Menu

Over ons

 • Jarenlange expertise
 • Uw persoonlijke travel designer
 • Individuele reizen op maat
 • Charmante boutique hotels
 • Discrete luxe
 • Authenticiteit
 • Slow travel
 • Respect voor de natuur en lokale bevolking

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons
Wilt u een speciaal moment in uw leven bezegelen met een unieke reis? Een speciale verjaardag misschien? Een verloving? Uw huwelijksreis? Of bent u gewoon apetrots op uw (klein)kinderen en wilt u dat samen met hen vieren? 

Memories For Life

Vindt u in het overaanbod op het internet uw weg niet tussen de overprezen hotels? U verliest uren van uw kostbare tijd en nog bent u niet zeker van uw stuk. Eenmaal ter plaatse gaat uw vakantie gepaard met stress en onzekerheid of alles wel zal verlopen zoals u het in uw droomreis voor ogen had. U kan uw reisgezellen toch niet teleurstellen? 

Koester uw kostbare vakantiemomenten en vertrouw de realisatie van uw droomreis toe aan Amazing Destinations zodat u zorgeloos kan genieten. Wij maken werk van het totaalplaatje, een unieke ervaring van start tot finish. Laat u en uw reisgezellen verrassen met onvergetelijke momenten zoals een romantisch diner op het strand en een avontuurlijke rafting.

Beleef unieke ervaringen met insider tips van onze lokale contacten. Kies voor een hotel dat door een van onze experts persoonlijk werd bezocht en goedgekeurd en waar u garantie heeft op de beste kwaliteit. Wij realiseren graag uw memories for life


Boutique Stijl

Authentiek, persoonlijk en kleinschalig. Ver weg van de gebaande paden van massatoerisme.

Of het nu gaat om een charmante reis in de verborgen parels van Europa, een luxueuze safari in de uitgestrekte vlakten van Afrika of een culturele ontdekking in Azië, telkens gaan wij op zoek naar de meest unieke memories for life, altijd met respect voor de lokale cultuur en ecosystemen.


Volledig op maat

Met eigen wagen of een privé begeleide reis? Graag wat extra beenruimte tijdens uw vlucht? Visumregelingen? Had u graag reeds een tafeltje gereserveerd in dat ene restaurant?

Amazing Destinations zorgt voor alles en regelt elk detail zodat u enkel nog uw koffers dient te pakken. Bovendien krijgt u van ons een mooie reisgids zodat u alvast even kan wegdromen.

rsz_12team-8

Vertel ons welke reis u wilt. Wij doen de rest.

Kom bij ons langs in een van onze kantoren, stuur ons een mailtje of bel ons even op! We kijken er alvast naar uit om uw reis memorabel te maken. Want voor zo iets belangrijks laat u toch echt niets over aan het toeval?

Onze aanpak

 • Brainstorming met u
  Over uw droomreis per mail, telefonisch of op kantoor.
 • Wij maken uw offerte op
  Wij maken een gedetailleerde offerte op binnen het door u opgestelde budget.
 • Samen finetunen we uw droomreis
  Nadat u de offerte doorgenomen heeft, contacteren we u even voor feedback. We zorgen voor de nodige finetuning tot uw droomreis.
 • U ontvangt alle reisdocumenten
  ​​​​​​​Amazing Destinations regelt alles van a tot z. Een tweetal weken voor afreis ontvangt u van ons alle reisdocumenten zodat u enkel nog uw valies hoeft te pakken.

Contacteer ons

Wij werken voor u een reis uit.

Wat uw reisplannen ook zijn, onze experts zorgen voor een memorabele reis op uw maat.

Vraag uw offerte aan