Menu

De Tuin- en Panoramaroute

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Amazing Destinations raadt u aan om tijdens uw rondreis in Zuid-Afrika minstens een van onderstaande prachtige autoroutes te ontdekken. Met uw eigen huurwagen bent u volledig vrij om de mooiste plekjes te verkennen van de Panorama Route, de Tuinroute of de minder gekende Route 62. Elk van deze routes heeft zijn eigen charme. Misschien denkt u zich al een kleine voorstelling te kunnen maken van de vergezichten die u vanaf hier over het prachtige natuurschoon heeft. Maar de werkelijkheid zal alles overtreffen!

De Panorama Route

Wellicht een van de mooiste en meest fotogenieke reisbestemmingen in Mpumalanga is de Panorama Route. Gedurende 180km rijdt u dwars door een gebied vol groene valleien, ruige bergkloven en donderende watervallen. U zal ongetwijfeld ogen te kort komen! Enkele hoogtepunten onderweg zijn de Blyde River Canyon, God’s Window, Pinnacle Rock en de Potholes van Bourke’s Luck.

De Tuinroute

Tussen Mosselbaai en Storms River loopt de 200km lange legendarische Tuinroute. Weelderige bossen, glinsterende lagunes, kleurrijke bloemenvelden en steile bergwanden volgen elkaar op, het ene viewpoint nog indrukwekkender dan het andere. Knysna, Plettenberg Bay en het Tsitsikamma National Park zijn hier zeker een bezoek waard.

Route 62

De minder gekende Route 62 is vooral voor liefhebbers van goede gastronomie niet te missen! Van Robertson tot Oudtshoorn brengt de route u – naast prachtige uitzichten – langs verscheidene wijngaarden en kaasboerderijen. Onderweg verandert het intens begroeide landschap in de halfwoestijn van de Klein Karoo. Eindigen doet u in de struisvogelhoofdstad van Zuid-Afrika.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Enkele foto's


Beleef De Tuin- en Panoramaroute

Amazing Zuid-Afrika met z'n twee

De hoogtepunten van oost en west

Amazing honeymoon in Zuid-Afrika & Mauritius

Safari & romantische strandwandelingen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak