Menu

Amazing Karin

  • Home
  • Amazing Karin

De wereld van het toerisme is Karin met de paplepel ingegeven. Haar moeder startte het reisbureau toen ze twaalf jaar oud was. Tijdens haar universitaire studies Geschiedenis deed Karin vakantiewerk op het reisbureau en tussen het studeren door, organiseerde ze de buitenlandse reizen voor de studenten. Haar passie ligt dan ook bij het combineren van reizen en geschiedenis.

Later kwam Karin in het onderwijs terecht en bleef ze beide passies combineren. Zo kreeg ze de verantwoordelijkheid voor de buitenlandse reizen van de school en ook voor de internationalisering.

De volgende stap was dan ook een logische: een combinatie van een job als leerkracht en werken in het reisbureau. Karin organiseert nog steeds de reizen op school en begeleidt verschillende groepen via Amazing Destinations.

Op vlak van bestemmingen zijn haar absolute voorkeuren Namibië, Canada, de westkust van Amerika en IJsland. Dichter bij huis heeft ze het voor Italië en de kunst, cultuur, geschiedenis en keuken van het land.

Op haar bucketlist staan Peru en andere Zuid-Amerikaanse landen. Vanwege de heerlijke combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis.


De memories for life van Karin: Namibië en IJsland.

 

Surreële landschappen in Namibië

Het fundament van een rondreis door Namibië is een ontzagwekkende reeks van natuurlijke troeven. Er zijn de angstaanjagend mooie landschappen van de Skeleton Coast, Sperrgebiet en de beroemde Sossusvlei met haar monumentale bergen van roodoranje zand. 

 

Een mythisch koninkrijk

IJsland is letterlijk een land in de maak – de natuurlijke elementen werken in harmonie om het vulkanisch laboratorium in volle glorie te laten werken. IJsland brengt u vlakbij unieke natuurspektakels: geisers spuiten omhoog, modderpoelen lopen over, Arctische stormen zwiepen langs stille fjorden en gletsjers slijpen hun weg door gebarsten lavavelden en de genadeloze toendra.