Menu

Emerald Lake Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Canada samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Aan het turquoise Emerald Lake liggen de sfeervolle cabins van de Emerald Lake Lodge. De lodge is kleinschalig, rustiek en is het hele jaar geopend. De lodge ligt aan de oevers van Emerald Lake, met in totaal 85 kamers. De vele houtaccenten en de rustieke ligging zorgen voor een ultieme Canada-beleving. De gunstige ligging vlakbij bezienswaardigheden als Kicking Horse River, Lake Louise en Moraine Lake zorgt voor een efficiënte manier van reizen.

Een knipoog naar het verleden is kenmerkend voor de sfeer van de Emerald Lake Lodge. Elke cabin is ontworpen om de traditionele architectuur van de lodge te weerspiegelen en dat is gelukt! De lodge is niet zakelijk en stijfjes, maar elegant en sfeervol.

De lodge ligt vlakbij Lake Louise en het plaatsje Field. Bij aankomst parkeert u de auto op de hoofdparkeerplaats, waarna u per busje naar uw cabin wordt gebracht. Voertuigen van gasten en bezoekers zijn niet toegestaan bij de lodge. Dit is ter bescherming van de rustieke sfeer en optimale natuurbeleving.

De kamers hebben allemaal een eigen bad, balkon of patio en een open haard. Verder zijn alle kamers net even anders en zijn ze ingericht met veel hout en knusse meubels. Op en top Canadees dus!

  • Reizen naar Canada Canada
  • Hoofdstad Ottawa
  • Munteenheid Canadese dollar
  • Tijdszone UTC -4
  • Taal Engels, Frans

Beleef Emerald Lake Lodge

West-Canada met huurwagen

Het wilde Canada

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Canada te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak