Menu

Amazing Peter B.

  • Home
  • Amazing Peter B.

Peter vervoegde het team van Amazing Destinations na de opening in Brasschaat in 2018. Hij werkte jarenlang in de cruisewereld voor onder andere Cruise Travel en Enjoy Paradise. Na een break in de toeristische sector wist hij na het zien van de vacature bij Amazing Destinations snel dat hij de wereld van het toerisme terug wou induiken.

Over zijn favoriete accommodatie moet Peter niet lang nadenken. Hij hoort thuis op een cruiseschip en dan liefst van al op een van Seadream, Crystal of Oceania. Ook een golfhotel weet hem steeds te bekoren. Eender waar hij kan golfen, skiën en cruisen voelt hij zich thuis.

Peter kan u-ren over cruises vertellen. Met meer dan 45 cruise-ervaringen heeft geen enkel schip, routing of rederij geheimen voor hem. Ooit voer hij mee met het meest exclusieve schip ter wereld: MS Europa van Hapag-Lloyd. Een fantastische ervaring die hem altijd zal bijblijven. Hoewel niemand aan de spontaniteit van Seadream kan tippen.

Echt avontuurlijk is hij niet ingesteld, maar dunebashing in Oman zal Peter nooit vergeten. Net zoals een barbecue op een privéstrand in de Bahamas en duiken bij Barbados. Voor een culinaire citytrip richting Barcelona of New York mag je hem in het midden van de nacht wakker maken.

Hij verloor zijn hart in Aspen, bij de Rocky Mountains maar mocht hij kunnen kiezen, Peter trok direct richting Antarctica, Spitsbergen of Canada. Daarnaast staan Israël en Myanmar hoog op de bucketlist.


 

Dunebashing in Oman

Oman is een land dat het Arabische sprookje verwezenlijkt. De combinatie metershoge duinen, eewenoude forten en immens vriendelijke bevolking maken dit een magische bestemming.

 

Expeditiecruise naar Antarctica

Nummer 1 op de bucketlist van Peter: een onvergetelijke expeditie naar Antarctica.