Menu

Amazing honeymoon in Noord-Tanzania & Zanzibar

Bekijk meer foto's

Beste periode om te reizen

mei tot februari

Prijs

Vanaf € 8.500 p.p.

Ideale lengte van de reis

11 - 13 dagen

Wat mag u verwachten?

 • Spannende wandelsafari in Tarangire National Park
 • Eindigen met een strandverblijf op Zanzibar
 • Smakelijke lunch bij African Galleria
 • Verblijf in kleinschalige, romantische accommodaties
 • Game drive in de indrukwekkende Ngorongoro-krater met picknicklunch
 • Bezoek een van de mooiste natuurrijke gebieden van Afrika, de Serengeti

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Onze Tanzania en Zanzibar expert Peter helpt u graag verder.

Contacteer Peter

Genieten van een cocktail in de bush bij zonsondergang, opstaan met het gebrul van wilde leeuwen op de achtergrond, tot rust komen in een heerlijk geurend bad met rozenblaadjes met zicht op de uitgestrekte Afrikaanse savanne... een meer romantische honeymoon als dit bestaat er volgens ons niet. Avontuur, oog voor elkaar en de prachtige ongerepte wilderness staat ongetwijfeld centraal tijdens deze Amazing honeymoon in Tanzania & Zanzibar. 

Trek er samen met z'n twee als newly weds op uit naar het noorden van Tanzania! Beleef boeiende safari's in Tarangire National park op zoek naar boomklimmende pythons en vink het laatste beest van de Big Five van uw lijstje tijdens een game drive door het Serengeti National Park. Als u werkelijk dacht het mooiste uit de natuur reeds waargenomen te hebben dan bent u nog niet op krater-tour geweest in de Ngrongoro. Hier neemt u een ongeëvenaarde spectaculaire fauna en flora waar en hebt u een grote kans om zwarte neushoorns te spotten. 

Uw honeymoon idyllisch afsluiten kan niet beter dan op een exotisch eiland! Zanzibar is perfect om te chillen in een hangmat, romantische avondwandelingen bij zonsondergang te maken op het strand of een verkoelende duik te nemen in het zwembad of de zee. 

 • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
 • Hoofdstad Dodoma
 • Munteenheid Shilling
 • Tijdszone UTC +3
 • Taal Swahili, Engels
Prijs van deze reis:
vanaf € 8.500 p.p.

Inbegrepen in deze prijs

 • Verblijf in hotels volgens het programma
 • Internationale vluchten
 • Transfers, tours in A/C wagen
 • Alle game drives zoals vermeld in het programma per 4x4 voertuig (niet privé)
 • Toegangsgelden voor de bezoeken zoals aangeduid in het programma

Niet inbegrepen in de prijs

 • Fooien voor gidsen en chauffeurs
 • Alcoholische en niet-alcoholische dranken bij Arusha Coffee Lodge
 • Persoonlijke uitgaven
 • E-Visum Tanzania (50 USD online aan te kopen)
 • Reisverzekeringen

Maak een afspraak

Voorgesteld reisschema

Onze expert staat u bij om dit schema volledig aan te passen naar uw wensen.

Dag 1
U neemt de heenvlucht naar Kilimanjaro. Wij zoeken voor u de meest interessante vluchten.

Dag 2
Bij aankomst op de luchthaven van Kilimanjaro, gaat u door de paspoortcontrole. U wordt daarna opgewacht door onze lokale agent die u naar uw verblijf in Arusha brengt. Rust de rest van de dag uit van uw reis naar Tanzania en geniet van de prachtige omgeving.

Dag 3
Deze ochtend wordt u naar Tarangire National Park gebracht, gekend om z'n enorme baoab-bomen, grote kuddes olifanten en boomklimmende pythons. Het park laat u perfect zien hoe divers Oost-Afrika is. Deze namiddag neemt u deel aan uw eerste game drive. Laat u verrassen door wat de natuur voor u in petto heeft. 

Dag 4
U verkent vandaag het park verder per 4x4 maar ook te voet! Onder begeleiding van een ervaren gids verkent u te voet een van de meest afgelegen delen van het Trangire National Park. Ervaar de opwinding van het wandelen in de vrije natuur waar u elk moment oog in oog kunt komen te staan met een roofdier.

Dag 5
Vandaag wordt u naar de omgeving van Ngorongoro gebracht. De weelderige graslanden in de krater vormen de caldera van een lang uitgestorven vulkaan en bieden een toevluchtsoord voor leeuwen, luipaarden, hyena's, buffels, olifanten, cheeta's en gnoes. Onderweg luncht u bij de organische boerderij: Gibb’s farm.

Dag 6
U rijdt door het woud naar de rim van de Ngorongoro-krater, waar u afdaalt in de immense krater voor een 6 uur durende spectaculaire game drive. Picknick lunch onderweg.

Dag 7
De Serengeti staat al langer bekend als een van de mooiste natuurrijke gebieden van Afrika om op safari te gaan. Het gebied strekt zich uit zo ver het oog reikt en vat perfect de essentie van de Afrikaanse safari samen. U raadt alvast welke plaats de eindbestemming van vandaag is...

Dag 8
Volledige dag game drives in de Serengeti. Naargelang de migratie zal u genieten van een picknick onderweg of van de lunch in het kamp.

Dag 9
Op naar Zanzibar voor uw strandverblijf! U wordt naar Arusha gebracht, waar u nog geniet van een lunch. Vervolgens neemt u de vlucht naar het exotische Zanzibar. U verblijft aan de zuidoostkust van het eiland, op het Michamvi-schiereiland, een van de meest authentieke en afgelegen plekken op het eiland. 

Dag 10 - 12
Genieten, genieten, genieten is de boodschap voor deze 3 vrije dagen op het paradijselijke Zanzibar. Kom tot rust in uw luxeresort en maak prachtige strandwandelingen. Indien gewenst kunnen wij optioneel activiteiten organiseren op uw vrije dagen. Contacteer onze Travel Designers indien u hierover meer informatie wenst.

Dag 13
Einde van een onvergetelijke honeymoon in Tanzania! U wordt tijdig opgehaald voor uw transfer naar de airstrip voor uw vlucht naar Arusha. Na de lunch in Arusha wordt u naar de luchthaven van Kilimanjaro gebracht voor uw vlucht huiswaarts. Volgende dag aankomst België. 

Deze reis is een voorbeeldprogramma en volledig naar uw wensen aanpasbaar. 

 

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen?

Onze Tanzania en Zanzibar expert Peter helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Peter

Verblijf in exclusieve hotels

Nimali Tarangire

Tarangire

Écht in de bush van Tanzania

Asanja Africa Moru

Serengeti

Exclusief luxe bush camp

White Sand Luxury Villas & Spa

Zanzibar

Aan het ongerepte Paje-strand

Konokono Beach Resort

Zanzibar

Intimiteit op het Michamvi-schiereiland

Ontdek meer hotels

 

Alles klopte tijdens onze honeymoon naar Tanzania & Zanzibar!

Tanzania en Zanzibar - juli 2021

Dag Katrien, 

Ondertussen inderdaad al een tijdje geleden dat we terugkeerden van onze fantastische honeymoon. Onze reis is over het algemeen prima verlopen - alles was tip top geregeld (safari's, driver, lodges, eten, ...), waarvoor dank! :) 

Wij hadden een super gids in Tanzania (Hassan) - heel vriendelijk en fantastische kennis over de parken. Als er iets spannend te zien was, waren we er atijd als eerste bij en hij haalde alles uit de kast om onze safaridagen heel spectaculair te maken (en met succes - wij hebben zoveel gezien). De safaridagen zijn ons heel goed bevallen (wij hadden gerust zelf nog een dag langer in Serengeti kunnen blijven om eventueel richting het noorden te gaan om de grote trek te kunnen zien, dit was nu niet mogelijk).

Wij hebben ook een lokaal Masai dorp bezocht op weg naar Serengeti (heel fijn om wat van de back to basic cultuur te leren kennen - was wel al een beetje "toeristisch"). Wat ons nog meer is bijgebleven van de lokale cultuur is ons bezoek aan de Iraqw tribe (Tjoma village) wanneer we onze vrije dag hadden in Karatu. Onze gids had dit geregeld voor ons en daar leerden we alles over hun lokale cultuur en in het bijzonder over het huwelijk en de rituelen die hierbij horen. We hebben een lokale ceremonie gedaan en lokale kledij helpen maken, heel fijn en helemaal passend in het kader van onze huwelijksreis. [...]

Lodges & tentenkamp waren allemaal heel goed van kwaliteit (honeymoon was niet altijd geweten, maar bij ons verblijf in Farm house (Karatu) kregen we wel een super de luxe kamer). Ons verblijf op Zanzibar was ook heel aangenaam; [...] Naast het luilekkeren hebben we 1 daguitstap gedaan met privé rondwandeling in stonetown & boottocht naar prison island (waar we de gigantische landschildpaden hebben bezocht). Konokono is heel mooi hotel (wel wat afgelegen, maar dit stoorde ons nu niet), ruime kamers, mooi zwembad, prachtig strand, heel lekker eten, vriendelijk personeel [...]. De COVID PCR test was nodig om terug te kunnen vliegen. De lokale agent heeft dit allemaal voor ons geregeld. [...]

Wij konden ons geen betere honeymoon voorstellen en willen jou ook graag bedanken voor het heel goede advies en het regelen van een perfecte reis! De locatie, het schema, de verblijven, het eten, ... alles klopte en is ons enorm goed bevallen - Bedankt!! Ook konden we ondanks de onzekerheid en corona steeds terecht voor vragen en waren jullie heel flexibel, waarvoor dank! 

Groetjes, 

Bart & Anne-Fien

PS - Momenteel bezig aan ons fotoboek, nagenieten dus!

Andere interessante reizen

Amazing honeymoon in de Seychellen

Dé perfecte huwelijksreisbestemming

Amazing honeymoon in Zuid-Afrika & Mauritius

Safari & romantische strandwandelingen

Amazing honeymoon in Bali

De romantische bestemming bij uitstek!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak