Menu

Amazing An

In de ideale reis wordt cultuur, natuur en een goeie dosis avontuur mooi afgewisseld, maar ook culinair genieten is voor mij belangrijk. Doorheen de jaren heb ik de kans gehad om prachtige reizen te maken die dit alles en meer te bieden hadden. Avontuur kan voor mij van alles zijn, zolang het de adrenaline maar doet pompen en je er unieke herinneringen aan overhoudt.

Mijn favoriete avonturen moeten de helikoptertour met ‘open doors’ boven de Kïlauea vulkaan op Hawaï en het blackwater tubing in het Tsitskamma Nationaal Park in Zuid Afrika zijn. Buitengewone ervaringen die ik iedereen kan aanraden. Maar ook de rondreis door het ruwe en altijd indrukwekkende Ijsland vond ik een hele belevenis: Met onze 4x4 reden we van vulkanen en geisers naar watervallen en gletsjers, terwijl we steenwoestijnen en zandvlaktes doorkruisten, een fantastische ervaring.  

Eén grote favoriet kiezen vind ik moeilijk, ik kan wel zeggen dat vooral het Afrikaanse en Aziatische continent mij kunnen bekoren. Van de Aziatische landen die ik heb bezocht, blijven Myanmar en Vietnam mij het meest bij. Reizen door fenomenaal mooie landschappen omringd door de meest gastvrije bevolking en een unieke cultuur, beter wordt het niet. In Afrika vind ik Zuid-Afrika en Namibië echte toppers, twee bucketlist-landen voor iedereen die ook maar een beetje van reizen houdt!


De memories for life van An: Zuid Afrika en Myanmar

 

De uitstekende keuken van Vietnam

Neem een kustlijn met poederwitte zandstranden, voeg daar wereld ’s meest sensationele keuken en een vleugje Franse elegante cultuur aan toe. Welkom in Vietnam, een wereld van mistige rijstvelden en stranden, machtige bergen en steden met een betoverende charme.

 

Myanmar heeft het allemaal

Zoals Myanmar is er maar één plaats op aarde. Het is befaamd als “Het Gouden Land”, een naam geïnspireerd door het spectaculaire uitzicht over de goudgepunte pagodes, die in het hele land gevonden kunnen worden. Myanmar reizen bieden een unieke ervaring in een vredige sfeer van pagodes en markten, gevarieerde landschappen met idyllische meren en groene valleien tussen bergketens en een authentieke gastvrije bevolking.