Menu

De Gouden Driehoek

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De Gouden Driehoek is een gebied in Thailand, Laos, Myanmar en Vietnam. Voornamelijk het drielandenpunt van Thailand, Laos en Myanmar is een populair toeristisch gebied. Hier komen de Ruak rivier en de Mekong samen. Chiang Rai is de perfecte uitvalsbasis om de Gouden Driehoek te verkennen, en de hordes toeristen in de regio te vermijden. Bekend als de rustigere buurman van Chiang Mai, is Chiang Rai bekend voor zijn uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, afgelegen bergstammen en exotische dieren. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de natuurlijke kant van Chiang Rai, is een trekking door de jungle een magische ervaring. U kunt de bergen van het noorden verkennen langs diverse wandelpaden, waarvan vele toegang geven tot de dorpen van verschillende bergstammen, van wie velen hun traditionele levensstijl behouden.

Amazing Destinations werkt samen met een hotel in het hoge noorden van Thailand, waar u in alle rust kennis maakt met de Thaise keuken, de natuur en de Aziatische olifant. Zo is een mahout ervaring met olifanten een onvergetelijke ervaring. U leert commando’s geven volgens de eeuwenoude tradities, observeert het gedrag en de interactie van baby olifantjes, en kunt olifanten  en hun mahout – een olifantentrainer – vergezellen tijdens hun dagelijkse wandeling en ervaren hoe zij zich baden en spelen in de rivier.

Andere interessante excursies zijn een bezoek aan een kleurrijke markt in Myanmar per tuk tuk en een boottocht met een long-tail boot naar Don Sao Island in Laos, waar u geniet van een gourmet picknick lunch. Geïnteresseerd in de plaatselijke keuken? Dan kan u deelnemen aan een kookles. Eerst brengt u een bezoek aan een lokale markt, waar u de ingrediënten voor uw maaltijd koopt. Daarna maakt u een korte wandeling door de groentetuinen van hotel, alvorens u wordt ingewijd in de geheimen van de Thaise kookkunst.

  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Enkele foto's


Beleef De Gouden Driehoek

Luxe rondreis Thailand off the beaten track

Ontdek de verscheidenheid van Thailand

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak