Menu

Amazing Nanou

  • Home
  • Amazing Nanou

Nanou kreeg de reismicrobe mee van haar vader die reisagent was. Ze zat steevast met haar neus in de boeken met als enige doel het ontdekken van andere culturen. Op die manier kon ze al lezend de hele wereld rondreizen en werd ze gepassioneerd door het onbekende.

Haar meest amazing experience ooit was vorig jaar in Oman, waar ze ging dune bashen en wat ze nooit zal vergeten is haar reis naar India, daar droomt ze nog steeds over. Hoewel Japan ook een van haar absolute favorieten is. Een bestemming waar ze, naast vele anderen, met hart en ziel over vertelt.

In de categorie meest absurde ervaring ooit miste ze als reisagent al enkele keren bijna haar vlucht. Wat er nog op haar bucket list staat? De valiezen pakken, vertrekken en niet weten wanneer ze terug komt. Liefst van al in goed gezelschap.


De memories for life van Nanou: India en Japan.

 

Het kleurrijkste land ter wereld

India is wellicht het meest kleurrijke land ter wereld. Elke deelstaat kent zijn eigen karakteristieken en creëert een unieke ervaring; maar toch zijn ze nauw verbonden. Reizen naar India staat voor fabelachtige tempels, de klanken van eeuwenoude instrumenten die oproepen tot gebed, de confrontatie met wilde olifanten en mensen in religieuze extase.

 

Unieke contrasten van Japan

Reizen naar Japan, dat voelt als reizen naar een andere planeet. Bereid u voor op aangename desoriëntatie tijdens de ontdekking van deze mysterieuze archipel van ongeveer 6800 vulkanische eilanden, waar oude goden en traditioneel vakmanschap worden vermengd met hypermoderne technologie en futuristische mode.