Menu

Sofitel Legend Metropole Hotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Een hotel gelegen in een historisch gebouw waarvan elke steen, elke nis, elke ruimte geschiedenis uitstraalt, beter kan u Sofitel Metropole hotel niet omschrijven. De magie en de charme van Hanoi komen volop tot hun recht in dit luxehotel waar het Franse art de vivre zich harmonieus vermengt met elegante Vietnamese toetsen. De tijdloze elegantie, koloniale grandeur, uitmuntende service en culinaire hoogstandjes maken van Sofitel Metropole de geliefde plek van vele beroemdheden.

De meer dan 300 kamers bevinden zich in de Metropole - of Opera Wing. Schrikken donkere houten vloeren met mahonie meubelstukken, zijde en porselein u niet af, herbeleef dan de grandeur van weleer in de Metropole vleugel. Zet u liever uw zinnen op een moderne kamer met lichtere kleuren en accenten, opteer dan voor een verblijf in de Opera vleugel.

Dat de keuken hier op topniveau staat, spreekt voor zich. Van een perfect ontbijt, een verrukkelijke high tea afternoon, Vietnamese specialiteiten in Spices Garden tot sublieme Franse of Italiaanse gerechten in Le Beaulieu en Angelina, mogelijkheden te over om uw gastronomische reis memorabel te maken.

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Beleef Sofitel Legend Metropole Hotel

Amazing Vietnam met z'n twee

Weergaloze natuurbelevingen

Amazing luxe in Vietnam

Verken Vietnam in stijl & alle luxe

Amazing luxe in Vietnam & Cambodja

Adembenemende ervaringen!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak