Menu

Amazing Carmen

  • Home
  • Amazing Carmen

Na mijn studies – die niet meteen iets met toerisme te maken hadden – maakte ik een lange reis door Thailand, Maleisië en Australië. Bij mijn terugkeer, toen ik volop moest beginnen solliciteren, merkte ik dat ik steeds vaker naar vacatures binnen de reissector zocht. Eén reisbureau durfde het aan om mij aan te werven en daar werkt ik nu (gelukkig) nog steeds met veel plezier.

Dankzij Amazing Destinations heb ik al het prachtige Sri Lanka en het betoverende Indonesië kunnen verkennen, waar ik onder meer wilde olifanten heb gespot tijdens een safari, tussen schildpadden heb gesnorkeld en de mooiste zonsondergangen zag!

Vooral de overnachting in het Jeeva Beloam Beach Camp, waar je vanuit je hemelbed naar de helderblauwe oceaan kijkt, heeft een blijvende indruk nagelaten. Daar zou ik elke morgen willen wakker worden! Voorlopig zit dat er nog niet in, dus blijft ik in België en onderneem ik van hier zoveel mogelijk reizen. Hoog op de travel list staan Jordanië, La Réunion, Myanmar en Nicaragua. Al blijft het lijstje – ondertussen al een behoorlijke lijst – groeien.


De memories for life van Carmen: Australië en Marokko.

 

Het desolate Australië

De highlights van Australië opsommen is bijna onbegonnen werk. Dit immense stuk land is omringd door helderblauw water, met metershoge golven die zich ideaal tot surfen lenen. Een bezoek aan Great Barrier Reef mag ook niet achterwege gelaten worden en de verlaten westkust waar u kilometers ver zicht heeft, laat gegarandeerd diepe indrukken op u na.

 

Hartverwarmend Marokko

Marokko staat bekend om zijn lekkere eten en hartverwarmende bevolking. De veelzijdigheid van de steden in combinatie met de natuur  maakt de bestemming tot een absolute must see.