Menu

Lake Manyara Serena Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Lake Manyara Serena Safari Lodge verwelkomt u op een rustige locatie te midden van de rijke natuur van Lake Manyara National Park. De lodge is ontworpen om het buitengewone vogelleven van de omgeving na te bootsen, met onder meer levendig gekleurde muurfresco's die de complexiteit van de trekpatronen van vogels weergeven.

De kamers zijn gehuisvest in ronde “rondavels” met twee verdiepingen en zijn een eerbetoon aan de lokale tradities. Het kleurenpallet in de kamers is geïnspireerd op de adembenemende natuurlijke schoonheid van de omgeving. Het interieur weerspiegelt het blauw van het meer en het roze van de flamingo's. Achter elk bed hangt een spectaculair handgeweven vloerkleed, de meubels en accessoires symboliseren het traditionele Maasai-kralenwerk.

Flamingo Restaurant, het centrale restaurant, serveert eerlijke gerechten en heeft een veranda met schilderachtig uitzicht. Indien gewenst kunt u ook opteren voor een maaltijd in de bush. Neem deel aan een betoverende game drive, maak een tocht door een van de naburige dorpen of ga gewoon ontspannen bij het zwembad.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak