Menu

Sofitel SO Bangkok

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Modeontwerper Christian Lacroix creëerde in samenwerking met vijf Thaise topontwerpers een iconische plek in de stad. Het luxueuze stadshotel heeft een perfecte ligging aan de Sathorn Road met uitzicht op het Lumpini Park.

Het hotel beschikt over 237 kamers en suites, ontworpen volgens het principe van de 5 elementen. water, aarde, hout, metaal en vuur. Welk thema spreekt u het meest aan? Kies uit wit design met donkere kleuren, veel hout en aardetinten of een industriële urban inrichting. Alle kamers zijn voorzien van de modernste technologische snufjes.

Wining and dining doet u in een van de zes restaurants en bars, inclusief de prachtige rooftop bar. De SO/Chefs trakteren u op een culinaire beleving en creëren kleurrijke gerechten die barsten van lokale en internationale smaken. Innovatieve menu's komen tegemoet aan alle verlangens, van lichte en gezonde opties tot verfijnde desserts.

De Water Club is the place to be om te genieten van de infinity pool met zicht op de skyline van de stad. U kunt zich er laten meeslepen door de muziek van bekende DJ’s tijdens een hip feestje.

  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Beleef Sofitel SO Bangkok

Amazing Thailand met z'n twee

Een mooie eerste kennismaking

Amazing Thailand & Cambodja met z'n twee

Inzicht in twee unieke culturen

Amazing familiereis in Thailand

Samen de hoogtepunten ontdekken

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak