Menu

Reizen naar Canada

Bekijk meer foto's

Waarom Canada?

 • Prachtige natuur
 • Niagara Falls
 • Frans geïnspireerde steden
 • Walvissen spotten
 • Heerlijke self drives
 • Bear watching

Samen uw droomreis naar Canada samenstellen? Onze Canada expert Kristien helpt u graag verder.

Contacteer Kristien

Ruwe schoonheid van Canada reizen

Canada, dé thuisbasis van ijshockey, houthakkers, bevers, bergen en ahornsiroop, ja toch? Zeker, maar Canada heeft zovéél meer te bieden. In werkelijkheid is het een van de meest indrukwekkende landen ter wereld. Onze Canada reizen verbazen u met een combinatie van ruwe schoonheid en meer complexe, eerder onverwachte plaatsen om te bezoeken.

Glinsterende meren, majestueuze Rocky Mountains en grizzly beren

Reizen naar Canada staan voor glinsterende meren en majestueuze Rockies, spectaculaire fjordgesneden kusten en een gevarieerde fauna en flora. Als kers op de taart bezit Canada een van wereld ’s fijnste steden, waaronder het betoverende Quebec, trendy Vancouver, stijlvolle Montreal en kosmopolitische Toronto.

Interesse? Maak een afspraak
 • Reizen naar Canada Canada
 • Hoofdstad Ottawa
 • Munteenheid Canadese dollar
 • Tijdszone UTC -4
 • Taal Engels, Frans

Beleef Canada

Amazing familiereis in Oost-Canada

Bezoek de drie metropolen

Amazing familiereis in West-Canada

Avontuur in het ongerepte Canada

Amazing luxe in West-Canada

Spectaculaire natuur en prachtige acco's

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Canada samenstellen?

Onze Canada expert Kristien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Kristien

Verblijf in exclusieve hotels

Wickaninnish Inn

Tofino

Het randje van de wilde westkust

Fairmont Pacific Rim

Vancouver

In het hartje van Vancouver

Sonora Resort

British Columbia

Ongerepte wilderness

Le Phare

Pot à l’eau-de-vie eilanden

Een waar vogel paradijs!

Ontdek meer hotels

 

De Indian summer in al zijn pracht !

Canada - Oktober 2023

Beste Alannah

We willen u graag even feedback geven over onze Oost-Canada reis. Het was een geweldig mooie reis. We hadden 2 weken prachtig weer en hebben de Indian summer in al zijn pracht kunnen meemaken. De vlucht in business was top en we hebben ook voor onze zoon een upgrade kunnen fixen. Als wagen kregen we natuurlijk niet het gevraagde type, maar de Chrysler monovolume, die we hadden was ruim, nieuw en heeft geen problemen gegeven.

Montréal was geweldig evenals Quebec (wat wel vrij toeristisch was). In Tadoussac hebben we zowel zwarte beren als veel walvissen gezien en ikzelf was blij dat we op een grote boot zaten en niet op een zodiak. Iets minder vonden we de trip naar Saguenay. De weg zelf er naartoe was mooi, maar ter plekke was werkelijk niets te beleven en de Auberge des Battures was naar onze mening ook de omweg niet waard. [...] Hotel Sacacomie was dan qua locatie zeker mooi. We hebben er gewandeld, aan boogschieten en Tomahawk werpen gedaan en gaan cano varen. Het hotel op zich was mooi (prachtige Spa ook) maar onze kamer was echt een afknapper. [...] Het hotel zat stampvol maar voor de tweede nacht konden we gelukkig een upgrade regelen naar een beduidend mooiere, ruimere kamer met zeer mooi uitzicht over het meer. 

Mont Tremblant was een leuke tussenstop in een piepklein toeristisch ski-oord dat wat aan Disneyland deed denken. We namen er de kabellift naar de top en onze kinderen gingen er sleetje rijden. Het hotel was er mooi en het eten lekker. 1 dag was er genoeg om alles te zien. Ook Ottawa was de moeite om te bezoeken en ik was zeer blij er eindelijk eens een hotel te hebben met moderne en ruime badkamer. We deden er een zeer mooie wandeling in de omgeving samen met onze vrienden, die er prachtig wonen aan een meer op een half uurtje van de stad.

Ook Algonquin was de moeite. In het resort hadden we kleine appartementen die veel ruimte boden en aangenaam waren om te overnachten. [...] Het park zelf was prachtig! We konden er gelukkig nog een dagpas kopen en maakten er 2 zeer mooie wandelingen. Met wat vertraging hadden we een rustige terugvlucht na een deugddoende reis in een zeer mooi land! We hopen er ooit nog eens terug naartoe te kunnen gaan.

We danken u voor de uitstekende organisatie en hopen dat u iets hebt aan onze feedback.

Vriendelijke groeten

Annemie, Peter, Alec en Carlotta

Kan u al niet wachten om naar Canada te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak