Menu

Amazing Saïna

  • Home
  • Amazing Saïna

Saïna heeft Toerisme en Recreatie Management gestudeerd met als specialisatie incentives. Haar eerste werkervaring, die een dikke vijf jaar duurde, ging ze dan ook aan in de incentive wereld. Ze deed er veel kennis op die haar in de wereld van de à la carte reizen zeker en vast van pas komt.

Reizen op maat samenstellen ligt haar volledig. Bij Amazing Destinations staat ze dichter dan ooit bij de klanten. Klanten gelukkig maken met het perfecte reisprogramma en achteraf positieve feedback ontvangen, dat doet haar op een roze wolk zweven. Al heeft ze ook graag kritische klanten: “Daar leer je pas echt van bij!”.

Saïna is een enthousiasteling die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze heeft – vanzelfsprekend - een passie voor reizen en is bijzonder open-minded. Saïna wil steeds nieuwe dingen ontdekken, leren én proberen.

Deze jonge Travel Designer houdt van verre reizen, maar evenwel van dichtbijvakanties met de mobilhome of achterop de moto van haar man. Ze is meer natuurmens dan dat ze de drukte van de grote steden opzoekt. Een wandeling door de rijstvelden, een vulkaan beklimmen, trekking door de jungle, … Laat maar komen!

De remmen gaan pas echt los wanneer de eerste toon van een salsanummer te horen is. Dan staat Saïna als eerste op de dansvloer om haar vlekkeloze danspassen te demonstreren.

Op de bucketlist staat zowat de hele wereld. Maar heel hoog prijkt het spotten van de gorilla’s in Rwanda of Oeganda. Saïna heeft een enorm groot hart voor dieren. Ze geven bijzonder veel liefde en zijn steeds oprecht. Dat is dan ook een van de redenen dat de safari in Krugerpark haar nog steeds bijblijft.


 

Zuid-Afrika: een buitenbeentje in Afrika

Op het uiterste puntje van het continent, zijn Zuid-Afrika reizen een uitstekende introductie tot Afrika. Zuid-Afrika is een divers, onbeschrijflijk mooi, en reusachtig land - vergelijkbaar met de grootte van Frankrijk en Spanje samen. Een rondreis in Zuid-Afrika biedt enorme variatie.

 

De uitstekende keuken van Vietnam

Neem een kustlijn met poederwitte zandstranden, voeg daar wereld ’s meest sensationele keuken en een vleugje Franse elegante cultuur aan toe. Welkom in Vietnam, een wereld van mistige rijstvelden en stranden, machtige bergen en steden met een betoverende charme.