Menu

Mont Rochelle

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Mont Rochelle is prachtig gelegen in een landelijke omgeving met uitzicht op de Franschhoekvallei en maakt deel uit van de internationale Sir Richard Branson hotelgroep. Het is niet alleen de rust die dit hotel uitstraalt, maar ook de vriendelijke ontvangst, de heerlijke keuken en de schoonheid en luxe dat dit hotel zo aantrekkelijk maakt.

Verder is er de in koloniale stijl opgetrokken Sigaar Bar, het bekroonde Mange Tout Restaurant, en de Country Kitchen. Internationale gerechten worden geserveerd met flair en heerlijk dineren, daarvan geniet u binnen of op het buitenterras van Mange Tout. De Country Kitchen haalt haar inspiratie in de Mediterraanse keuken.

De zestien elegante kamers en zes luxe suites zijn individueel ingericht met klassieke elegantie. De Reserve en Cap Classique Suites bieden de gasten privacy op terrassen met uitzicht op de vallei, maar ook dompelbaden en een Jacuzzi. Wie kiest voor een van de vier Shiraz kamers krijgt alvast een king-size bed en een prachtig uitzicht over de binnentuin en de vallei. De zes Cabernet kamers zijn groter en hebben een privaat terras dat uitzicht geeft over de vallei. De vier Pinotage Suites hebben een aparte leefruimte en een zicht om u tegen te zeggen.

Het gehele domein omvat 39 hectare, waarvan een groot deel wijndomein is en verbonden wordt door middel van een eigen wijnkelder. De ideale plek om te genieten van een licht middagmaal of een heerlijk diner.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Mont Rochelle

Een week topluxe in de Kaapregio

Kaapstad en de Wijnlanden

Rondreis Zuid-Afrika: Kaapstad en de wijnlanden

Ontdek het Kaapse schiereiland met hoogtepunten zoals Kaap de Goede Hoop en de wereldberoemde Tafelberg.

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak