Menu

Luxe cruises

Wat mag u verwachten?

  • Een zee van ruimte voor een klein aantal passagiers
  • Top gastronomie en hoogstaande service
  • Geniet van intieme luxe en relaxatie
  • Vaak all-in formule aan boord
  • Grote variatie: van bestemming naar bestemming
  • Entertainment, Spa en Fitness
rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons

De Magie van Cruises

Ga aan boord van uw luxeschip en laat u vanaf het eerste moment verwennen door de onberispelijke service. Cruisereizen bieden een unieke manier van reizen. Op een rustig tempo vaart u naar de verschillende bestemmingen van uw reis. Geniet van een ontspannen vaart. Niets moet, alles kan. Laat u verrassen door het hoogstaande gastronomische aanbod, ontmoet gelijkgestemde medereizigers tijdens de aperitief, laat u verwennen in de spa en droom weg bij de bijzondere uitzichten die de revue passeren. Zonder het sleuren en herinpakken van uw bagage maakt u elke paar dagen kennis met nieuwe steden, nieuwe culturen en nieuwe mensen. Na een relaxte dag op zee, kan u begeleidt door professionals aan wal. Ga op ontdekking en laat alle zorgen achter u, alles is voor u tot in de puntjes geregeld. Cruisen, dat is moeiteloos genieten.

De 'Amazing' Filosofie in de Cruisewereld

U mag er zeker van zijn, we gaan voor luxe. Maar luxe en luxe zijn twee. Luxe cruises roepen beelden op van mooie kajuiten in dure materialen, design, top service, heerlijke diners en al even heerlijke wijnen, maar ook beelden van massatoerisme, overvolle aanleghavens en steden en respectloos omgaan met andere culturen en natuur.  

Maar daar houdt het bij Amazing Destinations niet bij op. Een cruise kan zoveel meer betekenen. Uit het gigantische aanbod maakten wij een selectie van luxerederijen die het anders zien. Amazing Destinations staat voor “boutique” stijl en deze keuze trekken we door in de cruisewereld. Onze favorieten kiezen bewust voor kleinschalige schepen waar een persoonlijke service hoog in het vaandel wordt gedragen. Ze leggen aan in kleinere havens en verzorgen uitstappen met respect voor de plaatselijke bevolking, de fauna en de flora. Alles draait om authentieke ontmoetingen, als het even kan op betoverende plekken waar de doorsnee toerist wegblijft.


Onze Selectie Cruises

Ponant SeaDream Yacht Club Emerald Cruises

Laat u inspireren

De Markiezen verkennen met Aranui 5

Een cruiseschip zoals er geen andere zijn.

Amazing SeaDream cruise: Greek Odyssey

24/09/2024 tot 05/10/2024

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak