Menu

Reizen naar Peru

Bekijk meer foto's

Waarom Peru?

  • Ontdekking van verloren beschavingen
  • Het wereldwonder Machu Picchu
  • Bijzondere natuur
  • De condors van Arequipa

Samen uw droomreis naar Peru samenstellen? Onze Peru expert Katrien helpt u graag verder.

Contacteer Katrien

Peru is een fascinerende bestemming voor iedere cultuurliefhebber en niet voor niks dé klassieker onder de Zuid-Amerika reizen. Reizen naar Peru bieden een verbazingwekkende verscheidenheid aan natuur en legendarische beschavingen. 

Peru reizen naar de Inca's

De cultuur van de huidige bewoners, nazaten van het machtige Incarijk, beheerst nog steeds het straatbeeld van Peru. Cuzco en de mysterieuze site Machu Picchu vormen nog steeds de topattractie van dit mythologische land. Maar deze unieke bestemming heeft nog veel meer te bieden dan enkel het Incarijk. Toeristen die naar Peru reizen worden overdonderd door de natuurpracht van het Andesgebergte, koloniale steden zoals Arequipa en  de grootsheid van de Colca Canyon. Open uw hart voor al de pure schoonheid die Peru te bieden heeft. Reizen naar Peru is herinneringen bouwen voor het leven.

Verloren beschavingen in Peru

Reizen naar Zuid-Amerika zijn niet compleet zonder een bezoek aan de glorieuze Inca-citadel van Machu Picchu, maar de waarheid is dat deze mysterieuze site slechts een flits is van een 5000-jarige geschiedenis der volkeren. Maak een wandeling door de overgebleven resten van een enorm oude stad in Chan Chan, de grootste pre-Columbiaanse ruïnes in heel Zuid-Amerika. Vlieg over de raadselachtige geogliefen in de dorre aarde van Nazca. Of ga op zoek naar avontuur in de ruige wildernis dat het stevig fort van Kuelap verhult. Niet te ontbreken in Peru reizen zijn Lima 's geweldige musea, met onbetaalbare keramiek, goud en het mooiste textiel ter wereld. Bezoek afgelegen gemeenschappen en ontdek hoe de oude tradities van Peru voortleven. Dompel uzelf onder en u zal Peru verlaten met uw geest in het verleden.

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Peru Peru
  • Hoofdstad Lima
  • Munteenheid Sol
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Beleef Peru

Amazing Avontuur in Peru

Volg de trails en walkways door het weelderige Peru

Amazing Luxe in Peru

Genieten van de Peruviaanse cultuur vanuit hoogstaande logies

Amazing Highlights van Peru

De vele must-sees van Peru in één boeiende rondreis

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Peru samenstellen?

Onze Peru expert Katrien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Katrien

Verblijf in exclusieve hotels

Hotel B

Lima

De grandeur van Belle Epoque

Belmond Hotel Monasterio

Cusco

Incacultuur en Spaanse traditie

Sol Y Luna

Heilige Vallei

Gezellige casita's in het Andesgebergte

Inkaterra Machu Picchu Pueblo

Machu Picchu

Ontwaak middenin het oerwoud

Ontdek meer hotels

 

Met de Titicaca Train naar Cuzco: onbeschrijfelijk!

Peru - augustus 2022

Dag Katrien,

Een heel dikke merci voor de organisatie. Men voelt de profesionaliteit van Amazing Destinations, zeker op de avond waar we problemen hadden met de transfer naar Puno. Jullie hebben ons geholpen, ook al was het hier ondertussen bijna middernacht. We zijn heel tevreden over de reis. Accomodaties en programma waren naar wens. De hotels in het westen zijn bijlange niet zoals in het Oosten maar maar de Belmond en de Inkaterra's mogen er toch zeker wezen. De stadshotels waren ook heel charmant. [...]

Een zware tegenvaller was wel de tweede dag Macchu Pichu. Gaat een mens naar Peru om die zeker te zien en dan laat de agent je in de steek en zijn ze in de verste verte niet bereikbaar. Maar uiteraard kunnen jullie daar niets aan doen. Jullie service was top. [...] We hebben voldoende condors gezien tijdens de uitstap naar Colca: prachtig! Ikzelf had er nog uren kunnen wandelen en zou zelfs een trail gedaan hebben. De uitstap naar het Titicacameer was eentje om in te kaderen. Adembenemend mooi. 

In het programma stond er wel dat we met een luxetrein zouden reizen naar Cuzco maar wij dachten dat het dan wel zoiets zou zijn als een gewone trein in België want het vervoer ginder zag er allemaal fel verouderd uit. Waren wij dan ook heel aangenaam verrast toen we in de trein stapten. Topservice van bij het vertrek tot bij aankomst. Ook het traject was er één om nooit te vergeten. Men kan op foto niet vastleggen wat men onderweg ziet. Je kan het zelfs niet vertellen. Gewoon zelf doen dus. [...]

Groetjes

Paul & Nadine

Kan u al niet wachten om naar Peru te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak