Menu

Amazing Karin

  • Home
  • Amazing Karin

De wereld van het toerisme is mij met de paplepel ingegeven. Mijn moeder startte het reisbureau toen ik twaalf jaar oud was. Tijdens mijn universitaire studies Geschiedenis deed ik vakantiewerk op het reisbureau en tussen het studeren door, organiseerde ik de buitenlandse reizen voor de studenten. Mijn passie ligt dan ook bij het combineren van reizen en geschiedenis.

Later kwam ik in het onderwijs terecht en bleef ik beide passies combineren. Zo kreeg ik de verantwoordelijkheid voor de buitenlandse reizen van de school en ook voor de internationalisering.

De volgende stap was dan ook een logische: een combinatie van een job als leerkracht en werken in het reisbureau. Ik organiseer nog steeds de reizen op school en begeleid verschillende groepen via Amazing Destinations.

Op vlak van bestemmingen zijn mijn absolute voorkeuren Namibië, Canada, de westkust van Amerika en IJsland. Dichter bij huis heb ik het voor Italië en de kunst, cultuur, geschiedenis en keuken van het land.

Op mijn bucketlist staan Peru en andere Zuid-Amerikaanse landen. Vanwege de heerlijke combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis.


De memories for life van Karin: Namibië en IJsland.

 

De troeven van Namibië

Het fundament van een rondreis door Namibië is een ontzagwekkende reeks van natuurlijke hoogtepunten. Extra troeven zijn de vriendelijkheid en de culturele diversiteit van het Namibische volk, een goed ontwikkelde infrastructuur en een uitgebreide keuze aan resorts en logies. Een reis door Namibië is gegarandeerd onvergetelijk!

 

Een mythisch koninkrijk

IJsland is letterlijk een land in de maak – de natuurlijke elementen werken in harmonie om het vulkanisch laboratorium in volle glorie te laten werken. IJsland brengt u vlakbij unieke natuurspektakels: geisers spuiten omhoog, modderpoelen lopen over, Arctische stormen zwiepen langs stille fjorden en gletsjers slijpen hun weg door gebarsten lavavelden en de genadeloze toendra.