Menu

Royal M-Gallery Hoi An hotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Vlakbij de pittoreske oude wijk, de Japanse brug en naast de rivier Thu Bon, ligt het Royal M-Gallery Hotel by Sofitel, een nieuwe parel van deze hotelgroep in de UNESCO World Heritage stad Hoi An.

Dit elegante boutique hotel vond zijn inspiratie in het romantische 16e-eeuwse huwelijk van een Japanse handelaar en een Vietnamese prinses. Het combineert de stijl van Indochina met Japanse accenten. De ruime luxekamers zijn nostalgisch en koloniaal ingericht. De Grand Deluxe kamers hebben vanop het balkon een weids uitzicht over het prachtige Hoi An.

Voor fijnproevers beschikt het hotel over een exclusief Japans restaurant met de beste sushi en Yakitori. Het gezellige Faifocafé met open keuken zorgt voor een somptueus ontbijtbuffet en tal van Europese en Aziatische lekkernijen. Zeker tot de verbeelding sprekend is The Deck, de hoogste roof top bar van Hoi An met schitterend zicht op de oude stad en het traditionele bootverkeer op de Thu Bon rivier. Hier kan u overdag ook een plonsje wagen in het zwembad.

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Beleef Royal M-Gallery Hoi An hotel

Amazing Vietnam & Cambodja met z'n twee

Mix van natuur, cultuur en ontspanning

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak