Menu

Pilgrimage Village

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

In de buitenwijken van Hué, op zo’n vijf kilometer van de Verboden Stad, ligt dit sublieme hotel in een prachtig berglandschap. Dit luxueuze en verfijnde boutique hotel is opgezet als een Vietnamees dorp met kronkelende steegjes, waterpartijen en exotische boomsoorten. Te midden van deze exotische oase nodigt een stijlvol zwembad u uit om wat lengtes te trekken. De rust en sereniteit die in dit hotel overheerst, worden aangevuld met bijzondere ontwerpen van lokale kunstenaars. In de kunstgalerij heeft u zelfs de mogelijkheid om Vietnamese kunst aan te kopen.

Of u nu opteert voor een deluxe kamer of de Traditional Vietnamese Pool House, verwacht u aan veel hout en fraaie decoratieve elementen. Sommige kamertypes beschikken over twee verdiepingen.

De setting van het Valley restaurant bij het meer is uniek. Een betere manier om uw dag te starten met een ontbijt in dit bijzondere kader is er niet. Voor de honeymoonkamers en de hoogste kamercategorie is er een aparte Candle lounge waar ook de afternoon tea geserveerd wordt.

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Beleef Pilgrimage Village

Amazing honeymoon in Vietnam

Romantische & charmante ontdekkingen

Amazing familiereis in Vietnam

Leuke, gevarieerde familie-activiteiten

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak