Menu

Reizen naar Tanzania en Zanzibar

Bekijk meer foto's

Waarom Tanzania en Zanzibar?

 • Wees getuige van de Big Migration
 • Beklim de Kilimanjaro
 • Verblijf in intieme luxe lodges
 • Kennismaking met de lokale stammen
 • Begeleid reizen met privégids en chauffeur
 • Sluit uw safari af op het exotische Zanzibar of een van de andere eilanden voor de kust

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Onze Tanzania en Zanzibar expert Peter helpt u graag verder.

Contacteer Peter

Karibu Tanzania! Karibu betekent welkom in het Swahili.

Tanzania safari - unieke game viewing

Een Tanzania safari wordt algemeen beschouwd als de beste game viewing ervaring in Afrika. Een safari in Tanzania is het moment om schijnbaar eindeloze kuddes gnoes en zebra’s te zien wandelen over de vlaktes op hun jaarlijkse migratie - gevolgd door een leeuw, luipaard, cheeta en hyena. Tanzania staat bekend als het land van de olifant, met een van de grootste groepen in de wereld. Wie op Tanzania safari gaat, komt herboren terug.

Ongerepte natuur en wildlife

Zowel het vasteland van Tanzania als de prachtige stranden van Zanzibar kijken uit op de azuurblauwe Indische Oceaan. Een rondreis door Tanzania is meer dan safari en game viewing: gezellige dorpjes met een glimlachende bevolking, enorme meren en de hoogste berg van Afrika. Toch is Tanzania onaangetast door het massatoerisme. En dat deeltje van de wereld is nu net wat wij u willen aanbieden.

Bent u op zoek naar de gedroomde huwelijksreis, naar een once-in-a-lifetime familieavontuur of een heerlijk ontspannende vakantie aan de parelwitte stranden van Zanzibar? Onze travel designers staan voor u klaar met persoonlijk advies voor uw ideale Tanzania rondreis op maat!

Interesse? Maak een afspraak
 • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
 • Hoofdstad Dodoma
 • Munteenheid Shilling
 • Tijdszone UTC +3
 • Taal Swahili, Engels

Beleef Tanzania en Zanzibar

Amazing safari in Noord-Tanzania met z'n twee

Beleef de essentie van Noord-Tanzania

Amazing honeymoon in Noord-Tanzania & Zanzibar

Genieten van elkaar en de wilde beesten

Amazing luxe in Noord-Tanzania

De hoogtepunten van Tanzania beleven

Amazing familiereis in Noord-Tanzania

Game drives & unieke activiteiten

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen?

Onze Tanzania en Zanzibar expert Peter helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Peter

Verblijf in exclusieve hotels

Fundu Lagoon

Pemba

Barefoot luxe op het exotische Pemba

Maramboi Tented Camp

Lake Manyara/ Tarangire

Semi-woestijnervaring in Tanzania

&Beyond Grumeti Serengeti Camp

Serengeti National Park

Luxe lodge aan de oevers van de Grumeti

Lake Manyara Serena Lodge

Lake Manyara

Geïnspireerd op kleurrijke trekvogels

Ontdek meer hotels

 

Alles klopte tijdens onze honeymoon naar Tanzania & Zanzibar!

Tanzania en Zanzibar - juli 2021

Dag Katrien, 

Ondertussen inderdaad al een tijdje geleden dat we terugkeerden van onze fantastische honeymoon. Onze reis is over het algemeen prima verlopen - alles was tip top geregeld (safari's, driver, lodges, eten, ...), waarvoor dank! :) 

Wij hadden een super gids in Tanzania (Hassan) - heel vriendelijk en fantastische kennis over de parken. Als er iets spannend te zien was, waren we er atijd als eerste bij en hij haalde alles uit de kast om onze safaridagen heel spectaculair te maken (en met succes - wij hebben zoveel gezien). De safaridagen zijn ons heel goed bevallen (wij hadden gerust zelf nog een dag langer in Serengeti kunnen blijven om eventueel richting het noorden te gaan om de grote trek te kunnen zien, dit was nu niet mogelijk).

Wij hebben ook een lokaal Masai dorp bezocht op weg naar Serengeti (heel fijn om wat van de back to basic cultuur te leren kennen - was wel al een beetje "toeristisch"). Wat ons nog meer is bijgebleven van de lokale cultuur is ons bezoek aan de Iraqw tribe (Tjoma village) wanneer we onze vrije dag hadden in Karatu. Onze gids had dit geregeld voor ons en daar leerden we alles over hun lokale cultuur en in het bijzonder over het huwelijk en de rituelen die hierbij horen. We hebben een lokale ceremonie gedaan en lokale kledij helpen maken, heel fijn en helemaal passend in het kader van onze huwelijksreis. [...]

Lodges & tentenkamp waren allemaal heel goed van kwaliteit (honeymoon was niet altijd geweten, maar bij ons verblijf in Farm house (Karatu) kregen we wel een super de luxe kamer). Ons verblijf op Zanzibar was ook heel aangenaam; [...] Naast het luilekkeren hebben we 1 daguitstap gedaan met privé rondwandeling in stonetown & boottocht naar prison island (waar we de gigantische landschildpaden hebben bezocht). Konokono is heel mooi hotel (wel wat afgelegen, maar dit stoorde ons nu niet), ruime kamers, mooi zwembad, prachtig strand, heel lekker eten, vriendelijk personeel [...]. De COVID PCR test was nodig om terug te kunnen vliegen. De lokale agent heeft dit allemaal voor ons geregeld. [...]

Wij konden ons geen betere honeymoon voorstellen en willen jou ook graag bedanken voor het heel goede advies en het regelen van een perfecte reis! De locatie, het schema, de verblijven, het eten, ... alles klopte en is ons enorm goed bevallen - Bedankt!! Ook konden we ondanks de onzekerheid en corona steeds terecht voor vragen en waren jullie heel flexibel, waarvoor dank! 

Groetjes, 

Bart & Anne-Fien

PS - Momenteel bezig aan ons fotoboek, nagenieten dus!

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak