Menu

Unieke treinreis

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Noord-Vietnam dat grenst aan China, staat bekend om zijn adembenemende schoonheid. Het landschap wordt gekenmerkt door terrasgewijze rijstvelden op de hellingen van het Hoang Liengebergte, dat ook bekend staat als de Tonkinese Alpen. Naast de schitterende natuur, is deze streek een meerdaags ommetje waard omwille van de etnische minderheden die her en der hun kleurrijke markten organiseren. 

Reis naar het stadje Sapa aan boord van de luxueuze Victoria Express! Geniet van het spectaculaire uitzicht terwijl de trein langzaam over de originele Franse spoorweg rijdt. Ontwaak in uw gezellige slaapwagon, net op tijd om de zonsopgang boven het prachtige landschap te zien.  

Ook aan boord van The Vietage geniet u van een luxe treinavontuur, maar dan door de weelderige landschappen en spectaculaire kustlijnen van Centraal-Vietnam. De luxueuze trein combineert ouderwets comfort, adembenemende uitzichten en een gastronomisch keuken om u geïnspireerd, verfrist en klaar te maken voor uw volgende bestemming. De trein vertrekt elke ochtend vanaf het treinstation van Danang in de buurt van Hoi An en maakt elke avond de terugreis vanuit Quy Nhon.

Quy Nhon is voor buitenlanders nog een vrij onbekende plek. Lange zandstranden, ontelbare vissersboten die hun verse waar aan land brengen en een boulevard om over te slenteren zijn de karakteristieken van deze regio. Twee stranden om te onthouden zijn zeker Bai Xep en Bai Ky Co. Glashelder water, witgeel zand en een ontspannen sfeer liggen op u te wachten.

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Enkele foto's


Beleef Unieke treinreis

Amazing Vietnam met z'n twee

Weergaloze natuurbelevingen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak