Menu

Six Senses Yao Noi

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het Six Senses-resort is gebouwd op een van de vele heuvelflanken van het eilandje Yao Noi met panoramisch uitzicht op de pittoreske Phang Nga-baai. Vanaf de luchthaven van Phuket brengt een transfer van een half uurtje u naar de marina, waar een luxueuze speedboot van het resort klaarligt om u naar het eiland te brengen.

Six Sense Yao Noi is geen hotel, het is een way of life en de reflectie van a lazy Sunday. Draag uw favoriete oude T-shirt, een comfortabele short en teenslippers en u voelt zich meteen thuis. Of loop gewoon op blote voeten en geniet. Uw butler zorgt ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Bel hem of haar als u wil opgepikt worden met een buggy, als u een excursie of transfer wil regelen, een behandeling in de uitmuntende spa wil boeken, een privédiner wil regelen op het strand of aan het zwembad. Noem maar op!

Six Sense Yao Noi is een resort met een groot hart. Met hun farm to table-concept onderhouden ze een eigen organic farm, een paddestoelenhut, een geitenboerderij, een kippen- en eendenboerderij. Six Senses legt zich toe op de educatie van kinderen met onder andere de Woman’s club of Koh Kao Noi en ze voorzien 10.000 mensen in de gemeeschap rondom hen van drinkbaar water. Door uw aanwezigheid steunt u hun lokale projecten!

  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Beleef Six Senses Yao Noi

Amazing luxe in Laos & Thailand

Once in a lifetime belevingen

Amazing Thailand met z'n twee

Een mooie eerste kennismaking

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak