Menu

Amazing Peter B.

  • Home
  • Amazing Peter B.

Ik vervoegde het team van Amazing Destinations na de opening in Brasschaat in 2018. Ik werkte jarenlang in de cruisewereld voor onder andere Cruise Travel en Enjoy Paradise. Na een break in de toeristische sector wist ik na het zien van de vacature bij Amazing Destinations snel dat ik de wereld van het toerisme terug wou induiken.

Over mijn favoriete accommodatie moet ik niet lang nadenken. Ik hoor thuis op een cruiseschip en dan liefst van al op een van Seadream, Crystal of Oceania. Ook een golfhotel weet mij steeds te bekoren. Eender waar ik kan golfen, skiën en cruisen voel ik mij thuis.

Ik kan u-ren over cruises vertellen. Met meer dan 45 cruise-ervaringen heeft geen enkel schip, routing of rederij geheimen voor mij. Ooit voer ik mee met het meest exclusieve schip ter wereld: MS Europa van Hapag-Lloyd. Een fantastische ervaring die mij altijd zal bijblijven. Hoewel niemand aan de spontaniteit van Seadream kan tippen.

Echt avontuurlijk ben ik niet ingesteld, maar dunebashing in Oman zal ik nooit vergeten. Net zoals een barbecue op een privéstrand in de Bahamas en duiken bij Barbados. Voor een culinaire citytrip richting Barcelona of New York mag je mij in het midden van de nacht wakker maken.

Ik verloor mijn hart in Aspen, bij de Rocky Mountains maar mocht ik kunnen kiezen, dan trok ik direct richting Antarctica, Spitsbergen of Canada. Daarnaast staan Israël en Myanmar hoog op de bucketlist.


De memories for life van Peter: Oman en Antarctica

 

Dunebashing in Oman

Oman is een land dat het Arabische sprookje verwezenlijkt. De combinatie metershoge duinen, eewenoude forten en immens vriendelijke bevolking maken dit een magische bestemming.

 

Expeditiecruise naar Antarctica

Nummer 1 op de bucketlist van Peter: een onvergetelijke expeditie naar Antarctica.