Menu

De Gouden Driehoek

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De Gouden Driehoek is een gebied in Thailand, Laos, Myanmar en Vietnam. Voornamelijk het drielandenpunt van Thailand, Laos en Myanmar is een populair toeristisch gebied. Hier komen de Ruak-rivier en de Mekong samen. Chiang Rai is de perfecte uitvalsbasis om de Gouden Driehoek te verkennen, en de hordes toeristen in de regio te vermijden. Bekend als de rustigere buurman van Chiang Mai, is Chiang Rai bekend voor zijn uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, afgelegen bergstammen en exotische dieren. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de natuurlijke kant van Chiang Rai, is een trekking door de jungle een magische ervaring. U kunt de bergen van het noorden verkennen langs diverse wandelpaden, waarvan vele toegang bieden tot de dorpen van verschillende bergstammen die hun traditionele levensstijl wisten te behouden.

In het hoge noorden van Thailand vindt u enkele tophotels, waar u in alle rust kennis maakt met de Thaise keuken, de natuur en de Aziatische olifant. Zo is een mahout training met olifanten een onvergetelijke ervaring. U leert commando’s geven volgens de eeuwenoude tradities en observeert hun gedrag. Geniet van de interactie met babyolifantjes, vergezel de olifanten  en hun mahout – een olifantentrainer –tijdens hun dagelijkse wandeling en ervaar hoe zij zich baden en spelen in de rivier.

Andere interessante excursies zijn een bezoek aan een kleurrijke markt in Myanmar per tuktuk en een boottocht met een longtailboot naar Don Sao Island in Laos, waar u geniet van een gourmet picknick lunch. Geïnteresseerd in de plaatselijke keuken? Dan kan u deelnemen aan een kookles. U brengt een bezoek aan een lokale markt, waar u de ingrediënten voor uw maaltijd koopt alvorens u wordt ingewijd in de geheimen van de Thaise kookkunst.

  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Enkele foto's


Beleef De Gouden Driehoek

Amazing luxe in Thailand

Een op-en-top luxe avontuur

Amazing Thailand met z'n twee

Een mooie eerste kennismaking

Amazing cruise experience in Thailand & Laos

Aan boord van de Gypsy Cruise

Amazing familiereis in Thailand

Samen de hoogtepunten ontdekken

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak