Menu

Pot à l’eau-de-vie

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Canada samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Vlakbij Rivière-du-Loup, in de Canadese provincie Quebec, liggen de Pot à l’eau-de-vie eilanden. De drie kleine eilandjes van deze eilandengroep zullen meteen uw hart veroveren. Maar liefst duizenden zeevogels leven hier! Op één van de eilanden staat een charmante, prachtig gerestaureerde vuurtoren die werd omgetoverd tot een gezellig hotelletje met drie aantrekkelijke kamers, telkens voor twee personen. Om hier te geraken neemt u de boot vanuit Rivière-du-Loup, een onvergetelijke ervaring!

De kamers zijn ingericht in de 19e-eeuwse stijl en hebben elk een eigen lavabo. Verder is er ook een gedeelde badkamer en een gezamenlijke eetruimte. Gasten hebben onbeperkte toegang tot de toren en de Pot du Phare-wandelpaden, kunnen gebruik maken van de telescoop om zeevogels te spotten, en ook een begeleide boottocht is inbegrepen.

’s Morgens geniet u van een lekkere brunch en ook ’s avonds kan u gewoon uw benen onder tafel schuiven om te genieten van een heerlijk regionaal diner. Het enige waar u moet aan denken, is om warme winddichte kledij en wandelschoenen mee te nemen. En uw fototoestel uiteraard, want fotowaardige plaatsjes genoeg hier!

  • Reizen naar Canada Canada
  • Hoofdstad Ottawa
  • Munteenheid Canadese dollar
  • Tijdszone UTC -4
  • Taal Engels, Frans

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar Canada te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak