Menu

Amazing Saïna

  • Home
  • Amazing Saïna

Ik heb Toerisme en Recreatie Management gestudeerd met als specialisatie incentives. Mijn eerste werkervaring, die een dikke vijf jaar duurde, ging ik dan ook aan in de incentive wereld. Ik deed er veel kennis op die mij in de wereld van de à la carte reizen zeker en vast van pas komt.

Reizen op maat samenstellen ligt mij volledig. Bij Amazing Destinations sta ik dichter dan ooit bij de klanten. Klanten gelukkig maken met het perfecte reisprogramma en achteraf positieve feedback ontvangen, dat doet mij op een roze wolk zweven. Al heb ik ook graag kritische klanten: Daar leer je pas echt van bij!.

Ik ben een enthousiasteling die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ik heb – vanzelfsprekend - een passie voor reizen en ben bijzonder open-minded. Ik wil steeds nieuwe dingen ontdekken, leren én proberen.

Als jonge Travel Designer houd ik van verre reizen, maar evenwel van dichtbijvakanties met de mobilhome of achterop de moto van mijn man. Ik ben meer natuurmens dan dat ik de drukte van de grote steden opzoek. Een wandeling door de rijstvelden, een vulkaan beklimmen, trekking door de jungle, … Laat maar komen!

De remmen gaan pas echt los wanneer de eerste toon van een salsanummer te horen is. Dan sta ik als eerste op de dansvloer om mijn vlekkeloze danspassen te demonstreren.

Op de bucketlist staat zowat de hele wereld. Maar heel hoog prijkt het spotten van de gorilla’s in Rwanda of Oeganda. Ik heb een enorm groot hart voor dieren. Ze geven bijzonder veel liefde en zijn steeds oprecht. Dat is dan ook een van de redenen dat de safari in Krugerpark mij nog steeds bijblijft.


De memories for life van Saïna: Vietnam en Indonesië.

 

De uitstekende keuken van Vietnam

Neem een kustlijn met poederwitte zandstranden, voeg daar wereld ’s meest sensationele keuken en een vleugje Franse elegante cultuur aan toe. Welkom in Vietnam, een wereld van mistige rijstvelden en stranden, machtige bergen en steden met een betoverende charme.

 

De gordel van smaragd, Indonesië

Indonesië is misschien wel de enige plek op aarde die het hemelse paradijs zo treffend weet te benaderen. Overweldigende natuurpracht, artistiek vakmanschap en de verfijnde Oosterse keuken worden moeiteloos gecombineerd met de hartverwarmende gastvrijheid die al zijn bezoekers meteen ontroert. Dit is zonder twijfel het beste wat het Verre Oosten te bieden heeft!