Menu

Reizen naar Zuid-Afrika

Bekijk meer foto's

Waarom Zuid-Afrika?

 • Een buitenbeentje in Afrika
 • Kaapstad op zich is een bezoek van een week waard
 • Game drives in Kruger National Park
 • Prachtige wandelingen in de Drakensbergen
 • Een keuken van wereldniveau
 • Proef heerlijke wijnen

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Onze Zuid-Afrika expert Katrien helpt u graag verder.

Contacteer Katrien

Reizen Zuid-Afrika

Op het uiterste puntje van het continent zijn Zuid-Afrika reizen een uitstekende introductie tot Afrika. Zuid-Afrika is een divers, onbeschrijflijk mooi, en reusachtig land - vergelijkbaar met de grootte van Frankrijk en Spanje samen. Een rondreis in Zuid-Afrika biedt enorme variatie, van de schilderachtige steden rond de Tuinroute in de Westkaap tot de ruwe subtropische kust van KwaZulu-Natal in het noorden, met de eindeloze Karoo halfwoestijn dwars door zijn hart en een van de beste safaribestemmingen van Afrika, Kruger National Park, in het noordoosten.

Self Drive Reizen in Zuid-Afrika

De beste manier om Zuid-Afrika te verkennen is via een self drive, neem een huurwagen en verken het land in volledige vrijheid. De kwaliteit van de wegen en bewegwijzing is uitstekend. Tijdens uw self drive rondreis in Zuid-Afrika laten we u logeren in onze favoriete adresjes, gaande van luxueuze safarilodges tot charmante guesthouses. Zuid-Afrika kent een aantal bekende routes die zeker niet mogen ontbreken, denk aan de Tuinroute en de Panoramaroute. Uiteraard stellen onze travel designers in overleg met u uw eigen route op maat samen.

Interesse? Maak een afspraak
 • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
 • Hoofdstad Pretoria
 • Munteenheid Rand
 • Tijdszone UTC + 1
 • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Zuid-Afrika

Amazing Zuid-Afrika met z'n twee

De hoogtepunten van oost en west

Amazing culinaire luxereis in Zuid-Afrika

Topgastronomie aan de West-Kaap

Amazing familiereis in Zuid-Afrika

Oog in oog met de Big 5

Amazing luxe in Zuid-Afrika

Verwennerij in Kaapstad en Tswalu

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen?

Onze Zuid-Afrika expert Katrien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Katrien

Verblijf in exclusieve hotels

Mont Rochelle

Franschhoek

Koloniale luxe tussen de wijnranken

Kanonkop Guesthouse

Knysna

Intieme lodge uitkijkend op de lagune

Bushmans Kloof Wilderness

Cederbergen

Topadresje in een oase van magisch land

Montusi Mountain Lodge

Drakensbergen

Uniek toevluchtsoord in Drakensbergen

Ontdek meer hotels

 

Perfect georganiseerde familiereis!

Zuid-Afrika - november 2023

Beste An,

Eerst en vooral bedankt voor het fijne welkom-thuis kaartje dat we van jullie ontvingen. Graag geven we jullie ook nog even onze feedback op de reis. Belangrijkste punt, Zuid-Afrika is een prachtig land waarvan we een klein stukje mochten ontdekken en waar we met heel ons gezin, groot én klein, ontzettend van genoten hebben. We zijn heel erg blij dat we met jullie konden samenwerken om voor ons een reis uit te stippelen die ook op maat was van de kinderen. 

Onze eerste dagen in Kaapstad waren perfect qua indeling. Heel erg jammer van de werken voor ons verblijf, want eigenlijk was dit een prachtige locatie om onze reis te starten. Op dag 2 deden we een prachtige uitstap naar Cape peninsula met een zeer aangename gids. We voelden ons geen moment ongemakkelijk en alles werd perfect afgestemd op onze wensen. Door de fijne gids, Trent, voelden we ons meteen wat meer op ons gemak en werden we ondergedompeld in de pracht en praal van Zuid-Afrika. Aanrader, ook met de kindjes.Ook ons verblijf in De Hoop was prima. [...]

Afsluiten deden we onze vakantie in Franschhoek en voor La Cotte alleen maar superlatieven. Prachtig domein, prachtige cottage. De uitstap met de Wine tram was opnieuw voor jong en oud een voltreffer. [...] Kleine algemene feedback waar we ons niet helemaal bewust van waren (en een kleine ontgoocheling voor de kleinste van de familie), geen enkel zwembad bij onze verblijven was verwarmd. En dus met de huidige buitentemperaturen was het eigenlijk onhaalbaar om te zwemmen. Klein lichtpuntje, op onze allerlaatste dag in Franschhoek ontdekten we dat het zwembad van de hotelgasten van La Cotte wel verwarmd was ;) Mooie afsluiter dus ook voor onze kleinste waterrat. 

Hopelijk is onze feedback nuttig voor jullie. We hadden een zeer goede en mooie reis en hopen ooit nog eens een verre reis te kunnen boeken bij jullie. Groepsfotootje van onze familie in La Cotte in bijlage. :)

Moesten er nog vragen zijn, geef gerust een seintje. 

Groeten,

William & Elke

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak