Menu

Anantara Golden Triangle Resort

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Gelegen op een heuvelrug in het noorden van Thailand dompelt Anantara Golden Triangle Resort u onder in een once-in-a-lifetime ervaring. Hier geniet u van de adembenemende omgeving van de Gouden Driehoek aan de oevers van de Ruak en de Mekong rivier. De afgelegen locatie geeft u een indrukwekkend uitzicht op de samenvloeiing van Thailand, Laos en Myanmar.

Met 61 kamers en suites geniet u van exclusiviteit. De kamers zijn met oog voor detail ingericht in de koninklijke Lanna stijl. De combinatie van fijne Thaise zijde, teakhouten vloeren en romantische terrazzo-badkuipen maken Anantara Golden Triangle Resort de perfecte getaway. De meest unieke ervaring beleeft u in een van de Jungle Bubbles. Deze transparante bubbeltenten zijn gelegen op een houten terras in de groene omgeving en bieden een ononderbroken uitzicht op de olifanten evenals de verbluffende sterrenhemel erboven.

Tijdens uw all-inclusive verblijf geniet u van Thaise specialiteiten in het Sala Mae Nam restaurant of de authentieke Italiaanse keuken van het Baan Dhalia restaurant. Sluit uw dag af in The Elephant Bar & Opium Terrace met een goed glas wijn of een verfrissende cocktail.

Het bekende olifantenkamp belooft een onvergetelijk avontuur en unieke ervaringen als hoogtepunt van uw vakantie. In samenwerking met de Golden Triangle Asian Elephant Foundation werd het camp opgericht als traditioneel dorp voor de mahouts. Met behulp van donaties financiert het hotel de verzorging van zo’n 25 olifanten. Het hotel biedt verschillende activiteiten aan om kennis te maken met deze reuzen. Tijdens de dagelijkse wandeling door de jungle kunt u de dieren en hun mahouts vergezellen.

  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Beleef Anantara Golden Triangle Resort

Amazing Thailand met z'n twee

Een mooie eerste kennismaking

Amazing familiereis in Thailand

Samen de hoogtepunten ontdekken

Amazing Anantara Experience in Thailand

Verblijven in de luxehotels van Anantara

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak