ik graag enige feedback over deze prachtige reis:

Algemeen: prachtige reis, zeer mooie mix van natuur, cultuur, steden en enkele dagen strandvakantie

Vluchten: allemaal stipt vertrokken en aangekomen, recente en comfortabele toestellen (uitgezonderd van Saigon naar Siem Reap in een oude kleine Aerospatiale met propellers, wel een belevenis …)

Gidsen en chauffeurs: zeer stipte en zeer aangename mensen, gidsen zeer flexibel en gaven veel uitleg, chauffeurs reden voorzichtig, busje steeds proper met altijd koude flesjes water (...)

Kortom: een prachtige 100% geslaagde vakantie voor mezelf, mijn echtgenote en onze dochters, heeft ons vele nieuwe dingen laten ervaren en een reis waaraan we nog zeer lang mooie herinneringen aan zullen overhouden!

Aan jullie van harte dank voor de mooie samenstelling van het programma en de vlekkeloze organisatie!

Met vriendelijke groeten,
P.

  Amazing en authentiek

Een Romereis om nooit te vergeten

- mei 2019

Beste Carmen

In het algemeen en in het bijzonder kunnen we zeggen dat de reis voorspoedig is verlopen en dat alle afspraken met jullie reisbureau perfect nagekomen zijn. Vooral het moment waarop bleek dat onze vlieger niet vertrok op het afgesproken tijdstip is door jullie zeer goed en efficiënt opgelost. We kunnen jullie dus enkel een dikke pluim geven voor het geleverde werk, ook het mapje met alle dagen en uren die we kregen bij vertrek was, toch voor ons, uniek. 

Dus, hoewel we erg ons best hebben gedaan, kunnen we geen negatieve kritiek aan jullie adres geven. 

Met vriendelijke groeten en bedankt voor de goede service!

Familie M.

 

Geslaagde vakantie in Deauville

Frankrijk - augustus 2020

Dag Inge

We hebben genoten van een echte topvakantie. Het logement en de streek waren echt af. Culinair was het verblijf ook een echte topper en het weer viel goed mee. Kortom: alle ingrediënten voor een geslaagde reis waren er.

Familie D., Zele

 

Mooie stad voor wie van cultuur houdt!

Frankrijk - augustus 2020


Dag Inge, Kristien en Laetitia,

Bedankt voor jullie kaartje!

Het verblijf was geweldig in Mercure Centre Ville Bordeaux. Personeel was vriendelijk en ook heel persoonlijk. Ik heb heel veel tips van hun gekregen voor excursies, resto’s ed...

Heel mooie stad vr mensen die graag van cultuur houden, SHOPPEN en LEKKER eten! Kortom excitement!

Nogmaals bedankt voor jullie goede en fijne zorgzaamheid. En vooral Laetitia voor de persoonlijke touch!

Hou jullie sterk in deze warme dagen!

Groetjes,

Fai en Sue, Hamme

 

Betoverende Griekse eilanden

Griekenland - augustus 2020

Goedemorgen Kristien en Laetitia,


Hierbij bezorg ik jullie, zoals gevraagd, een korte feedback.

Eerst en vooral wensen we jullie te danken voor jullie ondersteuning!

We konden steeds op jullie rekenen, waarvoor dank.

De reis was fantastisch. Ik denk dat we geen beter tijdstip hadden kunnen kiezen om de Griekse eilanden te bezoeken. Het was er immers superrustig en dus geen massa toeristen te bespeuren.

Ook in de hotels was alles naar wens.

Aanraders zijn alvast: Orabel Suites (Santorini) en Tharroe of Mykonos (Mykonos). Vooral ons verblijf in het laatste hotel was schitterend.


Met vriendelijke groet,

Michel, Hamme

 

Genoten van mooie baaien in Sardinië

Italië - augustus 2020

Dag Katrien,

Ondertussen al een paar weken terug en beide hotels waren echte aanraders - rustig en heel erg corona proof. Genoten van de mooie baaitjes in de Golfo di Orosei en uitstapjes gemaakt met boten (één motorbootje zelf gehuurd in Cardedu en meegevaren met de zeilboot van villa del golfo). Dubbel kunnen genieten van de natuur omdat er zo weinig toeristen waren,

Villa del Golfo heeft wel geen strand, is een poton maar prachtig zicht en ideale uitvalbasis voor de mooie streek, heel erg verzorgde keuken..

Groetjes en nogmaals dank voor alle moeite. Ik ben al een beetje aan het kijken voor een volgende trip ;-)

Evelyne, Gent