Menu

137 Pillars House

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

137 Pillars House is lid van Small Luxury Hotels of the World en is een oase van rust vlakbij het drukke centrum van Chiang Mai. Het hotel werd gebouwd om de oorspronkelijke koloniale stijl uit 1889 te herbeleven. In het kleinschalige boutiquehotel vindt u de elegantie terug waarvoor het oosten bekend staat.

U verblijft in een van de 30 luxueuze suites, ingericht in een serene sfeervolle stijl. De suites zijn licht en zeer smaakvol ingericht en hebben uitzicht op de tropische tuin. Ook de Victoriaanse badkamer belichaamt zijn geprezen sierlijkheid.

Na een drukke dag kan u tot rust komen in de tuin met zijn 25 meter lange zwembad bij de “Green Wall”, een hoge met klimop begroeide wand. Om helemaal zen te worden begeeft u zich naar de spa, waar u kan kiezen uit verscheidene behandelingen of therapieën. Sportievelingen vinden dan weer hun gading in de moderne fitness.

Ook uw smaakpapillen worden verwend tijdens uw verblijf. Proef smaakvolle culinaire parels in restaurant ‘Palette’ of kies voor ‘the Dining Room’ met zijn lokale Thaise en Lanna gerechten. Voor een afternoon tea moet u in de tuin zijn en de dag afsluiten met een after diner drink kan in ‘Jack Bain’s bar’.

  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Beleef 137 Pillars House

Amazing honeymoon in Thailand

Genieten van elkaar in het paradijs ❤

Amazing Thailand met z'n twee

Een mooie eerste kennismaking

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak