Menu

Over ons

 • Jarenlange expertise in maatwerk
 • Uw persoonlijke travel designer
 • Individuele reizen op maat
 • Charmante boutique hotels
 • Discrete luxe
 • Authenticiteit
 • Slow travel
 • Respect voor de natuur en lokale bevolking

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons


Amazing Travel for Amazing People
​​​​​​​

We zijn ergens in het begin van de jaren 2000. Het is nog donker als we het wake-up-klopje op de deur horen van ons huisje in Little Kulala, een waanzinnig mooie lodge, diep verscholen in het Namib Naukluft national park.

Onze gids brengt ons voor dag en dauw naar de top van de duin Big Daddy. Geen enkele toerist te bespeuren. De gate van het nationaal park is nog niet open. We hebben de duinen een uurtje voor ons alleen.

Daar zitten we dan.  Met ons koffietje op de 300 meter hoge duinrug te genieten van de zonsopgang over een immens duinenlandschap. In absolute stilte. Een magisch en intens moment. Hoe bevoorrecht kan een mens zijn?

Ondertussen zijn we jaren verder…. De herinnering aan die magische zonsopgang in de duinen van Namibië leeft nog altijd verder! Alsof het gisteren was. A memory for life!

Af en toe is het echt tijd om te verwennen of verwend te worden en samen te genieten. Af en toe mogen we de drukke hectische dans even ontspringen en mogen we onze partner, kinderen, ouders, vrienden in de watten leggen.

Bij Amazing Destinations hebben we er alvast onze missie van gemaakt.

Amazing Destinations brengt u naar verre oorden, the perfect escape, ver weg van de dagdagelijkse drukte.  U hoeft niets te doen, wij hebben dat voor u gedaan . Een amazing reis is hét moment om te connecteren en heerlijk samen te genieten.

In 2024 blazen we 50 Amazing kaarsjes uit. En we zijn van plan nog vele jaren creatief door te gaan!

Amazing Destinations garandeert u Memories for Life.


Maak kennis met Amazing Destinations


Hoe gaan we te werk?

De focus ligt op u. Het is voor ons belangrijk te weten met wie u op stap gaat en wat u van uw vakantie verlangt.
​​​​​​​Misschien wil u uw partner ten huwelijk vragen, uw kinderen op hun 21 jaar verrassen met een avontuurlijke trip of een romantische huwelijksverjaardag vieren. Wat de insteek ook moge zijn, uw wensen zullen zeer verschillend zijn. Vertel ons waar u van houdt, wat uw speciale wensen zijn, waar u nood aan hebt.

We werken enkel individuele reizen - op maat - uit. Soms reist u graag extreem ver maar soms blijft u ook graag dichterbij, soms hebt u tijd voor een langere reis en soms zoekt u gewoon een korte break om even op adem te komen. Alles kan. We hebben ons niet gespecialiseerd in een bepaalde bestemming maar wel in amazing reiservaringen, waar ook in de wereld. Uiteraard wil u dé hoogtepunten van een land niet missen, maar het zijn de amazing details die het verschil maken. 

Wij regelen elk detail voor u. Bij ons ligt het accent op zorgeloos genieten. Wij verzorgen uw private reis en regelen alles. Zo ook transfers, gidsen, een tafeltje in een restaurant, een behandeling in de Spa, visa, seatings, verzekeringen,..  zodat u aan niets meer hoeft te denken. Wij delen graag onze expertise en kennis met u en we houden ervan u van A tot Z te begeleiden.


Met de eerste 5 letters van het alfabet maken wij het verschil:

A – Wij gaan voor u op zoek naar authentieke ervaringen. Ver weg van massatoerisme. We zoeken het graag iets verder, gaan voor iets unieker en houden van de "off-the beaten-track" belevingen! Dat is waar Amazing Destinations voor staat.

B – We werken uitsluitend met boutiquehotels, waarbij boutique niet slaat op de grootte van het hotel maar op de grootte van de persoonlijke service. onze boutiquehotels zijn geen standaard hotels, maar plekken waar u zich thuis voelt, waar u verrast wordt door de details en waar u de lokale cultuur kunt proeven.

C – We houden van dat tikkeltje meer, chique, zo moet het zijn. Geen bling bling, maar authentieke klasse. Wij zijn gepassioneerd door kwaliteit, elegantie en exclusiviteit. We zoeken geen oppervlakkige glamour, maar echte schoonheid en karakter. Als dat ook is wat u zoekt, bent u bij Amazing Destinations aan het juiste adres.

DDuurzaamheid, dat is het sleutelwoord voor de toekomst. De wereld is amazing en dat willen we zo houden, in al zijn facetten. Bouw mee, steentje per steentje, aan een authentieke wereld waar andere volkeren, waarden en natuur gerespecteerd worden. 

E – Expertise. U laat niets aan het toeval over en laat alles over aan onze ervaren en gepassioneerde travel designers, die uw droomreis op maat samenstellen. Geen stress, geen gedoe, u hoeft niets te doen en niets te organiseren. Onze travel designers regelen alles voor u, tot in het kleinste detail, zodat u voluit kan genieten met uw partner, familie of vrienden.

Het merendeel van onze reizen kopen wij rechtstreeks aan in het buitenland. Door onze rechtstreekse internationale contacten kunnen we sneller en gedetailleerder  werken en schakelen we een tussenkanaal uit. Wij laten ons inspireren op de grote internationale beurzen van Pure, ITLM, ITB, Indaba, …. Maar niets kan tippen aan wat we zelf gescreend hebben. We reizen dan ook zelf veel om up  to date te blijven.

We werken altijd op afspraak. Zo kunnen we uitgebreid tijd voor u maken en hoeft u nooit te wachten. U kan uiteraard altijd binnen springen, maar klanten met een afspraak hebben voorrang.

U kan terecht in een van onze 3 vestigingen in Antwerpen, Brussel of Gent. Elke medewerker in elk kantoor heeft toegang tot uw droomtrip: u kan bij wijze van spreken uw reis plannen in Antwerpen, betalen in Gent en uw reisdocumenten ophalen in Brussel.

​​​​​​​Amazing Destinations is financieel verzekerd via de VVR/VVVO bij Amlin zodat u als klant 100% beschermd bent. ​​​​​​​MS Amlin Insurance - Koning Albert II laan 37 - 1030 Brussel onder polisnummer LXX048659 - vergunning nr 1175. 

Geen enkele reis bij Amazing Destinations is identiek. Onze website inspireert en is de basis voor uw persoonlijk verhaal. Vertel ons waar u van houdt, wat belangrijk is voor u, zodat wij aan de slag kunnen voor uw persoonlijke offerte. Copy paste is bij ons niet aan de orde. Net zoals er van een valiezenkoers geen sprake is. Geniet van slow travel, sit back and relax. Wij zorgen voor u en uw droomvakantie!

Helemaal in de stemming om uw valiezen te pakken? Bel ons op ​​​​​​​0800 82 472 voor een afspraak. 


LR-Groepsfoto-2

Vertel ons welke reis u wilt. Wij doen de rest.

Kom bij ons langs in een van onze kantoren, stuur ons een mailtje of bel ons even op! We werken op afspraak en kijken er alvast naar uit om uw reis memorabel te maken. Want voor zo iets belangrijks laat u toch echt niets over aan het toeval?

Onze aanpak​​​​​​​

 • Wij werken op afspraak​​​​​​​
 • Brainstorming met u
  Over uw droomreis per mail, telefonisch of op kantoor.
 • Wij maken uw offerte op
  Wij maken een gedetailleerde offerte op binnen het door u opgestelde budget.
 • Samen finetunen we uw droomreis
  Nadat u de offerte doorgenomen heeft, contacteren we u even voor feedback. We zorgen voor de nodige finetuning tot uw droomreis.
 • U ontvangt alle reisdocumenten
  ​​​​​​​Amazing Destinations regelt alles van a tot z. Een tweetal weken voor afreis ontvangt u van ons alle reisdocumenten zodat u enkel nog uw valies hoeft te pakken.st-block-2

Contacteer ons

Wij werken voor u een reis uit.

Wat uw reisplannen ook zijn, onze experts zorgen voor een memorabele reis op uw maat.

Vraag uw offerte aan