Menu

Amazing Alannah

  • Home
  • Amazing Alannah

Na een periode in de immobiliën wist ik zeker waar mijn passie lag en wilde ik terug naar de reissector. Ik voel mij thuis in het reiskantoor van Amazing Destinations waar ik mijn klanten mag helpen met het uitwerken van grootse reisplannen en prachtige rondreizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Het is de veelzijdigheid van de job die mij aanspreekt, ik kan mij creatief uitleven en ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen.

Zelf reis ik het liefst naar plaatsen waar de natuur mij kan verbijsteren. Uitgestekte woestijnlandschappen, indrukwekkende canyons, een azuurblauw meer aan de voet van een gigantische berg... Het zijn deze soort plekken op aarde die mij doen voelen dat ik leef. Mijn meest amazing memorie is de ontmoeting met een zwarte beer in Yosemite, USA. Terwijl mijn kersverse man toch een stapje terug zette, haastte ik mij om een close-up van het prachtige dier te kunnen nemen. En het is gelukt, ongeloofelijk! 

Zoals meeste Amazing Traveldesigners ga ik graag de hele wereld af, op zoek naar de meest bijzondere plekjes. Maar hoog op mijn bucketlist staan bestemmingen als Antarctica en Alaska. Kilometers lang wilde, ongerepte natuur, imposante ijslandschappen en unieke fauna, ter land en in de zee... Voor wie van natuurbestemmingen houdt, moeten deze plaatsen het neusje van de zalm zijn! 
De memories for life van Alannah: USA & Canada

 

Uncle Sam achterna

Onze USA-reizen zijn er vol contrasten, met landschappen zo divers als de toendra van Alaska en de moerassige Florida Keys, zo verschillend als de woestijn van Arizona en de oerbossen van Californië.

 

De ruwe schoonheid van Canada

Canada: thuis van ijshockey, houthakkers, bevers, bergjes en ahornsiroop, toch? Wel, ja – maar dat is enkel wat krassen op het oppervlak van Canada. In werkelijkheid is het een van de meest indrukwekkende landen ter wereld.