Menu

Reizen naar Thailand

Bekijk meer foto's

Waarom Thailand?

  • Exotische cultuur
  • Adembenemende natuur
  • Paradijselijke stranden
  • Gevarieerde activiteiten
  • Authentieke, comfortabele accommodatie

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Onze Thailand expert Jantien helpt u graag verder.

Contacteer Jantien

Mythische Thailand reizen
Thailand reizen zijn niet compleet zonder zijn mythische stranden: hoge palmbomen wuiven boven parelachtige zandstranden, koraaltuinen bloeien in de ondiepe zeeën. Met een lange kustlijn en jungle bedekte eilanden in de turquoise wateren, zijn Thailand reizen de perfecte tropische pauze voor levensgenieters. Onze Thailand reizen bieden een gevarieerd aanbod: van spelen in de zachte golven van Bang Saphan Yai, duiken met walvishaaien in Ko Tao, de hoge kliffen beklimmen van Krabi, leren kitesurfen in Hua Hin, uitrusten in een kuuroord in Ko Samui en feesten op het strand.
 
Tempels en monniken in Thailand
De hemelse wereld is gemakkelijk bereikbaar vanuit het boeddhistische Thailand, waar religieuze toewijding een kleurrijk en alomtegenwoordig spektakel is. Met meer dan dertigduizend fonkelende tempels en een paar honderdduizend monniken in saffraankleurige pijlen is het boeddhisme in Thailand opvallend aanwezig. Onze Thailand reizen tonen hoe deze tempels en gouden boeddha's zowel het landelijke als stedelijke - denk aan het mythische Bangkok - landschap uitbundig versieren. Oude bananenbomen worden ceremonieel in heilige doeken gewikkeld om de geesten te eren, heiligdommen die geluk brengen, versieren de nederige huisjes en monumentale winkelcentra, terwijl de met kransen versierde dashboards verkeersongevallen moeten vermijden. De voortdurende gesprekken tussen de ​​Thaise mensen en het bovennatuurlijke minimaliseren de dagelijkse chaos tot een solide basis van rust. Toeristen die naar Thailand reizen, kunnen deelnemen aan het gesprek door meditatieretraites in Chiang Mai, luidruchtige religieuze feesten in het noordoosten van Thailand, vredige ondergrondse grotheiligdommen in Kanchanaburi en Phetchaburi of de schilderachtige tempels op de toppen van heuvels in het noorden van Thailand.

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Beleef Thailand

Luxe rondreis Thailand off the beaten track

Ontdek de verscheidenheid van Thailand

Thailand & Cambodja rondreis: combineer de culturele hoogtepunten

De culturele hoogtepunten volgen elkaar op

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen?

Onze Thailand expert Jantien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Jantien

Verblijf in exclusieve hotels

Sofitel SO

Bangkok

Een stijlvolle stedelijke oase

137 Pillars House

Chiang Mai

.

Ontdek meer hotels

 

Een onvergetelijke familievakantie in Thailand!

Thailand - maart 2019

Dag Katrien

Hartelijk dank voor jullie 'Welkom thuis' kaartje.

Om onze reis in één woord te omschrijven: fantastisch.

Alle afspraken, transfers en dergelijk waren perfect geregeld zoals afgesproken was. Het was fijn om eens activiteiten te hebben buiten het toeristische traject (bv. de fietstoch op Koh Red in Bangkok ipv een bezoek aan Wat Arun). Hotels waren één voor één goed uitgekozen, goed van ligging, netjes...

Een speciale pluim voor onze gids tijdens de bezoeken in Bangkok en Ayuthaya, hij droeg ons echt op handen en kon ons heel veel bijleren op een aangename losse manier.

Eén van de hoogtepunten was het bezoek aan de elephant sanctuary, zeker een aanrader voor gezinnen met kleinere of grotere kinderen. Ook de nachttrein is een leuk en comfortabel alternatief om de grote afstand naar het noorden te overbruggen.

Het is moeilijk om ook een punt van verbetering te vinden... Bij aankomst in Bangkok wou de gids ons per publiek transport naar ons hotel brengen, terwijl er op onze documenten stond dat er een wagen zou klaar staan voor transfer. Dit was een klein misverstand dat de gids ook direct heeft rechtgezet door ons dan toch met taxi naar het hotel te brengen.

Kortom, ons hele gezin heeft enorm genoten van deze trip. Dit is een ideaal voorstel voor families die de eerste keer een verdere reis met kinderen maken. In bijlage ook enkele sfeerbeeldjes :-) Jullie zien ons in de toekomst zeker nog binnenspringen om reizen te plannen!

E.& D., Oostakker

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak