Menu

Amazing Laetitia

  • Home
  • Amazing Laetitia

Sinds vele jaren gebeten door alles wat met reizen en vreemde culturen te maken heeft, wist Laetitia al heel snel welke richting haar carrière uit zou gaan. Na vier jaar de richting Toerisme te volgen in het secundair, koos ze er dan ook voor zich verder te specialiseren als bachelor Toerisme- en Recreatiemanagement.

Daarna koos Laetitia resoluut om in de boeiende reissector werkzaam te blijven, want eenmaal de reismicrobe iemand te pakken heeft, laat ze je niet meer los. Na twee jaar ervaring opgedaan te hebben in een klassiek reiskantoor, is ze blij dat ze haar enthousiasme nu volledig kan toespitsen op de à la carte wereld.

Op dit moment graaft Laetitia zich graag in op bestemmingen als La Réunion, Mauritius, Namibië en Aziatische toppers als Indonesië en Sri Lanka. Zelf droomt ze graag weg bij bestemmingen met prachtige natuur. Alaska staat dan ook hoog op haar verlanglijstje.


De memories for life van Laetitia: Senegal en Bali.

 

Prachtige stranden in Senegal

Senegal reizen bieden voor ieder wat wils. Enkel de hoofdstad Dakar al, biedt u het land aan op een dienblaadje. Op het puntje van een schiereiland met prachtige stranden, is deze duizelingwekkende stad een combinatie van serene elegantie en gezellige drukte. De drukke straten, bruisende markten en het blinkende nachtleven zullen u gemakkelijk meetrekken in hun meedogenloze ritme, maar de vluchtroute ligt altijd open.

 

Romantisch Bali

Bali is de romantische bestemming bij uitstek. In zijn tropische setting, wordt dit land beschouwd als het droomeiland voor een vakantie. Mogen wij u vooreerst waarschuwen dat de combinatie van natuurlijke aantrekkelijkheid, culturele hoogtepunten en de openhartige bevolking verslavend is.