Menu

Amazing Peter

  • Home
  • Amazing Peter

Als kind van ouders met een reiskantoor gespecialiseerd in cruises, kan ik zeggen dat het met de paplepel is ingegeven. Ik droomde er van jongs af aan al over om de hele wereld rond te trekken. 

Toen ik Inge leerde kennen, gebeten door dezelfde microbe, werd dat plan omgezet in een schitterende huwelijksreis doorheen Australië, enkele eilanden van Indonesië, Thailand en Maleisië. De rest van de wereld, die zou later volgen. 

Ik ontferm me vooral over de financiële, commerciële en toekomstgerichte aangelegenheden zoals de nodige investeringen voor de verdere uitbouw van het unieke concept van Amazing Destinations. Als top of the bill horen daar natuurlijk ook talrijke prospectie- en expeditiereizen en cruises wereldwijd bij. 

Een ideale mix van avontuur en luxe spreekt mij het meeste aan. Een kick mag er gerust inzitten, zoals wild rafting op de Tully, Zambezi tot de Colorado, diepzeeduiken of een vliegsafari in Afrika.

Mijn meest amazing experience ooit? Een verblijf met Inge op North Island, een eiland dat tot de Seychellen behoort, waar we een in een eco-beachlodge verbleven. Ongetwijfeld de mooiste reiservaring op de planeet, onder het motto: hoe exclusiever, hoe liever.


De memories for life van Peter: Cambodja en Seychellen.

 

Betoverend Cambodja

De tempels van Angkor Wat domineren Cambodja ’s verleden, heden en toekomst. Angkor is het symbool van Cambodja reizen, alles lijkt erom te draaien. Angkor is met recht de belangrijkste bezienswaardigheid van het land – het is een wereldwonder.

 

De Seychellen, een andere wereld

Welkom in een andere wereld… Een Seychellen vakantie, met de mooiste stranden ter wereld, staat terecht bovenaan in het lijstje van meest romantische bestemmingen ter wereld.