Menu

Over ons

 • Jarenlange expertise in maatwerk
 • Uw persoonlijke travel designer
 • Individuele reizen op maat
 • Charmante boutique hotels
 • Discrete luxe
 • Authenticiteit
 • Slow travel
 • Respect voor de natuur en lokale bevolking

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons


Amazing Travel for Amazing People

Een verantwoordelijke job, een boeiend sociaal leven, een levendig gezin. Allemaal gezellig maar soms is het wel erg druk en hoog tijd om even af te haken en plannen te maken voor een welverdiende break.

Een verwenvakantie omdat u het dubbel en dik verdiend heeft of om gelukkige momenten te delen met uw partner, met uw kinderen of met uw ouders. 

Laat voor zo mooie reismomenten niets aan het toeval over en doe beroep op de expertise van Amazing Destinations. Wij garanderen u Memories for Life.

Hoe gaan we te werk?

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen. Waar houdt u van en wat maakt uw reis amazing?

Bent u op zoek naar een diner op het strand met extra romantische touch of wil u blootsvoets door de zompige rijstvelden wandelen? Crazy rafting met de kinderen op de Zambezi of genieten van een sunset cruise in de jungle met een gin-tonic in de hand. Onze Travel Designers regelen het voor u.

Met de eerste 5 letters van het alfabet maken wij het verschil:

A – We gaan op zoek naar authentieke ervaringen. Ver weg van massatoerisme. 

B – We werken uitsluitend met boutiquehotels, waarbij boutique niet slaat op de grootte van het hotel maar op de grootte van de persoonlijke service. 

C – We houden van dat tikkeltje meer, chique, zo moet het zijn. Geen bling bling, maar authentieke klasse. 

D – Duurzaamheid, alles met respect voor de lokale cultuur. Geen wandelingen met leeuwen, geen ritjes op olifanten. Ga into the wild en ontdek het pure verhaal.

E – Expertise. Aan mooie en unieke reizen hangt een prijskaartje. Dan laat u ook niets aan het toeval over. Geen zorgen, geen stress, u hoeft niets te doen en niets te organiseren. Onze travel designers regelen alles voor u, tot in het kleinste detail, zodat u voluit kan genieten met uw partner, familie of vrienden. 

Geen enkele reis bij Amazing Destinations is identiek. Onze website inspireert en is de basis voor uw persoonlijk verhaal. Vertel ons waar u van houdt, wat belangrijk is voor u, zodat wij aan de slag kunnen voor uw persoonlijke offerte. Copy paste is bij ons niet aan de orde. Net zoals er van een valiezenkoers geen sprake is. Geniet van slow travel, sit back and relax. Wij zorgen voor u en uw droomvakantie!

Helemaal in de stemming om uw valiezen te pakken? Bel ons op ​​​​​​​0800 82 472 voor een afspraak. 


rsz_12team-8

Vertel ons welke reis u wilt. Wij doen de rest.

Kom bij ons langs in een van onze kantoren, stuur ons een mailtje of bel ons even op! We kijken er alvast naar uit om uw reis memorabel te maken. Want voor zo iets belangrijks laat u toch echt niets over aan het toeval?

Onze aanpak

 • Brainstorming met u
  Over uw droomreis per mail, telefonisch of op kantoor.
 • Wij maken uw offerte op
  Wij maken een gedetailleerde offerte op binnen het door u opgestelde budget.
 • Samen finetunen we uw droomreis
  Nadat u de offerte doorgenomen heeft, contacteren we u even voor feedback. We zorgen voor de nodige finetuning tot uw droomreis.
 • U ontvangt alle reisdocumenten
  ​​​​​​​Amazing Destinations regelt alles van a tot z. Een tweetal weken voor afreis ontvangt u van ons alle reisdocumenten zodat u enkel nog uw valies hoeft te pakken.

Contacteer ons

Wij werken voor u een reis uit.

Wat uw reisplannen ook zijn, onze experts zorgen voor een memorabele reis op uw maat.

Vraag uw offerte aan