Menu

Amazing Ronald

  • Home
  • Amazing Ronald

Ik werkte in 2013-2014 aan de uitbouw van onze website en volg het verhaal van nabij met advies op IT-vlak en marketing. Na mijn studies aan de Universiteit Gent verdiepte ik me verder in interculturele business studies in Antwerpen, India en New York. De befaamde reismicrobe bestaat. Het is een stukje menselijke nieuwsgierigheid om altijd te willen weten wat er achter de volgende hoek te vinden is. Die nieuwsgierigheid gaat gepaard met een gezonde rusteloosheid maar vooral eindeloze interesse in hoe de wereld draait en verschillende culturen verbonden zijn.

De perfecte balans vind ik in een afwisseling van de beklijvende stilte van de natuur met het oorverdovende kabaal van ’s werelds grootste steden. Van het Everest Base Camp in Nepal tot de hoogste rooftop in Mumbai. Van de bossen in Savannah, Georgia tot het Millennium park in Chicago. Of van een nacht onder de sterren in de woestijn van Wadi Rum tot de gonzende beach bars in Tel Aviv.

Mijn bucket list is simpel: elk land dat toeristen verwelkomt, is vroeg of laat een bezoek waard. Maar als de vlucht morgen vertrekt, zijn er drie opties: een vlag neerpoten op de Kilimanjaro, eindelijk een van de meest intrigrerende volkeren gaan begroeten met “konnichiwa”, of de ontdekking van het Inca-paradijs Machu Picchu even zelf verifiëren.


De memories for life van Ronald: Nepal en Jordanië.

 

Nepal, het land met de hoogste bergen

Het koninkrijk Nepal is een land van sublieme landschappen, prachtige tempels en paleizen, vele etnische groeperingen en een rijke cultuur. Het land is de ultieme droom van elke bergliefhebber zijn.

 

Jordanië met het magische Petra

Voor veel mensen beginnen en eindigen Jordanië reizen met de oude magische stad Petra. Petra is zonder twijfel een van de meest spectaculaire, niet te missen bezienswaardigheden van het Midden-Oosten, strijdend met Machu Picchu of Angkor Wat voor de titel van 's werelds meest fascinerende verloren stad.​​​​​​​