Menu

Reizen naar Filipijnen

Bekijk meer foto's

Waarom Filipijnen?

 • Adembenemende natuur
 • Parelwitte poederstranden
 • Ongelooflijk kleurrijke onderwaterwereld
 • Diverse nationale parken
 • Perfect om te ontspannen
 • Unieke Filipijnse cultuur

Samen uw droomreis naar Filipijnen samenstellen? Onze Filipijnen expert Inge helpt u graag verder.

Contacteer Inge

Reizen naar de Filipijnen

Meer dan 7.000 eilanden vormen de adembenemende archipel van de Filipijnen. Het ultieme paradijs nodigt dan ook uit om te eilandhoppen.

De eilandjes staan voor tropische, parelwitte poederstranden en een kleurrijke onderwaterwereld. De Filipijnen zijn ook gekend als een waar snorkel- en duikparadijs dat het Great Barrier Reef makkelijk weet te overtreffen. Het azuurblauwe water en de vele scheepswrakken zijn een absolute trekpleister.

In de Filipijnen leven twee werelden in harmonie: het moderne en drukke Manilla, omringd door het landelijke plattelandsleven. Een bijzondere parel in Zuidoost-Azië om te ontdekken.

Interesse? Maak een afspraak
 • Reizen naar Filipijnen Filipijnen
 • Hoofdstad Manilla
 • Munteenheid Filipijnse peso
 • Tijdszone UTC +8
 • Taal Engels, Filipijns

Beleef Filipijnen

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Filipijnen samenstellen?

Onze Filipijnen expert Inge helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Inge

Verblijf in exclusieve hotels

El Nido Pangulasian

Pangulasian

Paradijselijk eco-resort

 

We hadden een verkeerd beeld over de Filipijnen!

Filipijnen - April 2023

Beste Carmen,

Bedankt voor jullie “ welkom thuis” kaart. Wij zijn inderdaad goed teruggekomen van Japan en de Filipijnen en zijn voorlopig de jetlag aan het verwerken. Alles is prima verlopen, goede organisatie, goede follow up van jullie mensen ter plaatse, goede hotels & gidsen,  enz… [...]

Japan: wat het programma betreft, in orde van interesse vonden wij volgende plaatsen het interessantste (in volgorde) : Hiroshima en omgeving op 1 (vooral dat eiland was zeer mooi) - dan Kyoto - Osaka - Tokyo - Takamatsu (het kunsteiland is echter wat overroepen). Hakone zouden we niet meer aanraden om te bezoeken, vonden wij niet speciaals  [...] De IC pas was een zeer praktische kaart voor het lokale vervoer. De wifi walker hebben we nauwelijks gebruikt aangezien elk hotel zijn eigen Wifi netwerk had.

Filipijnen: Zeer mooi. Eigenlijk hadden we een verkeerd beeld van dat land. Manila en de eilanden zijn ons prima bevallen. De combinatie Manila, Bohol & El Nido was voldoende om een globaal beeld te krijgen. Blijkbaar zijn er in het noorden nog mooie rijstvelden die ook een bezoek waard zouden zijn.

Hotels en gidsen prima. Misschien wel een suggestie om toekomstige reizigers naar Pangolasian eiland te verwittigen ivm onvoorziene kosten. Als je à la carte eet of je neemt deel aan een betaalde activiteit moet je rekening houden met een forse service charge, conservation taks én btw.

Mvg

Dirk & Lieve 

Kan u al niet wachten om naar Filipijnen te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak