Menu

Amazing Mieke

  • Home
  • Amazing Mieke

Je zou het misschien niet verwachten, maar ik heb een achtergrond in interieurvormgeving. Ik heb jarenlang gewerkt in de architectuur- en interieurbranche, waar ik veel ervaring heb opgedaan in maatwerk en creativiteit. Maar mijn ware passie is reizen. Daarom heb ik de sprong gewaagd naar de wereld van de à la carte reizen. Bij Amazing Destinations kan ik mijn droom waarmaken: mensen verrassen met unieke reisvoorstellen die perfect bij hen aansluiten. Ik luister graag naar hun wensen, leer ze kennen en stel ze iets voor waar ze nog lang van zullen nagenieten. Weinig maakt me gelukkiger dan om enthousiaste feedback te horen.


Reizen is voor mij meer dan een hobby, het is een levensstijl. Ik vertrek het liefst zo vaak mogelijk naar nieuwe bestemmingen. Thuisblijven is geen optie voor mij. Ik hou van natuur en cultuur, van avontuur en ontspanning. Ik heb al veel prachtige plekken gezien, zoals het verborgen binnenland van Andalusië, het historische Valletta, de adembenemende woestijn in Jordanië, de uiteenlopende landschappen rond Marrakesh en de tropische wateren van de Filipijnen. Ik leg al mijn reiservaringen vast op beeld en kan nog jaren nagenieten van mijn avonturen. Ik hou van een gezellige babbel over mijn favoriete keuken, die ik zou omschrijven als “alles wat lekker is”. 


Ik heb al iets van de wereld gezien, maar ik ben nog lang niet klaar. Op mijn bucketlist staan nog veel meer bestemmingen die ik wil ontdekken. Bovenaan mijn lijstje staan Patagonië, Japan en Oman. Wie weet kan ik jou ook inspireren om deze plekken te bezoeken.


De memories for life van Mieke: Jordanië en Marokko

 

Jordanië met het magische Petra

Voor veel mensen beginnen en eindigen Jordanië reizen met de oude magische stad Petra. Petra is zonder twijfel een van de meest spectaculaire, niet te missen bezienswaardigheden van het Midden-Oosten, strijdend met Machu Picchu of Angkor Wat voor de titel van 's werelds meest fascinerende verloren stad.​​​​​​​

 

Hartverwarmend Marokko

Marokko staat bekend om zijn lekkere eten en hartverwarmende bevolking. De veelzijdigheid van de steden in combinatie met de natuur  maakt de bestemming tot een absolute must see.