Menu

Emerald Lake Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Canada samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Emerald Lake Lodge ligt aan de oevers van het prachtige turquoise Emerald Lake in het hart van het Yoho National Park. Treed in de voetsporen van de legendarische gids Tom Wilson die deze magische locatie meer dan 100 jaar geleden ontdekte. Met zijn eeuwenoude open haarden en een eikenhouten bar uit een Yukonsalon uit 1890, herbeleeft u de geschiedenis van weleer.

De rustieke houten lodge biedt een elegante eetzaal, rustige lees- en zitkamers en een veranda met adembenemend zicht op de omliggende bergen aan. De kamers, suites en de exclusieve Point Cabins zijn allen zeer stijlvol en elegant ingericht. De zithoek met open haard, knusse meubels en de sfeervolle verlichting zorgen voor een warm en huiselijk gevoel.

Restaurant Mount Burgess staat bekend voor de typische Rocky Mountain Cuisine en de comfortabele, gezellige sfeer. Uiteraard mag u een lichte lunch in het befaamde Cilantro on the Lake, met zijn adembenemende ligging op het meer, niet missen.

De lodge is een uitstekend uitgangspunt voor diverse activiteiten zoals wandelen, mountainbiken, kanoën, paardrijden en raften.

  • Reizen naar Canada Canada
  • Hoofdstad Ottawa
  • Munteenheid Canadese dollar
  • Tijdszone UTC -4
  • Taal Engels, Frans

Enkele foto's


Beleef Emerald Lake Lodge

Amazing luxe in West-Canada

Spectaculaire natuur en prachtige acco's

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Canada te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak