Menu

Amazing Laetitia

  • Home
  • Amazing Laetitia

Sinds vele jaren gebeten door alles wat met reizen en vreemde culturen te maken heeft, wist ik al heel snel welke richting mijn carrière uit zou gaan. Met mijn jeugdig enthousiasme help ik vanuit de kantoren in Gent en Brasschaat iedereen graag verder die net als mij de reismicrobe te pakken heeft. Reizen op a la carte basis bij elkaar puzzelen is wat ik het liefste doe. Daarbij vind ik het belangrijk om voor elke klant, ook honeymooners en families, een onvergetelijk reisverhaal neer te schrijven.

Zelf droom ik graag weg bij bestemmingen met een prachtige natuur. Zo heeft het eiland La Réunion zonder twijfel mijn hart gestolen. Wat een adembenemende bestemming met romantische hotels! Maar de rondreis naar Laos en Cambodja mocht zeker niet onderdoen. Eeuwenoude tempels die overwoekerd worden door groene jungle, heerlijk! Ook trips naar unieke Europese bestemmingen kunnen mij bekoren. Zo ging ik recent op verkenning in Lapland, een avontuurlijke bestemming die een diepe indruk achterlaat! Zoals elke gepassioneerde reiziger heb ik ook nog een lang verlanglijstje, met Alaska als ultieme droombestemming.


De memories for life van Laetitia: La Réunion en Lapland.

 

De overweldigende natuur van La Réunion

Prachtige berglandschappen vol wandelpaden, de meest actieve vulkanen ter wereld en tropische stranden. Een rondreis La Réunion staat voor een trip vol contrasten. Deze onontdekte parel in de Indische Oceaan verrast elke bezoeker. De intense natuur en de Creoolse charme van de eilandbewoners maken dat u dit paradijselijk stukje Frankrijk voor altijd in uw hart sluit.

 

Ongerepte schoonheid in Lapland

Lapland werkt zowel ’s winters als in de zomer als een krachtige spreuk op uw verbeelding. Een magisch gevoel overvalt u in dit vreedzame natuurlandschap. Dit is de regio van het noorderlicht of aurora borealis, het Sámi volk en de ronddolende rendieren. Het pure, ongerepte landschap leent zich uitstekend voor een resem aan avontuurlijke outdoor-activiteiten. Dit gebied ten noorden van de poolcirkel heeft zo veel te bieden dat u niet naar huis zal willen terugkeren.