Menu

Amazing Nanou

  • Home
  • Amazing Nanou

Ik kreeg de reismicrobe mee van mijn vader die reisagent was. Ik zat steevast met mijn neus in de boeken met als enige doel het ontdekken van andere culturen. Op die manier kon ik al lezend de hele wereld rondreizen en werd ik gepassioneerd door het onbekende.

Mijn meest amazing experience ooit was enkele jaren geleden in Oman, waar ik ging dune bashen en wat ik nooit zal vergeten, is mijn reis naar India, daar droom ik nog steeds over. Hoewel Japan ook een van mijn absolute favorieten is. Een bestemming waar ik, naast vele anderen, met hart en ziel over vertel.

In de categorie meest absurde ervaring ooit miste ik als reisagent al enkele keren bijna mijn vlucht. Wat er nog op mijn bucket list staat? De valiezen pakken, vertrekken en niet weten wanneer ik terug kom. Liefst van al in goed gezelschap.


De memories for life van Nanou: India en Japan.

 

Het kleurrijkste land ter wereld

India is wellicht het meest kleurrijke land ter wereld. Elke deelstaat kent zijn eigen karakteristieken en creëert een unieke ervaring; maar toch zijn ze nauw verbonden. Reizen naar India staat voor fabelachtige tempels, de klanken van eeuwenoude instrumenten die oproepen tot gebed, de confrontatie met wilde olifanten en mensen in religieuze extase.

 

Unieke contrasten van Japan

Reizen naar Japan, dat voelt als reizen naar een andere planeet. Bereid u voor op aangename desoriëntatie tijdens de ontdekking van deze mysterieuze archipel van ongeveer 6800 vulkanische eilanden, waar oude goden en traditioneel vakmanschap worden vermengd met hypermoderne technologie en futuristische mode.