Menu

Mont Rochelle

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Aan de voet van de Klein Dassenberg Mountains, in een van de meest pittoreske streken van Zuid-Afrika, ligt Mont Rochelle: een echt pareltje in het hart van de Franschhoek-vallei! Het luxehotel wordt volledig omringd door vruchtbare wijnranken en biedt prachtige vergezichten. Het is het ideale decor om wat gas terug te nemen en u in de watten te laten leggen. De serene atmosfeer en persoonlijke service maken dat u zich hier meteen welkom voelt. De 26 ruime kamers zijn een toonbeeld van elegantie. Klassiek ingericht en vernoemd naar beroemde wijnen kijken ze prachtig uit over de schilderachtige wijnboerderij.

Het luxe-gevoel vertaalt zich hier niet alleen in de service en het stijlvolle interieur. De heerlijke keuken draagt bij tot het totaalpakket. Culinaire hoogstandjes gaan gepaard met bijpassende wijnen, zorgvuldig uitgekozen uit de eigen wijnkelder. Voor een lichte lunch kan u terecht in ‘The Country Kitchen’ dat vlakbij de wijnkelder gesitueerd is. Voor een diner in stijl tafelt u in het MIKO-restaurant dat prat gaat op zijn Zuid-Afrikaanse klassiekers met een twist.

Liever wat meer privacy? Met 39 hectare aan wijndomeinen vindt u gegarandeerd wel een verborgen plekje voor een romantische picknick met z’n twee. De prachtige omgeving nodigt tevens uit tot een actieve ontdekking. Maak een fietstocht tussen de wijnranken of neem al wandelend de tijd om het landschap echt voor zich te laten spreken. Na afloop kan u afkoelen in het buitenzwembad of helemaal ontspannen tijdens een deugddoende spabehandeling.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Mont Rochelle

Amazing culinaire luxereis in Zuid-Afrika

Topgastronomie aan de West-Kaap

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak