Menu

Tswalu Kalahari Private Reserve

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Rode duinen zover de horizon reikt, unieke diersoorten en een bevrijdend weg-van-de-wereld-gevoel. Grenzend aan Namibië en Botswana ligt de Noord-Kaap, een vaak vergeten parel tijdens een rondreis in Zuid-Afrika. In dit zonovergoten, dunbevolkte gebied ligt het prachtige Tswalu Kalahari Private Reserve. Met slechts 2 safarikampen is een verblijf hier heerlijk exclusief. U bent een van de maximum 28 reizigers toegelaten in het privéreservaat en geniet dus van ultieme privacy in een hoogwaardig luxueus kader.

Ver van de bewoonde wereld geeft Tswalu’s natuur genereus haar geheimen aan u prijs. Met uw verrekijker kan u tijdens een gamedrive de vlaktes en duinen afspeuren naar wildlife. Dankzij de Korannaberg Mountains worden er natuurlijke bassins gevormd waarin regenwater opgeslagen wordt, de ideale drinkplaatsen voor deze wilde bewoners.

Tswalu Kalahari Private Reserve is de uitgelezen plaats om naast iconische safaridieren ook bizarre en zeldzame diersoorten te ontdekken. Zo zijn er verscheidene antilopesoorten, kan u er de bergzebra ontmoeten of oog in oog komen te staan met de Kalahari-leeuw, een leeuwensoort met zwarte manen. Verder is de bijna uitgestorven zwarte neushoorn er terug te vinden, alsook kolonies stokstaartjes, aardvarkens, schubdieren en meerkatten. Na uw expeditie is het heerlijk thuiskomen in uw luxueuze safari lodge.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Enkele foto's


Beleef Tswalu Kalahari Private Reserve

Amazing luxe in Zuid-Afrika

Verwennerij in Kaapstad en Tswalu

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak