Menu

Amazing familiereis in Zuid-Afrika

Bekijk meer foto's

Beste periode om te reizen

het hele jaar door

Prijs

Vanaf € 4.490 p.p.

Ideale lengte van de reis

13 dagen - 11 nachten

Wat mag u verwachten?

 • Actief op avontuur in de Drakensbergen
 • Mooie afwisseling natuurschoon en strandvakantie
 • Verken Durban met een privégids
 • Ontdek de Zuid-Afrikaanse Wetlands
 • Op safari in het impostante Hluhluwe-Imfolozi
 • Snorkelen tussen het kleurrijke koraal

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Onze Zuid-Afrika expert Katrien helpt u graag verder.

Contacteer Katrien

Vrolijk voorbij zwemmende dolfijnen, hordes olifanten, zwervende leeuwen en de imposante Draken...sbergen! Zuid-Afrika en haar fenomenale natuur biedt het ideale decor voor uw avontuurlijke gezinsvakantie. Gebieden waar Moeder Natuur vrij spel heeft worden afgewisseld met een verblijf aan de azuurblauwe oceaan. Start uw reis actief in de Drakensbergen, het mooiste stukje berglandschap van Zuid-Afrika. Deze ruige omgeving is de plaats bij uitstek om avontuurlijk te verkennen te paard, te voet of per mountainbike. 

Als oudste wildpark van Zuid-Afrika kan Hluhluwe-Imfolozi gezien worden als het kroonjuweel van de natuurreservaten in de KwaZulu-Natal regio. Als rivaal van het Kruger Park is een safari in dit natuurparadijs ongetwijfeld een hoogtepunt tijdens uw familiereis. Het is tevens het enige park in deze oostelijke regio waar de Big Five te spotten is tijdens een game drive. Na uw safari-avontuur is het tijd voor 'vitamin sea' nabij het iSimangaliso Wetland Park. Geniet van urenlange strandwandelingen met z'n allen, ga snorkelen of maak een kajaktocht. Plezier verzekerd voor het hele gezin!

 • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
 • Hoofdstad Pretoria
 • Munteenheid Rand
 • Tijdszone UTC + 1
 • Taal Engels, Afrikaans
Prijs van deze reis:
vanaf € 4.490 p.p.

Inbegrepen in uw reis

 • Internationale en binnenlandse vluchten
 • Verblijf in Johannesburg en Dolphin Coast op basis van ontbijt
 • Verblijf in Drakensbergen op basis van halfpension
 • Verblijf in Hluhluwe-Imfolozi en iSimangaliso op basis van 'fully inclusive'
 • VIP Meet & Greet bij aankomst op de luchthaven
 • Luchthaventransfer Johannesburg
 • Huurwagen incl. verzekeringspakket 
 • Full day excursie Durban incl. privégids
 • Alle vermelde activiteiten in Hluhluwe-Imfolozi en iSimangaliso
 • Park fees

Niet inbegrepen in uw reis

 • Fooien voor gidsen en chauffeurs
 • Niet vermelde maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven zoals dranken, souvenirs etc. 
 • Internationaal paspoort
 • Verzekeringen

Maak een afspraak

Voorgesteld reisschema

Onze expert staat u bij om dit schema volledig aan te passen naar uw wensen.

Dag 1
Heenreis naar Johannesburg, waar u in de late avond aankomt. VIP Meet & Greet in de luchthaven waarbij alle laatste info overhandigd wordt door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Een transfer brengt u naar uw hotel in een rustige wijk van Johannesburg. 

Dag 2
Na het ontbijt wordt uw huurwagen afgeleverd. Hiermee rijdt u naar de wondermooie regio waar de Drakensbergen het landschap domineren. De komende dagen verblijft u in de fantastische Montusi Mountain Lodge te midden van al deze natuurpracht. 

Dag 3-4
Frisse lucht, spectaculaire vergezichten, een zee van kleuren en eindeloze wandelmogelijkheden. Verken met uw gezin zelf het intens groene berglandschap met haar donderende watervallen en zandstenen kliffen te voet, op de mountainbike of zelfs te paard. Uw lodge organiseert verscheidene excursies waarbij u de wildernis intrekt. 

Dag 5
​​​​​​​U verlaat het Zuid-Afrikaanse binnenland en rijdt richting de oostkust. De gouden kustlijn ten noorden van Durban tot de Tongaat-rivier wordt ‘the Dolphin Coast’ genoemd. Met slechts 6 elegante kamers is de Lalaria Lodge hier een exclusief adresje. Geniet met z'n allen van een prachtige strandwandeling

Dag 6
Ontdek de derde grootste stad van Zuid-Afrika: Durban. Vandaag neemt een privégids u mee naar de meest boeiende plekjes van deze multiculturele stad. Verken de o.a. 'art scene', de botanische tuinen en enkele lokale marktjes.

Dag 7
Tijd voor uw bush-avontuur! Als rivaal van het Kruger Park is een safari in het Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve ongetwijfeld een hoogtepunt tijdens uw reis. U verblijft in ons favoriete adresje, de Rhino Ridge Safari Lodge. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden, een aperitief en dagelijks 2 game drives inbegrepen. 

Dag 8
Ga op game drive met een professionele ranger. Tuur samen de weidse graslanden, savanne en acaciabomen af op zoek naar de groot en klein wild waaronder zebra’s, giraffes, gnoes en hyena’s. Hluhluwe-Imfolozi is tevens het enige park in deze oostelijke regio waar de Big 5 te spotten is. Een onvergetelijke ervaring voor u en uw kinderen!

Dag 9
Het ongetemde wildpark maakt plaats voor pure zeelucht. Vlakbij het iSimangaliso Wetland Park geniet u van gouden stranden, een azuurblauwe oceaan en kleurrijke koraalriffen. De Thonga Beach Lodge is een echte 'eyecatcher' in deze prachtige natuurlijke omgeving. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en excursies inbegrepen. 

Dag 10-11
Vrije dagen om deel te nemen aan de excursies georganiseerd door uw lodge. Maak een begeleide wandeling, ga met z'n allen kajakken, verken het koraalrif al snorkelend of ontmoet de Mabibi-gemeenschap. 's Avonds geniet u van een 'sundowner' op het gezellige deck of aan het Sibaya-meer.

Dag 12
Einde van een onvergetelijke familiereis. U levert de huurwagen in op de Richard Bay luchthaven en vangt de terugreis huiswaarts aan. 

Dag 13
Welkom thuis!

Deze reis is een voorbeeldprogramma en volledig naar uw wensen aanpasbaar. Op dit moment werd de richtprijs berekend op een bezetting van 2 volwassenen en 2 kinderen (ouder dan 12 jaar).

 

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen?

Onze Zuid-Afrika expert Katrien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Katrien

Verblijf in exclusieve hotels

Montusi Mountain Lodge

Drakensbergen

Uniek toevluchtsoord in Drakensbergen

Rhino Ridge Safari Lodge

Hluhluwe Imfolozi Park

Onze favoriete safarilodge in Hluhluwe

Lalaria Lodge

Dolphin Coast

Intiem adresje aan Dolphin Coast

Thonga Beach Lodge

iSimangaliso Wetland Park

Uitzicht op de azuurblauwe oceaan

 

Je bent er weer in geslaagd om ons amazing memories te bezorgen!

Zuid-Afrika - januari 2024

Hi Katrien,

We hebben een prachtige reis in het fantastische Zuid Afrika gehad. Het bagage probleem was snel opgelost door het bedrijf dat dit voor ons in orde bracht. Die mensen doen niets anders dan bagage die verloren is in ZA naar de juiste bestemming brengen.

Verder niets dan lof. We hebben op vier unieke locaties mogen verblijven die elke keer helemaal anders waren, maar elke keer voelden we er ons heel snel thuis. Voor Evi en mij was het 17 jaar geleden dat we in ZA waren geweest. We waren opnieuw verwonderd over de diversiteit en de pracht van het land. Heel blij dat we er nu met onze kinderen konden naartoe gaan.

Je bent er weer in geslaagd om ons amazing memories te bezorgen. Grote dank en tot snel voor nieuwe projecten! We komen snel terug bij jou voor andere reizen te plannen en bespreken.

Vele groetjes,

Steven

Andere interessante reizen

Amazing avontuurlijke familiereis in Sri Lanka

Onvergetelijke ervaringen met het gezin

Amazing Zuid-Afrika met z'n twee

De hoogtepunten van oost en west

Amazing avontuurlijke familiereis in Cambodja

Actieve belevingen met uw familie

Amazing familiereis in Noord-Tanzania

Game drives & unieke activiteiten

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak