Menu

Fundu Lagoon

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Fundu Lagoon is een kleinschalig, intiem boutiquehotel in het zuidwesten van Pemba. Dit eco-chique paradijs is alleen bereikbaar per charter of boot. Het hotel heeft een uitgesproken Robinson Crusoe-sfeer, met rustieke gebouwen genesteld aan de kust van de Indische Oceaan.

Er zijn achttien bungalows in safaristijl, opgetrokken uit hout, riet en canvas. Sommige kamers bevinden zich langs het strand of op de heuvel, maar bieden allemaal een adembenemend uitzicht op de oceaan. De kamers zijn verbonden met de hoofdgebouwen door houten loopbruggen of zandpaden door inheems bos.

Fundu is een idyllische plek om tot rust te komen. Er zijn drie bars, een uitstekend restaurant en een prachtig overloopzwembad, allemaal ontworpen om op natuurlijke wijze op te gaan in een unieke Oost-Afrikaanse setting. In de Fusion Spa vindt u een scala aan exclusieve behandelingen. Voor de actievere reiziger is er het professionele duikcentrum dat u meeneemt om het onderwaterleven en de omliggende koraalriffen te verkennen.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Enkele foto's


Beleef Fundu Lagoon

Amazing luxe en beach in Zuid-Tanzania & Pemba

Safari & relaxen in het tropische paradijs

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak