Menu

Reizen naar Nieuw-Zeeland

Bekijk meer foto's

Waarom Nieuw-Zeeland?

  • Adembenemende en ongerepte natuur
  • De trotse en bijzondere Maori-cultuur
  • Een bestemming boordevol avontuur
  • Prachtige wandeltochten langs vulkanen, fjorden en gletsjers

Samen uw droomreis naar Nieuw-Zeeland samenstellen? Onze Nieuw-Zeeland expert Carmen helpt u graag verder.

Contacteer Carmen

Nieuw-Zeeland is een prachtige bestemming met adembenemende landschappen. Er is waarschijnlijk geen enkel land ter wereld waar u op zo’n relatief kleine oppervlakte zoveel verschillende landschapsvormen aantreft. Behalve woestijnen zijn alle vormen aanwezig in ‘Gods Own Country’, zoals de Kiwi’s hun land noemen.

Voor ieder wat wils

Met besneeuwde bergen, dichtbegroeide regenwouden, kristalheldere meren, spectaculaire fjorden en witte zandstranden is het dé droombestemming voor wie van woeste, onaangetaste landschappen houdt. Geen wonder dus dat kaskrakers als The Lord of the Rings, The Hobbit en Narnia hier gedraaid werden.

Vergeet uw wandelschoenen niet, want Nieuw-Zeeland heeft enkele van de beste wandelroutes ter wereld, waaronder de Milford Track, de Kepler Track en de Tongariro Alpine Crossing. Ga zeker ook het water op om walvissen en dolfijnen te spotten of ga baden in de warmwaterbronnen.  Hier voelt u zich beslist één met de natuur.

Nieuw-Zeeland biedt ook geweldige culinaire ervaringen voor fijnproevers. Met zijn rijke landbouwindustrie produceert het land hoogwaardige exportproducten. U kunt genieten van verse zeevruchten, inheemse gerechten en wereldberoemde wijnen. De wijncultuur in Nieuw-Zeeland is relatief jong, maar het heeft in korte tijd internationale erkenning gekregen voor zijn kwalitatief hoogwaardige wijnen.

Maar wat Nieuw-Zeeland echt bijzonder maakt zijn de mensen. Kiwi's zijn vriendelijk, gastvrij en altijd bereid hun cultuur en tradities met bezoekers te delen. U zult zich thuis voelen in dit warme en gastvrije land. Nieuw-Zeeland wacht om verkend te worden, het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland
  • Hoofdstad Wellington
  • Munteenheid Nieuw-Zeelandse dollar
  • Tijdszone UTC +12
  • Taal Engels
 

Samen uw droomreis naar Nieuw-Zeeland samenstellen?

Onze Nieuw-Zeeland expert Carmen helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Carmen

 

Het prachtige Nieuw-Zeeland, waar de wereld nog in orde lijkt te zijn …

Nieuw-Zeeland - December 2023

Beste Veerle,

Onze vakantie in Nieuw-Zeeland zit er op. We hebben er lang naar uitgekeken en de 16 dagen zijn voorbij gevlogen. De reis was goed voorbereid en goed georganiseerd. Onze gids (Sue) was een fantastische vrouw.  Mede door haar, is het een onvergetelijke reis geworden in het prachtige NZ, waar de wereld nog in orde lijkt te zijn … Ook al kon door het slechte weer de rafting en de helicopter vlucht niet doorgaan, heeft onze gids telkens voor een alternatief gezorgd.

Wél een klein puntje van kritiek. De hotels waren redelijk afgelegen van elk centrum, waardoor onze gids ons telkens een transfer moest aanbieden om ons naar een restaurant te brengen. Ze deed dit alweer met veel plezier, maar het voordeel dat we iets afgelegen waren, had ook een nadeel [...].

Maar, nogmaals de reis was prachtig en we willen graag een nieuwe reis overwegen met Amazing Destinations in de toekomst. 

Groeten,

Peter 

Kan u al niet wachten om naar Nieuw-Zeeland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak