Menu

Silversea cruises

Wat mag u verwachten?

 • Vijf nostalgische luxe schepen
 • Meer dan 900 boeiende wereldwijde aanleghavens
 • Persoonlijke butler service in uw suite
 • Free dining & open bar
 • Top gastronomie
 • Gratis wifi op alle schepen

Samen uw droomreis naar Canada samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De rederij

Silversea is een Italiaanse rederij die hoge service met unieke bestemmingen en adembenemende expeditiereizen naar alle uithoeken van de wereld combineert. De kleine luxueuze schepen zijn speciaal ontworpen zodat u op elk moment kan genieten van de meest wonderbaarlijke uitzichten. Silversea beschikt over negen intieme luxe cruiseschepen die elk hun eigen troeven hebben. Dit is uw home away from home. 

Bij Siversea reist u met een kleiner schip en dat zorgt voor een intieme en ontspannen sfeer. Elk schip biedt u gepersonaliseerde luxe.De suites hebben een butler ter beschikking die u verwelkomt wanneer u inscheept. Gedurende uw reis zorgt hij ervoor dat u een op en top verblijf in uw suite heeft. Zowel in als uit uw suite kan u royaal dineren en genieten van de fijnste wijnen en meest exclusieve dranken. 

Silversea biedt voor elk wat wils. Voor de echte avonturiers zijn er vier expeditieschepen die u naar de verste uithoeken van de wereld varen, waar slechts enkelen u voorgingen. Denk aan Antarctica, het verre oosten van Rusland of de Galápagos Eilanden. Wie liever voor slow travel kiest, kan tot rust komen op een van de cruiseschepen die de wereld rondvaren.

Cruises

Silver Muse

De Silver Muse is een van de grootste schepen die Silversea gebouwd heeft en is meteen de parel op de Silversea kroon. Het werd in 2017 te water gelaten en kan tot 596 gasten ontvangen. Het schip herdefinieert luxe oceaanreizen door, ondanks de grootte, voldoende intimiteit voor al zijn gasten te voorzien. Nergens werden compromissen gemaakt met betrekking tot luxe en kwaliteit. 

Silver Shadow

Voor authentieke ervaringen, reisplezier en gedeelde familiemomenten, moet je bij de Silver Shadow zijn. Het schip biedt u de vrijheid en ruimte om uw dag naar wens in te delen. Aan boord kan u, net zoals op elk schip, culinair genieten in de talrijke restaurants aan boord.  

Silver Spirit 

De Silver Spirit is een reflectie waar de rederij voor staat. Met moderne faciliteiten, prachtig design, een gastronomische keuken en wijn die tot de wereldtop behoort. Aan boord geniet u een wereldlijke en levendige sfeer. Dit schip is relatief groot, maar boet op geen enkel vlak in aan enige vorm van luxe. 

Silver Whisper

De Silver Whisper heeft alle voorzieningen die een resort kan bieden met de charme van een boetiekhotel. U wordt uitgenodigd om te genieten van het compleet uitgeruste schip met een warme, geïndividualiseerde stijl. Geniet van verwennerij en deel uw dag in zoals u het wenst. 

 • Reizen naar Canada Canada
 • Hoofdstad Ottawa
 • Munteenheid Canadese dollar
 • Tijdszone UTC -4
 • Taal Engels, Frans

Kan u al niet wachten om naar Canada te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak