Menu

Paradijzen onder water - Perfect voor snorkelen en duiken

Onze favoriete bestemmingen

Ecochique - Low impact luxeresorts

rsz_12team-8

Vertel ons welke reis u wilt. Wij doen de rest.

Kom bij ons langs in een van onze kantoren, stuur ons een mailtje of bel ons even op! We kijken er alvast naar uit om uw reis memorabel te maken. Want voor zo iets belangrijks laat u toch echt niets over aan het toeval?

Onze aanpak

 • Brainstorming met u
  Over uw droomreis per mail, telefonisch of op kantoor.
 • Wij maken uw offerte op
  Wij maken een gedetailleerde offerte op binnen het door u opgestelde budget.
 • Samen finetunen we uw droomreis
  Nadat u de offerte doorgenomen heeft, contacteren we u even voor feedback. We zorgen voor de nodige finetuning tot uw droomreis.
 • U ontvangt alle reisdocumenten
  ​​​​​​​Amazing Destinations regelt alles van a tot z. Een tweetal weken voor afreis ontvangt u van ons alle reisdocumenten zodat u enkel nog uw valies hoeft te pakken.

Contacteer ons

 

Het was een fantastische reis met dank aan Kristien voor de wonderlijke organisatie!

- Italië, juni 2019

Beste Kristien

Hier ons reisverslag betreffende onze rondreis doorheen Zuid Puglia

Eerste stop: Borgo Egnazia, gelegen op de kustlijn tss Brindisi en Bari.

Het grote domein ligt tussen een prachtig eeuwenoud olijvenbos, is opgevat als een oud dorp en de charme van het domein besluipt je. We hadden een kamer in de Borgo op het oude plein, en alhoewel het een groot domein is zijn er verschillende zwembaden, ontbijtzalen en eetgelegenheden zodat je niet de massa voelt. Wij hebben de eerste avond gegeten op de beach club (transfert per golfkarretje) De service is opmerkelijk met valet parking, water op de kamer, een heerlijk ontbijt met een sapjesbar, je hebt je eigen persoonlijke assistente bereikbaar via whattsapp.

Vervolgens hebben we Alberobello (wereldberoemde trulli) bezocht en de de grotten van Castellana (trip van 1u en 40 min – 4 km ondergronds met gids)

’s Avonds was er in het Borgo een festival in het teken van de kersenoogst, we hebben op het plein romantisch gedineerd, met rondom rond allerlei standjes waar je a volonte drank en eten kon bekomen, een magische sfeer.

Op dag 4 vertrokken naar Matera. We verbleven in het ogenschijnlijke Sextantio Hotel, het is een design hotel gelegen in het oudste deel, volledig gerestaureerd, het domein ligt aan de overkant van de oude rotskerken en je kan hier aperitieven met een schitterend uitzicht. De ontvangst van heel hartelijk, onze kamer was een vroegere monnikenkamer heel keurig gerestaureerd, de meubels zijn origineel, het sanitair design en luxueus, ontbijten doe je in de oude kerk. Je voelt dat je deel uitmaakt van de geschiedenis. De trip door Matera is prachtig en zeker de omweg waard.

Dag 5 richting zuiden naar het Furni Russi, gelegen tussen Lecce en Ontranto. Het 5 sterren domein ligt op een grote vijgen plantage, heeft mooie zonnige kamers, maar kan een update verdragen om de gezelligheid van de eetzaal te verbeteren . We vonden het ontvangst hier het minst warm.

Dag 6 bezoek aan Lecce (de mooie barokke stad) en in de namiddag naar Otranto waar we gedineerd hebben. De wegen in dit gedeelte van Italie zijn prachtig, weinig bevolkt (je kan doorrijden) , en liggen tussen de olijfbomen en wijnranken

Dag 7 zijn voor de lunch naar Gallipolli (oude vissershaven op een ommuurd schiereiland) en daarna langs de kustlijn doorgereden naar ons laatste hotel, Bagnara Masseria, een oude herenboerderij, in de buurt van Taranto.

Een fantastisch klein hotel, met een heel warme sfeer, ongelooflijk lekker eten. Een hotel uitgebaat door een familie, met veel aandacht voor locale wijnen en kunstenaars.

Wij waren gecharmeerd door prachtige keramieken lampen gemaakt te Grotagglie, een plaatselijke kunstenaar, wiens ambachtelijke werkplaats we dan ook bezocht hebben (met aankoop tot gevolg)

De laatste dag hebben we nog geluncht te Brindisi om vervolgens naar huis terug te keren.


S. & L., Edegem

Wij werken voor u een reis uit.

Wat uw reisplannen ook zijn, onze experts zorgen voor een memorabele reis op uw maat.

Vraag uw offerte aan