Menu

Reizen naar Dubai

Bekijk meer foto's

Waarom Dubai?

 • Sta op het dak van de wereld bij de Burj Khalifa
 • Heerlijk slenteren op de Jumeirah Beach Walk
 • Verblijf in ’s werelds meest prestigieuze hotels
 • Het traditionele leven in de kruiden- en goudsouk
 • Loop verloren in de eindeloze shopping malls
 • Combineer met Abu Dhabi of de Malediven

Samen uw droomreis naar Dubai samenstellen? Onze Dubai expert Nanou helpt u graag verder.

Contacteer Nanou

Waar de mystieke Arabische cultuur het moderne Westen ontmoet

De duizelingwekkende stad Dubai is een stad met twee gezichten en veel bezienswaardigheden. De rijkste en meest geavanceerde van de zeven Verenigde Emiraten. Het ene moment staat u oog in oog met de Jumeirah moskee en even later fotografeert u het hypermoderne 7-sterren hotel Burj Al Arab. Een fascinerend contrast van Arabische mystiek en westerse glitter & glamour.

Verenigde Arabische Emiraten

Wie de Verenigde Arabische Emiraten zegt, zegt Dubai en Abu Dhabi. De kleine emiraten van Ajman en Umm Al Quwain, Ras Al Khaimah, het meer conservatieve Sharjah en het bergachtige Fujairah - een bezoek waard om zijn prachtige landschappen en Badiyah Moskee - moeten hun stempel nog drukken op de toeristische kaart, ondanks de gezamenlijke inspanningen en ambitieuze stedelijke projecten.

Op zoek naar een luxevakantie in Dubai of een gecombineerde rondreis in de Emiraten? De Travel Designers van Amazing Destinations reisden reeds verschillende malen naar de Emiraten en bezochten de beste hotels. Contacteer ons snel voor uw reis op maat!

Interesse? Maak een afspraak
 • Reizen naar Dubai Dubai
 • Hoofdstad Dubai
 • Munteenheid Dirham
 • Tijdszone UTC +4
 • Taal Arabisch

Beleef Dubai

Amazing shortbreak in Dubai

Een stad met twee gezichten

Amazing city & beach: Dubai & Malediven

Wolkenkrabbers en watervilla's

Amazing combinatiereis Dubai en Oman

Het beste van twee werelden

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Dubai samenstellen?

Onze Dubai expert Nanou helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Nanou

Verblijf in exclusieve hotels

One&Only Royal Mirage

Jumeirah, Dubai

Een van de allerbeste luxeresorts

Park Hyatt

Dubai Creek, Dubai

Elegant luxehotel aan de Dubai Creek

The Ritz-Carlton Dubai

Dubai Marina, Dubai

Een gevestigde waarde in Dubai

Four Seasons Dubai

Jumeirah, Dubai

Veel ruimte & een onberispelijke service

Ontdek meer hotels

 

De reis was de gouden kroon op ons gouden jubileum!

Dubai - December 2023

Hallo An, Laetitia en Veerle,

Bedankt voor jullie kaartje en jullie interesse in onze ervaringen. In totaliteit waren wij bijzonder tevreden waren over onze reis die, zoals jullie wellicht nog weten, bedoeld was om onze vijftigste huwelijksverjaardag te vieren. De reis was de gouden kroon op ons gouden jubileum: we hebben genoten!

De heen- en terugreis verliepen vlot en zonder enig probleem. [...] Grand Hyatt Hotel is een prachtig, goed georganiseerd en bijzonder proper hotel, gelegen op slechts een kwartiertje autorijden van de luchthaven. Ruime kamers met alles erop en eraan. Er loopt véél personeel rond, en dat slooft zich hard uit om het de gasten naar de zin te maken: je voelt je als gast werkelijk op handen gedragen. [...] Enkel het eten (lunch en diner) kon beter. Het is zeker niet slecht en het wordt allemaal met zorg bereid, maar het is ‒ behalve de desserts ‒ vrij gewoon, en de variatie is beperkt. [...] Al bij al zijn we echter tevreden. We wisten immers op voorhand dat (bijvoorbeeld) het Park Hyatt Hotel op dat en andere vlakken wellicht beter scoort, maar tegen een veel hoger prijskaartje. Het Grand Hyatt was ónze keuze.

De exclusieve evening desert safari hadden we geboekt voor onze huwelijksverjaardag, en die ervaring was in één woord geweldig! De chauffeur haalde in de woestijn halsbrekende toeren uit, en minstens tien keer dachten we “nu gaan we overkop” maar dat gebeurde niet. Jullie kunnen eventuele toekomstige klanten van onze leeftijdsgroep (70-75) geruststellen: het is gewoon een sensationele ervaring! [...]

We bezochten ook de Burj Khalifa.​​​​​​​ Wij hadden gekozen voor de duurste VIP-formule (The Lounge Level) en dat is absoluut een aanrader. Je krijgt gewoon voorrang op alles en iedereen, en bovendien een exclusieve behandeling met een hapje en een drankje op de levels 152, 153 en 154 die alleen voor VIP-bezoekers toegankelijk zijn. Deze excursie was voor ons hét hoogtepunt van onze reis! [...]

Nog enkele aanraders… We gingen iedere avond naar de indrukwekkende fonteinenshow (op muziek) aan de voet van de Burj Khalifa. Ook een avondlijk (!) bezoek aan de soeks in de oude stad was fantastisch. Vooral de Perfume Souq, the Spice Soucq en zeker de Gold Souq zijn onvergetelijk. Steek The Creek over met gammele veerponten, en vind nog meer Souqs aan de andere kant. En ook al loop je daar in smalle straatjes en steegjes, je voelt je als toerist echt overal veilig. Nog een tip voor de Dubai Mall: hoe vroeger je gaat, hoe minder volk. Wij waren er al om 10:00 uur en dan is het er erg rustig, maar tegen de avond loop je op de koppen.

Dat is het zo een beetje. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben om toekomstige reizigers nog beter te kunnen helpen. We danken jullie voor jullie geduldige medewerking, en wensen jullie allemaal een fijn en succesvol 2024.

Vriendelijke groeten,

Robert en Hilde

Kan u al niet wachten om naar Dubai te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak