Menu

Luxe cruises

Wat mag u verwachten?

  • Top gastronomie
  • All inclusiveformule op de meeste schepen
  • Een zee van ruimte voor een klein aantal passagiers
  • Luxe, intimiteit, romantiek, relaxatie
  • Entertainment, spa, fitness
  • Ontdek de wereld: van stad naar stad of van eiland tot eiland
rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons

Kies een cruise die bij u past

Om u te helpen een juiste cruisekeuze te maken, reisden wij zelf naar alle uithoeken van de wereld én dit met de mooiste rederijen. Van noordpool tot zuidpool, van Frans Polynesië naar de Middellandse Zee.

Niet enkel de bestemming waarheen u wenst te reizen zal uw keuze bepalen. Elk schip heeft zijn eigen specialiteit, zijn eigen focus. Sommige schepen leggen de nadruk eerder op koppels, andere zijn dan weer de perfecte ontmoetingsplaats voor grootouders, kinderen en kleinkinderen.

Zoekt u cruises op een levendig schip met veel entertainment? Of liever een schip waar het er rustig aan toe gaat en waar u heerlijk kunt relaxen. Houdt u van cruises op een schip met een enorm aanbod aan activiteiten en faciliteiten of eerder van de sfeer van een jacht, waar u discreet, luxueus en persoonlijk wordt bediend? Houdt u van een formule in vol pension en gaat u regelmatig op stap? Of eerder van een glaasje champagne en kaviaar in een all-in formule?

Amazing Destinations staat voor “boutique” stijl en deze keuze trekken we ook door in de cruisewereld. We houden van de kleinere intieme schepen voor ongeveer 600 passagiers of minder. Op die manier wordt een uitstekende service en ervaring gegarandeerd.

Aan de basis zijn deze rederijen eerder wat duurder, maar u krijgt er heel wat extra’s voor in de plaats: uw suite met balkon is groter dan een standaard kajuit en u wordt er bediend door uw persoonlijke steward of butler. Bijna alles is inbegrepen; zo hoeft u geen fooien en geen supplementen voor specialiteiten restaurants te betalen. Bij sommige rederijen zijn zelfs onbeperkt wifi en excursies inbegrepen. U geniet van een zee van ruimte en luxe: eender welk cruiseschip zou gemakkelijk meer dan 1000 passagiers kunnen vervoeren, maar deze rederijen kiezen ervoor slechts een honderdtal passagiers aan boord te nemen.

Persoonlijk advies

Cruisen doet u misschien niet elk jaar en uw verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Wij willen u daarbij graag goed adviseren en u helpen de juiste keuze uit het grote aanbod te maken. Om te beslissen waarheen u zal vertrekken, kan u gerust contact opnemen of langskomen in een van onze kantoren. Wij maken u graag wegwijs in het enorme aanbod. Onze persoonlijke cruise-ervaring zorgt er voor dat het woord “cruise-specialist” geen dode letter is. Vertel ons uw wensen: we geven u graag het juiste advies.

Rederijen

Silversea is een rederij met jarenlange ervaring aan de top van de cruisewereld. Hoge service wordt er gecombineerd met unieke bestemmingen en adembenemende reizen naar alle uithoeken van de wereld. 

Seabourn is pionier in luxecruises op kleine schaal. U kan in alle luxe en comfort de wereld verkennen. De rederij staat voor bedachtzame, gepersonaliseerde en hartverwarmende service.

​​​​​​​Paul Gauguin laat u op een luxueuze manier de verschillende eilandengroepen van Frans-Polynesië ontdekken. Zo brengt de cruise u tot Tahiti en de Society eilanden, de Tuamotu archipel, de Markiezen of de Cook eilanden. Dit op een schip dat u alle comfort van een luxehotel kan bieden.

Regent Seven Seas laat u terwijl u de wereld ontdekt, genieten van een volpension waar alles voor u wordt geregeld. Seven Seas staat voor pure verwennerij. 

Ponant is een vijfsterren luxerederij die uitblinkt in kwaliteit en service, gastronomie en kleinschaligheid. Met meer dan 25 jaar ervaring weet de rederij Ponant hoe ze u een onvergetelijke reis kunnen bezorgen. 

Seadream vaart naar de mooiste en kleinste havens van de Caraïben en het Mediterraanse gebied. Hier ervaart u yachting op een uitzonderlijk niveau. Kleine schepen, intiem gezelschap en een fantastische keuken.

Laat u inspireren

Uw cruise in Frans Polynesië

Ontdek Tahiti en Bora Bora vanop het luxueuze cruiseschip Paul Gauguin.

De Markiezen verkennen met Aranui 5

Een cruiseschip zoals er geen andere zijn.

Privé begeleide rondreis Ecuador

Het vasteland & een cruise

Amazing luxe sailing trip in de Seychellen

Aan boord van een luxe privéjacht

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak