Menu

Amazing Laura

  • Home
  • Amazing Laura

Nu ik zelf nog maar een klein deeltje van de wereld heb gezien, ben ik voortdurend bezig met het opzoeken, lezen en opslaan van de meest unieke plekjes. Ik ben bij Amazing Destinations terecht gekomen net na het afstuderen en het is voor mij de ideale plek gebleken om meer te leren over de boeiende sector. In Gent, naast Nanou en Katrien, sta ik steeds versteld van de ongelofelijke kennis en passie en krijg ik dagelijks zin om nieuwe bestemmingen zelf te gaan ontdekken.

Geluk zit in de kleine dingen; een uitgebreid ontbijt met zicht op de Alpen, schattige, zuiderse dorpjes ontdekken met vriendinnen of snorkelen tussen tropische vissen… Maar mijn favoriete herinneringen zijn toch de olifantensafari in Sri Lanka, de quad tour door de woestijn van Egypte en het raften in het mooie Peloponnesos.

In de toekomst staat er nog veel op de planning. Nog zowat de hele wereld staat op mijn lijstje, maar prioritair zijn het zwemmen in een Mexicaanse cenote, een selfdrive door IJsland en het doorkruisen van Vietnam.


De memories for life van Laura: Sri Lanka en Costa Rica

 

Eeuwenoude cultuur in Sri Lanka

De natuur en het klimaat zijn er zo gevarieerd dat u meer dan eens het gevoel heeft dat u in een ander land bent terecht gekomen, een soort van wereldreis in Sri Lanka. Het eiland biedt de perfecte afwisseling tussen heerlijk genieten van de zon, op verkenning gaan in het boeiende, bergachtige binnenlanden het ontdekken van een van de oudste beschavingen ter wereld.

 

Exotisch en tropisch Costa Rica

Tijdens een rondreis in Costa Rica leiden alle wegen naar watervallen, mistige kratermeren en verlaten stranden met de jungle op de achtergrond. Het wordt wel eens het land van de eeuwige lente genoemd omwille van zijn prachtige natuur. Wie houdt van natuur, exotische dieren en een vleugje avontuur is in Costa Rica aan het juiste adres.