Menu

Spoil the ones you love with Amazing Destinations
Fill your heart with "Memories for Life"

Stel uw droomreis samen

 

Onze planeet beschermen dankzij duurzaam toerisme is een must!

Vanaf maart 2023 maakt Amazing Destinations deel uit van Travelife. Als certificeringsinstantie, geaccrediteerd door de Global Sustainable Tourism Council (GSTC), is Travelife de hoogste wereldwijde instantie voor duurzaamheid in toerisme, ondersteund door de Verenigde Naties.


Iedere 2 jaar wordt getoetst of ondernemingen nog steeds voldoen aan de strenge criteria van Travelife. Deze hebben betrekking op zowel duurzaamheidsmanagement, kantooractiviteiten, samenwerking met leveranciers en accommodatie, als op een doorgedreven communicatie met klanten over de vooropgestelde actiepunten..


Wij houden u op de hoogte  van de acties en inspanningen die u van ons mag verwachten.

 

We werken op afspraak

U bent hartelijk welkom in onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Gent! Mogen wij u wel vragen even te bellen voor een afspraak. Zo kunnen we beter plannen en kunnen we ruim de tijd voor u nemen.


Ook een video call kan ! Ideaal voor een eerste verkennend gesprek.Klik hier uw afspraak vast

Amazing Destinations op Kanaal Z

Bekijk onze reportage op Kanaal Z

 

Onze favoriete bestemmingen

Onze favoriete boutique hotels

Groepsfoto 1

Vertel ons welke reis u wilt. Wij doen de rest.

Kom bij ons langs in een van onze kantoren, stuur ons een mailtje of bel ons even op! We kijken er alvast naar uit om uw reis memorabel te maken. Want voor zo iets belangrijks laat u toch echt niets over aan het toeval?

Onze aanpak

 • Brainstorming met u
  Over uw droomreis per mail, telefonisch of op kantoor.
 • Wij maken uw offerte op
  Wij maken een gedetailleerde offerte op binnen het door u opgestelde budget.
 • Samen finetunen we uw droomreis
  Nadat u de offerte doorgenomen heeft, contacteren we u even voor feedback. We zorgen voor de nodige finetuning tot uw droomreis.
 • U ontvangt alle reisdocumenten
  ​​​​​​​Amazing Destinations regelt alles van a tot z. Een tweetal weken voor afreis ontvangt u van ons alle reisdocumenten zodat u enkel nog uw valies hoeft te pakken.

Contacteer ons

 

We hebben ter plaatse de meerwaarde van de 'speciallekes' qua service mogen ontdekken.

- juli 2023

Beste Peter, 

We hebben een fantastische reis gehad naar Thailand en Cambodja. In eerste instantie vonden we de reis aan de dure kant, maar we hebben ter plaatse de meerwaarde van de 'speciallekes' qua service mogen ontdekken. Zelfs op de luchthaven met de VIP service werden we opgewacht bij het uitstappen en begeleid langs de fasttrack van de douane. 

De hotels werden steeds beter naarmate de reis vorderde. Alleen van het Muse Hotel in Bangkok waren we niet zo tevreden. Ze lieten toch steken vallen qua properheid en service. Het is echter wel goed gelegen om de stad te verkennen. 

Phum Baitang in Cambodja vonden we geweldig. Het restaurant was hier iets duurder dan elders, maar we hadden hier geen probleem mee. We zouden zo terug vertrekken! Ook van de Four Seasons in Koh Samui waren we tevreden. We zijn veel gewoon, maar hier viel onze mond toch open. Tophotel, geweldige service en keuken! Vermits de hotels overal maar max 50% volzaten hadden we overal late check out/ early check in, extraatjes etc gekregen.  Voordeel van reizen tijdens het regenseizoen. 

Gidsen van uw agent waren TOP en hebben ter plaatse nog veel toegevoegd om onze reis nog te optimaliseren. Wagens allemaal super comfortabel met water, hot / cold towels, ...

Echte topreis en we komen zeker terug!

Bedankt, 

Tom

Wij werken voor u een reis uit.

Wat uw reisplannen ook zijn, onze experts zorgen voor een memorabele reis op uw maat.

Vraag uw offerte aan