Menu

Reizen naar Sri Lanka

Bekijk meer foto's

Waarom Sri Lanka?

 • Een van de oudste beschavingen ter wereld
 • Unieke fauna & flora
 • Mengelmoes van culturen en religies
 • Hartverwarmende Sri Lankaanse gastvrijheid
 • Afwisseling tussen strand en het groene binnenland
 • Goed te combineren met de Malediven

Samen uw droomreis naar Sri Lanka samenstellen? Onze Sri Lanka expert Carmen helpt u graag verder.

Contacteer Carmen

Sri Lanka, bekend als de Parel van de Indische Oceaan, is een wonderbaarlijke plaats waar mythes en legendes net zoveel deel zijn van het culturele tapijt als de moderne wolkenkrabbers. De bevolking, met talloze achtergronden en geloofsvormen, heeft een geschiedenis van meer dan 2.000 jaar waardoor ze een van de oudste beschavingen van de mensheid vormt. Dit kleine eiland is een genot om te verkennen.

Sri Lanka reizen op maat

Sri Lanka is een reisbestemming die iedereen kan bekoren. De natuur en het klimaat zijn er zo gevarieerd dat u meer dan eens het gevoel heeft dat u in een ander land bent terecht gekomen, een soort van wereldreis in Sri Lanka. Het traanvormige eiland biedt de perfecte afwisseling tussen heerlijk genieten van de zon op een charmant strand en op verkenning gaan in het boeiende, bergachtige binnenland. De inheemse fauna en flora lokken vele natuurliefhebbers, terwijl de traditionele én pikante keuken u laat kennismaken met smaken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Sri Lanka is een land zoals geen ander en doet die bijnaam geen oneer aan.

Fascinerende bevolking

Reis naar Sri Lanka en kom in aanraking met een van de oudste beschavingen ter wereld. Een volk van talloze achtergronden en geloofsvormen, met een geschiedenis van meer dan 2.000 jaar, maar ook een volk dat zo gastvrij is dat u dagenlang met een glimlach op uw gezicht zal rondlopen. Onze Sri Lanka reizen op maat laten u kennismaken met de rijke geschiedenis van Sri Lanka, te zien in de vorm van boeddhistische tempels - zoals in Dambulla -, Nederlandse forten en koloniale gebouwen. Fiets, zwem, surf, zeil door dit prachtige land en laat u verrassen!

Interesse? Maak een afspraak
 • Reizen naar Sri Lanka Sri Lanka
 • Hoofdstad Colombo
 • Munteenheid Roepie
 • Tijdszone UTC + 05.30
 • Taal Singalees, Tamil, Engels

Beleef Sri Lanka

Amazing honeymoon in Sri Lanka

Romantiek op een paradijselijk eiland

Amazing avontuurlijke familiereis in Sri Lanka

Onvergetelijke ervaringen met het gezin

Amazing Sri Lanka natuurreis met z'n twee

Focus op Sri Lankaanse landschappen

Amazing honeymoon in Sri Lanka & De Malediven

Heerlijke combi van 2 parels ❤

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Sri Lanka samenstellen?

Onze Sri Lanka expert Carmen helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Carmen

Verblijf in exclusieve hotels

98 Acres Resort

Ella

Eén met de natuur!

Theva Residency

Kandy

Indrukwekkende ligging op een helling

The Fortress

Koggala

Geniet van de mooiste zonsondergang

Water Garden

Sigiriya

Relaxen met uitzicht op Sigiriya

Ontdek meer hotels

 

Fantastische gids in Sri Lanka

Sri Lanka - juli 2022

Beste Carmen,

Sinds 29/07 zijn wij terug in België, na onze fantastische reis in Sri Lanka. Met deze mail willen we dan ook even doorgeven hoe wij de reis beleefd hebben en hoe onze gids was.

De organisatie van de reis was zeer goed. Alle hotels, activiteiten en extra’s lagen vast en pasten mooi in het programma. Het was zeer fijn dat het programma aangepast was naar onze wensen.

De organisatie ter plaatse en dan specifiek onze gids (Indi = Indika Madushan) waren heel goed. Indi volgde de planning zeer goed maar heeft ook enkele aanpassingen voorgesteld die de reis makkelijker maakten. Zo hebben we de wandeling van Hidden Hamlet een dag vroeger gedaan zodat de dag erna iets minder zwaar zou zijn. Ook extra activiteiten stelde hij voor, zoals een Sri Lankaanse massage of de Tempel van Tand in Kandy. [...]

Daarnaast wist Indi ook zeer veel af van geschiedenis, cultuur, natuur en ook allerlei weetjes. Bij elk bezoek kon hij ons zonder problemen rondleiden en ook tijdens het rijden kon hij ons weetjes vertellen.

Van de politieke onrust daar hebben wij nauwelijks iets gemerkt. Enkel dat we af en toe moesten wachten voor wat benzine, maar ook voor dit vroeg Indi of het goed was voor ons of niet.

Samengevat was het een super reis, die mooi in elkaar stak en waarbij we een zeer goede gids hadden.

Met vriendelijke groet

Thomas en Stien

Kan u al niet wachten om naar Sri Lanka te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak