Menu

Bruisend Bangkok

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Thailand samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Bangkok, ‘de stad der engelen’, is een fascinerende en levendige stad met enorme contrasten. Wolkenkrabbers en boeddhistische tempels, lokale marktjes en moderne shopping centra wisselen elkaar af. Bangkok is het paradijs voor bourgondiërs, met meer restaurants dan inwoners en een lokale keuken die zich kan meten met de Chinese en Franse keukens. De miljoenenstad staat bekend voor haar gigantische verkeersopstoppingen en haar voortdurende chaos, maar laat u daar vooral niet door afschrikken. U neemt gewoon de skytrain om de drukte te vermijden.

Venetië van het Oosten

In Bangkok valt er van alles te beleven, maar er zijn absoluut enkele zaken die u moet doen. Maak een boottocht met een privé longtailboot langs het enorme netwerk van kanalen en rivieren van het “Venetië van het Oosten” en eindig aan de spectaculaire Wat Arun-tempel. Breng een bezoek aan het indrukwekkende Koninklijke Paleis, een complex van gebouwen waaronder Wat Phra Kaew met de beroemde Emerald Boeddha. U zal ogen te kort komen. Verder zijn ook Wat Pho en het Nationaal Museum, beide gelegen in de wijk Banglamphu, de moeite. Wissel tempelbezoeken af met een fietstocht in de “Bangkok Jungle”, een tropisch bos en mangrovewoud met traditionele huizen waar maar weinig toeristen komen.

Let me entertain you

Bangkok biedt het meest gevarieerde entertainment van het land, van traditionele dansen en de georkestreerde heksenketel van Thai boksen, tot hippe clubs en de bars van de beruchte wijk Patpong. Zelfs als het bovenstaande u niet aanspreekt, zult u bijna zeker een keer in Bangkok passeren, zo niet meerdere keren – niet alleen is het de belangrijkste stad van Thailand, het is ook de voor de hand liggende plaats om uit te zoeken hoe verder te reizen.

  • Reizen naar Thailand Thailand
  • Hoofdstad Bangkok
  • Munteenheid baht
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Thai

Enkele foto's


Beleef Bruisend Bangkok

Amazing honeymoon in Thailand

Genieten van elkaar in het paradijs ❤

Amazing honeymoon in Thailand & Cambodja

Avontuur, authenticiteit & ontspanning

Amazing culturele familiereis in Thailand

Inzicht in een intrigerende cultuur

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Thailand te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak