Menu

Amazing Laetitia

  • Home
  • Amazing Laetitia

Sinds vele jaren gebeten door alles wat met reizen en vreemde culturen te maken heeft, wist Laetitia al heel snel welke richting haar carrière uit zou gaan. Met haar jeugdig enthousiasme helpt ze vanuit het kantoor in Hamme iedereen graag verder die net als zij de reismicrobe te pakken heeft. Reizen op a la carte basis bij elkaar puzzelen is wat ze het liefste doet. Daarbij vindt ze het belangrijk om voor elke klant, ook honeymooners en families, een onvergetelijk reisverhaal neer te schrijven.

Zelf droomt Laetitia graag weg bij bestemmingen met een prachtige natuur. Zo heeft het eiland La Réunion zonder twijfel haar hart gestolen. Wat een adembenemende bestemming met romantische hotels! Maar de rondreis naar Laos en Cambodja mocht zeker niet onderdoen. Eeuwenoude tempels die overwoekerd worden door groene jungle, heerlijk! Ook korte stedentrips kunnen haar bekoren. Zo bezocht ze recent Tallinn, een verrassend leuke stad met een prachtige middeleeuwse kern. Zoals elke gepassioneerde reiziger heeft ze ook nog een lang verlanglijstje, met Alaska als ultieme droombestemming.


De memories for life van Laetitia: Senegal en Bali.

 

Prachtige stranden in Senegal

Senegal reizen bieden voor ieder wat wils. Enkel de hoofdstad Dakar al, biedt u het land aan op een dienblaadje. Op het puntje van een schiereiland met prachtige stranden, is deze duizelingwekkende stad een combinatie van serene elegantie en gezellige drukte. De drukke straten, bruisende markten en het blinkende nachtleven zullen u gemakkelijk meetrekken in hun meedogenloze ritme, maar de vluchtroute ligt altijd open.

 

Romantisch Bali

Bali is de romantische bestemming bij uitstek. In zijn tropische setting, wordt dit land beschouwd als het droomeiland voor een vakantie. Mogen wij u vooreerst waarschuwen dat de combinatie van natuurlijke aantrekkelijkheid, culturele hoogtepunten en de openhartige bevolking verslavend is.