Menu

Een update voor u als reiziger

Maak een afspraak voor een videocall

We mogen ons kot niet uit, maar dat wil niet zeggen dat we elkaar niet kunnen zien. Vanaf nu kan u via onze website een videocall plannen met een van onze collega's. Handig! Want zo werken we niet alleen aan onze bescherming, maar ook die van u.


U heeft een prangende vraag over een geboekt dossier, of u wil een reis plannen? Via deze link maakt u een afspraak met een van onze collega's

Hoe reizen en waarheen?

De meeste dossiers met vertrekken tot eind juli zijn behandeld. Veel internationale grenzen zijn nog niet open. Wij houden met onze agenten in het buitenland contact en volgen dag per dag de evolutie op.

In Europa kan al veel, maar Afrika, Latijns-Amerika en Azië laten op zich wachten. We verwachten dat landen in Azië het eerst hun grenzen zullen openen. Veel landen zoals Sri Lanka, Bali en Cambodja doen het goed en zijn zich volop aan het voorbereiden. 

Voorlopig ligt het accent dus vooral op Europa. Ook daar zijn heerlijk rustige plekjes te ontdekken en veel mooie boutiquehotels die alles in het werk stellen om u veilig en klassevol te ontvangen. Bel ons gerust voor inspiratie en informatie! 

Onze kantoren openen op 15 juni

Onze kantoren openen op 15 juni.

Alle nodige maatregelen zijn getroffen om u op een veilige manier te kunnen ontvangen.

Wij gaan vanaf 15 juni als volgt te werk:


Van 09.30 – 12.30 u          vrije ingang

Van 13.30 – 18.00 u          op afspraak


Afspraken kunnen op twee manieren: fysiek, bij ons op kantoor of via video conference. Hebt u in uw drukke agenda een half uurtje tijd om met ons te praten, leg dan uw afspraak vast via videoconference. U bespaart veel tijd en bent meteen geholpen. Klik hier uw afspraak vast.

Toppers van het moment

Onze favoriete bestemmingen

What's new?

Ecochique - Low impact luxeresorts

rsz_12team-8

Vertel ons welke reis u wilt. Wij doen de rest.

Kom bij ons langs in een van onze kantoren, stuur ons een mailtje of bel ons even op! We kijken er alvast naar uit om uw reis memorabel te maken. Want voor zo iets belangrijks laat u toch echt niets over aan het toeval?

Onze aanpak

 • Brainstorming met u
  Over uw droomreis per mail, telefonisch of op kantoor.
 • Wij maken uw offerte op
  Wij maken een gedetailleerde offerte op binnen het door u opgestelde budget.
 • Samen finetunen we uw droomreis
  Nadat u de offerte doorgenomen heeft, contacteren we u even voor feedback. We zorgen voor de nodige finetuning tot uw droomreis.
 • U ontvangt alle reisdocumenten
  ​​​​​​​Amazing Destinations regelt alles van a tot z. Een tweetal weken voor afreis ontvangt u van ons alle reisdocumenten zodat u enkel nog uw valies hoeft te pakken.

Contacteer ons

 

Mooi en boeiend Israël

- januari 2020

Hallo Carmen

We zijn dus weer thuis. Bedankt voor jullie kaartje!

Allereerst wil ik zeggen dat we een heel mooie reis hebben gehad en ongelooflijk veel dingen hebben gezien, die we zelf nooit zo zouden hebben gevonden! Dank jullie wel!

We zijn begonnen in Tel Aviv in het Drisco hotel. Mooi hotel, goede ligging bij Jaffa, kleine kamer, goed restaurant. Een beetje nadeel was dat toen wij eind van de middag aankwamen en later wilden eten, er niet direct een tafel was. Misschien mensen volgende keer meteen een tafel laten reserveren? Het eten is namelijk zeer lekker!

Tel Aviv was een leuke stad waar we de hele dag gewandeld hebben.

Daarna naar Caesarea. Yaacov weet heel veel over alles en heeft ons de hele reis bezig gehouden; zéér boeiend en af en toe een beetje veel, maar een aangename, lieve man met hart voor zijn werk.

Caesarea, Acco (mooi en boeiend), Haifa. Nazareth overgeslagen vanwege de gietende regen. De rest van de reis hebben we alleen maar mooi weer gehad. Helaas hebben we het vogelreservaat ook moeten overslaan, maar Yaacov heeft ons een ander meertje laten zien, met vogels.

Daarna naar Jeruzalem. Yaacov zorgde ook voor een bezoek aan het Tichomuseum (familie van mij). Na Jeruzalem naar Ein Gedi en Massada; mooi en heerlijk rustig, zoals praktisch overal.

Dank jullie wel voor de organisatie en misschien tot later! En de hartelijke groeten aan Yaacov en een pluim.

Marilou & Gregor, Breda

Wij werken voor u een reis uit.

Wat uw reisplannen ook zijn, onze experts zorgen voor een memorabele reis op uw maat.

Vraag uw offerte aan