Menu

Reizen naar Vietnam

Bekijk meer foto's

Waarom Vietnam?

 • Het wereldberoemde Halong Bay
 • Traditionele bergvolkeren in Sapa
 • Eindeloze rijstvelden
 • Uitstekende Vietnamese keuken
 • De vruchtbare Mekong Delta
 • Kleinschalige boutique hotels

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Onze Vietnam expert Nanou helpt u graag verder.

Contacteer Nanou

Neem een kustlijn met poederwitte zandstranden, voeg daar wereld ’s meest sensationele keuken en een vleugje Franse elegante cultuur aan toe. Welkom in Vietnam, een wereld van mistige rijstvelden en stranden, machtige bergen en steden met een betoverende charme.

Veelzijdige Vietnam reizen

Vietnam is een langgerekt land met een enorme verscheidenheid aan landschappen en met een uiterst interessant maar woelig verleden. Het noordelijk gedeelte waar Hanoi als grootste stad de plak zwaait, waar de nationale parken een weergaloze natuur tentoonspreiden en kleurrijke etnische minderheden de bergstreek rond Sapa bevolken, staat duidelijk nog onder Chinese invloed.

Het zuiden daarentegen is economisch enorm belangrijk met Ho Chi Minh als miljoenenstad en de Mekongdelta als dé rijstschuur van het land. Ook Centraal Vietnam met zijn talrijke historische bezienswaardigheden en het pittoreske Hoi An is een bezoek meer dan waard.

Uiteraard laten wij u ook het échte Vietnam ontdekken met kleine vissers- en boerendorpen, de minder bekende nationale parken en kleinschalige luxehotels op de meest onverwachte plekken.

Interesse? Maak een afspraak
 • Reizen naar Vietnam Vietnam
 • Hoofdstad Hanoi
 • Munteenheid Dong
 • Tijdszone UTC +7
 • Taal Vietnamees

Beleef Vietnam

Amazing Vietnam met z'n twee

Weergaloze natuurbelevingen

Amazing Vietnam & Cambodja met z'n twee

Mix van natuur, cultuur en ontspanning

Amazing luxe in Vietnam

Verken Vietnam in stijl & alle luxe

Amazing familiereis in Vietnam & Cambodja

Avontuur, cultuur en ontspanning in één reis

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen?

Onze Vietnam expert Nanou helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Nanou

Verblijf in exclusieve hotels

Hotel de l'Opera - MGallery

Hanoi

Een vijfsterren ervaring midden in Hanoi

Hotel des Arts - MGallery by Sofitel

Ho Chi Minh

Beleef de romantiek van de jaren '30

Sofitel Legend Metropole Hotel

Hanoi

Mooiste Frans koloniale hotel in Hanoi

Pilgrimage Village

Hué

Boutique hotel in de bergen bij Hué

Ontdek meer hotels

 

TOP-reis in Vietnam!

Vietnam - juli 2022

Best Inge,

Eerst en vooral kunnen we zeker stellen dat wij een TOP-reis achter de rug hebben.

Toen we aankomen op de luchthaven van Hanoi stond er ons onmiddellijk iemand op te wachten. Onze paspoortcontrole verliep super vlot, echt heel handig! Deze man bracht ons dan ook naar de valiezen en naar onze eerste gids!

Wat betreft de volgende dag, onze eerste activiteit was een vespa-tour door Hanoi. Opnieuw hadden we een super lieve gids, Tommy, echt heel vlot en enthousiast. Die tour vonden wij echt geweldig want met 1 rit heb je eigenlijk een volledig beeld van Hanoi. Die tour was zo goed volledig dat onze namiddag activiteit met onze eigen gids eigenlijk overbodig wordt. [...]

Onze volgende bestemming was Halong bay! Opnieuw ging alles heel vlot. Bij onze boot moesten we wel eerst door een klein bootje gebracht woorden naar de grote boot want die lag net buiten de haven. De natuur is daar prachtig hoewel er wat vuil in het water ligt. Wat minder is, is dat alle boten op hetzelfde moment hun gasten droppen voor de kajak tour. Met als gevolg dat je met honderden mensen samen zit te varen naar de caves. Kan niemand iets aan doen natuurlijk. Het is waarschijnlijk een van de meest toeristische plekken. De boot zelf was heel erg mooi! We hadden een prachtige kamer en we konden genieten van de zonsondergang op het deck. [...]

Vervolgens ging onze tocht verder naar Hué! Hué was echt super fijn! We hadden er onmiddellijk echt een super goed gevoel. Niet zo toeristisch ook een pak rustiger dan de grootstad Hanoi. Hoe meer we naar het zuiden afreisden hoe aangenamer het werd! De steden zijn veel mooier en ontwikkelder in het zuiden dan in het noorden. In Hué hadden we opnieuw een super mooie en grote kamer. Ook was het er enorm rustig, is eerder een klein hotel, vinden wij persoonlijk heel fijn. Ook de (eet)kaart was top! [...]

Als laatste bestemming vlogen we naar nah trang opnieuw ging alles vlot! Ook onze vluchten gingen heel goed en ondanks het super vroeg was hadden we daar helemaal geen last van. Misschien als er nog mensen zijn zoals ons die niet DE grootste bezoekers zijn, zou ik kunnen zeggen dat het tempel bezoek in nah trang kan weggelaten worden. Wij hebben dat nog gedaan voordat we het bootje namen naar de Six Senses maar voor ons had dat niet gemoeten. Opnieuw kunnen we ons zeker inbeelden dat er veel mensen zijn die graag elk hoekje gezien hebben. 

Conclusie, wij waren ENORM tevreden van onze volledige reisplanning en vooral ook van uw persoonlijke aanpak. Hartelijk dank om alles zo last minute te regelen. Jullie horen zeker nog van ons.

Veel liefs,

Ines en Seb

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak