Menu

Reizen naar Zuid-Afrika

Bekijk meer foto's

Waarom Zuid-Afrika?

 • Een buitenbeentje in Afrika
 • Kaapstad op zich is een bezoek van een week waard
 • Game drives in Kruger National Park
 • Prachtige wandelingen in de Drakensbergen
 • Een keuken van wereldniveau
 • Proef heerlijke wijnen

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Onze Zuid-Afrika expert Katrien helpt u graag verder.

Contacteer Katrien

Reizen Zuid-Afrika

Op het uiterste puntje van het continent zijn Zuid-Afrika reizen een uitstekende introductie tot Afrika. Zuid-Afrika is een divers, onbeschrijflijk mooi, en reusachtig land - vergelijkbaar met de grootte van Frankrijk en Spanje samen. Een rondreis in Zuid-Afrika biedt enorme variatie, van de schilderachtige steden rond de Tuinroute in de Westkaap tot de ruwe subtropische kust van KwaZulu-Natal in het noorden, met de eindeloze Karoo halfwoestijn dwars door zijn hart en een van de beste safaribestemmingen van Afrika, Kruger National Park, in het noordoosten.

Self Drive Reizen in Zuid-Afrika

De beste manier om Zuid-Afrika te verkennen is via een self drive, neem een huurwagen en verken het land in volledige vrijheid. De kwaliteit van de wegen en bewegwijzing is uitstekend. Tijdens uw self drive rondreis in Zuid-Afrika laten we u logeren in onze favoriete adresjes, gaande van luxueuze safarilodges tot charmante guesthouses. Zuid-Afrika kent een aantal bekende routes die zeker niet mogen ontbreken, denk aan de Tuinroute en de Panoramaroute. Uiteraard stellen onze travel designers in overleg met u uw eigen route op maat samen.

Interesse? Maak een afspraak
 • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
 • Hoofdstad Pretoria
 • Munteenheid Rand
 • Tijdszone UTC + 1
 • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Zuid-Afrika

Amazing Zuid-Afrika met z'n twee

De hoogtepunten van oost en west

Amazing culinaire luxereis in Zuid-Afrika

Topgastronomie aan de West-Kaap

Amazing familiereis in Zuid-Afrika

Oog in oog met de Big 5

Amazing luxe in Zuid-Afrika

Verwennerij in Kaapstad en Tswalu

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen?

Onze Zuid-Afrika expert Katrien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Katrien

Verblijf in exclusieve hotels

Mont Rochelle

Franschhoek

Koloniale luxe tussen de wijnranken

Kanonkop Guesthouse

Knysna

Intieme lodge uitkijkend op de lagune

Bushmans Kloof Wilderness

Cederbergen

Topadresje in een oase van magisch land

Montusi Mountain Lodge

Drakensbergen

Uniek toevluchtsoord in Drakensbergen

Ontdek meer hotels

 

Rhino Post Safari lodge is de perfecte locatie om safari's te doen!

Zuid-Afrika - Augustus 2023

Beste Katrien,

We hebben genoten van een onvergetelijke reis naar Zuid Afrika ! Alles wat tip top georganiseerd en we werden overal bijzonder vriendelijk onthaald.  Dankjewel om dit alles zo goed te organiseren, en vooral om ons de laatste dag toch nog naar België te krijgen :-).  Zonder jullie hulp was ons dit niet gelukt !

We kunnen alleen maar lovende feedback geven over de volledige reis en de verschillende adressen die we mochten bezoeken. Graag delen wij wel enkele ervaringen die jullie misschien kunnen meenemen voor toekomstige reizigers.  

 • Rissington Inn : hier was de accommodatie wat verouderd (vooral badkamer).  Maar het eten was er super lekker en het personeel super vriendelijk.  Maar als je wat luxe in de kamer wenst, zou ik deze niet aanraden (wij hadden superior room).  
 • Rhino Post Safari lodge : perfecte locatie om safari's te doen : heel vriendelijk personeel, super lekker eten, prachtige kamers (met buitendouche =-) ).  Ze kwamen zelfs het bed voorverwarmen met een elektrisch deken.  Top adres !
 • Summerfield Botanical : heel bizar hotel : hier was de accommodatie heel luxueus, maar het leek alsof het hotel in financiële moeilijkheden zit : het ontbijt was heel karig, voor een cappuccino moest je bijbetalen, in de bar aan het zwembad was een heel uitgebreide drankkaart, maar bijna niets voorradig. Het eten 's avonds was wel  lekker, beetje bizar dat we ter plaatse moesten betalen en niet op de rekening van de kamer kon geboekt worden. [...] Maar iedereen was ook heel vriendelijk en behulpzaam, we hebben gelachen met een paar hilarische momenten :-).
 • Makakatana Bay lodge : unieke locatie met heel lekker eten in de boma, heel vriendelijk personeel (en eigenaars) hier ook en toffe uitstappen.  Een dikke aanrader!
 • Fugitives Drift Guest house : hier hebben  we een upgrade gekregen naar de lodges (guest house was dicht).  Warm onthaal, super lekker eten ('s middags en 's avonds samen aan tafel met andere gasten en iemand van de lodge  wat heel leuk is om zo in gesprek met elkaar te kunnen gaan), prachtige kamers (alweer met buitendouche).  Top adres !
 • Montusi Mountain lodge : unieke locatie, prachtige natuur en heel leuke lodges : opnieuw heel lekker gegeten, deden ook 's morgens begeleide wandelingen, vriendelijk personeel en eigenaars
 • Itala lodge hotel : heel mooi hotel met prachtige kamer, vriendelijke bediening.  Wij hebben er 1 keer 's avonds gegeten, het minst lekkere van onze ganse reis, maar de lat lag natuurlijk hoog na al dat lekker eten in de voorgaande lodges 🙂.  Het ontbijt was dan wel super uitgebreid en lekker.

Je kan dus lezen dat het allemaal top was, we konden ons geen betere reis inbeelden.

Vriendelijke groeten,

Bruno en Nina

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak