Menu

Montusi Mountain Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De Drakensbergen behoren tot het mooiste stukje natuurpracht van Zuid-Afrika. Logeren midden die bergketen kan in de Montusi Mountain Lodge. Vanuit dit luxueuze toevluchtsoord heeft u steeds een weergaloos zicht op het ‘Amphitheatre’, een vijf kilometer lange halvemaanvormige basaltwand van wel 1.000 meter hoog.

De Drakensbergen lenen zich uitstekend tot lange wandelingen. Vanuit de lodge loopt u naar de de Montusi-berg, die zijn naam aan het complex gaf. Op deze berg zijn grotten met eeuwenoude tekeningen van Bosjesmannen te vinden. De lodge ligt ook op enkele kilometers van de ingang van het Royal Natal National Park. Daar heeft u nog een beter zicht op het amfitheater.

Het complex bestaat uit zestien bungalows en suites met salon, open haard en een terras. In de tuin bevindt zich ook een zwembad met rotsachtig decor. Het intieme restaurant staat bekend voor zijn uitstekende, lokale gerechten. Vanuit het hotel kan u tal van onvergetelijke excursies maken, waaronder paardrijden of een avontuurlijke mountainbiketocht.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Montusi Mountain Lodge

Amazing familiereis in Zuid-Afrika

Oog in oog met de Big 5

Amazing safari met z'n twee in Zuid-Afrika

Wildparken & fenomenale panorama's

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak