Menu

Over ons

 • Jarenlange expertise in maatwerk
 • Uw persoonlijke travel designer
 • Individuele reizen op maat
 • Charmante boutique hotels
 • Discrete luxe
 • Authenticiteit
 • Slow travel
 • Respect voor de natuur en lokale bevolking

rsz_12team-8

Samen uw droomreis samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer ons


Amazing Travel for Amazing People
​​​​​​​

Een verantwoordelijke job, een boeiend sociaal leven, een levendig gezin. Allemaal gezellig maar soms is het wel erg druk en hoog tijd om even af te haken en plannen te maken voor een welverdiende break.

Een verwenvakantie omdat u het dubbel en dik verdiend heeft of omdat het hoog tijd is voor een verwenknuffel voor wie u graag ziet. 

Laat voor zo mooie reismomenten niets aan het toeval over en doe beroep op de expertise van Amazing Destinations. Wij organiseren elk detail voor u, u hoeft zelf niets te doen. Eenmaal ter plaatse mag u er  op rekenen dat alles geregeld is  zodat u volop kan genieten van uw familie en vrienden. 

Amazing Destinations garandeert u Memories for Life.


Maak kennis met Amazing Destinations


Hoe gaan we te werk?
​​​​​​​

De focus ligt op u. Het is voor ons belangrijk te weten met wie u op stap gaat en wat u van uw vakantie verlangt.
​​​​​​​Misschien wil u uw partner ten huwelijk vragen, uw kinderen op hun 21 jaar verrassen met een avontuurlijke trip of een romantische huwelijksverjaardag vieren. Wat de insteek ook moge zijn, uw wensen zullen zeer verschillend zijn. Vertel ons waar u van houdt, wat uw speciale wensen zijn, waar u nood aan hebt.

We werken enkel individuele reizen - op maat - uit. Soms reist u graag extreem ver maar soms blijft u ook graag dichterbij, soms hebt u tijd voor een langere reis en soms zoekt u gewoon een korte break om even op adem te komen. Alles kan. We hebben ons niet gespecialiseerd in een bepaalde bestemming maar wel in amazing reiservaringen, waar ook in de wereld. Uiteraard wil u dé hoogtepunten van een land niet missen, maar het zijn de amazing details die het verschil maken. 

Wij regelen elk detail voor u. Bij ons ligt het accent op zorgeloos genieten. Wij verzorgen uw private reis en regelen alles. Zo ook transfers, gidsen, een tafeltje in een restaurant, een behandeling in de Spa, visa, seatings, verzekeringen,..  zodat u aan niets meer hoeft te denken. Wij delen graag onze expertise en kennis met u en we houden ervan u van A tot Z te begeleiden.

Met de eerste 5 letters van het alfabet maken wij het verschil:

A – We gaan op zoek naar authentieke ervaringen. Ver weg van massatoerisme. 

B – We werken uitsluitend met boutiquehotels, waarbij boutique niet slaat op de grootte van het hotel maar op de grootte van de persoonlijke service. 

C – We houden van dat tikkeltje meer, chique, zo moet het zijn. Geen bling bling, maar authentieke klasse. 

D – Duurzaamheid, alles met respect voor de lokale cultuur. Geen wandelingen met leeuwen, geen ritjes op olifanten. Ga into the wild en ontdek het pure verhaal.

E – Expertise. Aan mooie en unieke reizen hangt een prijskaartje. Dan laat u ook niets aan het toeval over. Geen zorgen, geen stress, u hoeft niets te doen en niets te organiseren. Onze travel designers regelen alles voor u, tot in het kleinste detail, zodat u voluit kan genieten met uw partner, familie of vrienden. 

Het merendeel van onze reizen kopen wij rechtstreeks aan in het buitenland. Door onze rechtstreekse internationale contacten kunnen we sneller en gedetailleerder  werken en schakelen we een tussenkanaal uit. Wij laten ons inspireren op de grote internationale beurzen van Pure, ITLM, ITB, Indaba, …. Maar niets kan tippen aan wat we zelf gescreend hebben. We reizen dan ook zelf veel om up  to date te blijven.

We werken altijd op afspraak. Zo kunnen we uitgebreid tijd voor u maken en hoeft u nooit te wachten. U kan uiteraard altijd binnen springen, maar klanten met een afspraak hebben voorrang.

U kan terecht in een van onze 3 vestigingen in Antwerpen, Brussel of Gent. Elke medewerker in elk kantoor heeft toegang tot uw droomtrip: u kan bij wijze van spreken uw reis plannen in Antwerpen, betalen in Gent en uw reisdocumenten ophalen in Brussel.

​​​​​​​Amazing Destinations is financieel verzekerd via de VVR/VVVO bij Amlin zodat u als klant 100% beschermd bent. ​​​​​​​MS Amlin Insurance - Koning Albert II laan 37 - 1030 Brussel onder polisnummer LXX048659 - vergunning nr 1175. 


Geen enkele reis bij Amazing Destinations is identiek. Onze website inspireert en is de basis voor uw persoonlijk verhaal. Vertel ons waar u van houdt, wat belangrijk is voor u, zodat wij aan de slag kunnen voor uw persoonlijke offerte. Copy paste is bij ons niet aan de orde. Net zoals er van een valiezenkoers geen sprake is. Geniet van slow travel, sit back and relax. Wij zorgen voor u en uw droomvakantie!

Helemaal in de stemming om uw valiezen te pakken? Bel ons op ​​​​​​​0800 82 472 voor een afspraak. 


Groepsfoto 1

Vertel ons welke reis u wilt. Wij doen de rest.

Kom bij ons langs in een van onze kantoren, stuur ons een mailtje of bel ons even op! We kijken er alvast naar uit om uw reis memorabel te maken. Want voor zo iets belangrijks laat u toch echt niets over aan het toeval?

Onze aanpak

 • Brainstorming met u
  Over uw droomreis per mail, telefonisch of op kantoor.
 • Wij maken uw offerte op
  Wij maken een gedetailleerde offerte op binnen het door u opgestelde budget.
 • Samen finetunen we uw droomreis
  Nadat u de offerte doorgenomen heeft, contacteren we u even voor feedback. We zorgen voor de nodige finetuning tot uw droomreis.
 • U ontvangt alle reisdocumenten
  ​​​​​​​Amazing Destinations regelt alles van a tot z. Een tweetal weken voor afreis ontvangt u van ons alle reisdocumenten zodat u enkel nog uw valies hoeft te pakken.

Contacteer ons

Wij werken voor u een reis uit.

Wat uw reisplannen ook zijn, onze experts zorgen voor een memorabele reis op uw maat.

Vraag uw offerte aan