Menu

Algemene voorwaarden

  • Home
  • Algemene voorwaarden

Vliegtickets

De prijs van het vliegticket, de luchthaventaksen en de brandstofprijzen werden berekend op datum van de offerte. Deze kunnen wijzigingen tot betaling en uitgifte van de tickets. Ook een optie is geen bindende zekerheid noch van plaats noch van prijs.

Voor uitgifte van de vliegtickets hebben wij de officiële naam + voornaam nodig zoals vermeld op uw paspoort of identiteitskaart.

Prijs van uw reis en reisvoorwaarden

De prijs van het programma, alternatieven en eventuele toeslagen werden berekend op basis van vreemde munten. Wij berekenen deze aan de wisselkoersen geldend op datum van de offerte. De prijs wordt evenredig aangepast aan de wisselkoersen tot de volledige bevestiging van de hotels en diensten ter plaatse. Eenmaal alles door ons bevestigd is, kopen wij de vreemde munten aan en wordt het tarief niet meer beïnvloed door mogelijke schommelingen in de wisselkoers.

Onze offerte is onder voorbehoud; de prijs en het reisschema kan gewijzigd worden tot onze volledige bevestiging.

De algemene en bijzondere verkoopsvoorwaarden van Amazing Destinations (bvba Riviera Reizen), zoals vermeld op de bestelbon, zijn van toepassing.

Verzekering tegen financieel onvermogen

Vlaamse Solidariteit Reisgelden: conform art. 36 van de reiscontractenwet is Amazing Destinations (bvba Riviera Reizen) verzekerd door de Europese Goederen en Reisbagageverzekeringsmaatschappij te  1000 Brussel  om in geval van financieel onvermogen, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen (polis INS10006)