Menu

Amazing Inge

Na mijn studies Rechten aan de RUG Gent en Management aan Vlerick koos ik bewust voor de sector toerisme.

Amazing ervaringen kleuren mijn leven: snorkelen tussen kolossale zeehonden in de Galapagoseilanden, mijn verjaardag vieren onder dwarrelende sneeuwvlokjes op het dek bij het binnenvaren van Lemaire Street in Antarctica, bij zonsopgang genieten van een zwarte koffie op een roestbruine duintop in de onmetelijke stilte van Sossusvlei. Mijn favoriete bestemmingen zijn deze die minder voor hand liggend zijn. Het mag wat wilder, wat onherbergzamer. Zo genoot ik enorm van Alaska en werd ik op slag verliefd op Madagaskar. 

Ik houd ervan verborgen parels, couleur locale, een gezonde dosis actie, wining & dining en nog meer van dit alles te mogen delen met mijn klanten. Prachtige reisverhalen en waardevolle feedback maken mij heel gelukkig. Dan is de missie geslaagd: creating memories for life.


De memories for life van Inge: Frans-Polynesië en Madagaskar .

 

Bora Bora & Tahiti

De paradijselijke Eilanden van Tahiti spreken tot de verbeelding. De aquamarijnblauwe atollen met een feeërieke onderwaterwereld en parelwitte stranden bezorgen u een ware droomreis.

 

Madagaskar: Een krankzinnig divers eiland

Madagaskar biedt een ontzettend divers landschap met regenwouden, rijstterrassen, tsingy's en stranden. Het eiland herbergt unieke flora en fauna, zoals baobabs, kameleons, maki's en zeeschildpadden. En de cultuur is een fascinerende mix van Afrikaanse, Aziatische en Arabische invloeden, zichtbaar in muziek, dans en gastronomie. Madagaskar combineert avontuur en ontspanning tijdens een unieke reis.