Menu

Sofitel Legend Metropole Hotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Sofitel Legend Metropool is ongetwijfeld het mooiste Frans koloniale, deluxe hotel in Hanoi, misschien wel in heel Vietnam. Het is gebouwd in 1901 en heeft een bewogen verleden. Zodra u binnenkomt voelt u de elegantie en nostalgie. Vanwege de populariteit is er een nieuwe vleugel aangebouwd wat uiteraard een modernere uitstraling heeft. In dit hotel hebben diverse staatshoofden en andere belangrijke mensen gelogeerd. Sofitel Metropole hotel is een en al historie in combinatie boordevol alle moderne, luxe faciliteiten. Dit wordt een verblijf om nooit te vergeten!

Het Metropole hotel is gelegen in de Franse wijk wat behoort tot het oude centrum waar alles gebeurt. Het Hoan Kiem meer is vlakbij, op nog geen 10 minuten loopafstand. De smalle straatjes van het oude kwartier liggen iets verder, maar ook zeker op loopafstand.

Een totaal van 364 kamers en suites zijn verdeeld over 2 vleugels, de oude met historische details en de nieuwe vleugel. De bedden zijn speciaal voor Sofitel ontworpen en hebben een bijna ongeëvenaard comfort. De kamers zijn gezellig aangekleed met oude foto´s aan de muur en vele spiegels. In de oorspronkelijke vleugel geven de hoge plafonds een klassieke en chique gevoel. Alles is met de uiterste zorgvuldigheid en smaak verzorgd. In tegenstelling tot hotels in het oude kwartier hebben alle kamers uitzicht.

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Beleef Sofitel Legend Metropole Hotel

Rondreis Vietnam met Phu Quoc Island

Ontdek het echte Vietnam en sluit af met een paradijselijk strandverblijf

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak