Menu

Reizen naar Peru

Bekijk meer foto's

Waarom Peru?

  • Ontdekking van verloren beschavingen
  • Het wereldwonder Machu Picchu
  • Bijzondere natuur
  • De condors van Arequipa

Samen uw droomreis naar Peru samenstellen? Onze Peru expert Katrien helpt u graag verder.

Contacteer Katrien

Peru is een fascinerende bestemming voor iedere cultuurliefhebber en niet voor niks dé klassieker onder de Zuid-Amerika reizen. Reizen naar Peru bieden een verbazingwekkende verscheidenheid aan natuur en legendarische beschavingen. 

Peru reizen naar de Inca's

De cultuur van de huidige bewoners, nazaten van het machtige Incarijk, beheerst nog steeds het straatbeeld van Peru. Cuzco en de mysterieuze site Machu Picchu vormen nog steeds de topattractie van dit mythologische land. Maar deze unieke bestemming heeft nog veel meer te bieden dan enkel het Incarijk. Toeristen die naar Peru reizen worden overdonderd door de natuurpracht van het Andesgebergte, koloniale steden zoals Arequipa en  de grootsheid van de Colca Canyon. Open uw hart voor al de pure schoonheid die Peru te bieden heeft. Reizen naar Peru is herinneringen bouwen voor het leven.

Verloren beschavingen in Peru

Reizen naar Zuid-Amerika zijn niet compleet zonder een bezoek aan de glorieuze Inca-citadel van Machu Picchu, maar de waarheid is dat deze mysterieuze site slechts een flits is van een 5000-jarige geschiedenis der volkeren. Maak een wandeling door de overgebleven resten van een enorm oude stad in Chan Chan, de grootste pre-Columbiaanse ruïnes in heel Zuid-Amerika. Vlieg over de raadselachtige geogliefen in de dorre aarde van Nazca. Of ga op zoek naar avontuur in de ruige wildernis dat het stevig fort van Kuelap verhult. Niet te ontbreken in Peru reizen zijn Lima 's geweldige musea, met onbetaalbare keramiek, goud en het mooiste textiel ter wereld. Bezoek afgelegen gemeenschappen en ontdek hoe de oude tradities van Peru voortleven. Dompel uzelf onder en u zal Peru verlaten met uw geest in het verleden.

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Peru Peru
  • Hoofdstad Lima
  • Munteenheid Sol
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Beleef Peru

Amazing avontuur in Peru

de ultieme ontdekkingstocht

Amazing luxe in Peru

verblijven bij top-accommodaties

Amazing highlights van Peru

niet te missen hoogtepunten

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Peru samenstellen?

Onze Peru expert Katrien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Katrien

Verblijf in exclusieve hotels

Hotel B

Lima

De grandeur van Belle Epoque

Belmond Hotel Monasterio

Cusco

Incacultuur en Spaanse traditie

Sol Y Luna

Heilige Vallei

Gezellige casita's in het Andesgebergte

Inkaterra Machu Picchu Pueblo

Machu Picchu

Ontwaak middenin het oerwoud

Ontdek meer hotels

 

De reis was tot in de puntjes verzorgd en goed georganiseerd!

Peru - Augustus 2023

Beste Kristien en Laetitia,

Bedankt voor deze mooie en onvergetelijke reis! Wij hebben er, samen met de kinderen, heel hard van genoten. De reis was tot in de puntjes verzorgd en goed georganiseerd, beseffend dat de situatie daar elk moment kon veranderen. Zo moesten we onze trip van Puno naar Cuzco vervroegen omwille van de roadblocks ten gevolge van protesten. Dat werd goed opgevolgd en opgelost door uw lokale agent.
Misschien enkele puntjes die jullie kunnen meenemen in jullie volgende reizen naar Peru.

In het programma stond dat we, na het ontbijt, in Chivay,  zouden worden opgehaald om rond 15u aan te komen in Puno. Dat was echter niet het geval aangezien de enige bus naar Puno maar om 13u vertrok vanuit Chivay. We arriveerden uiteindelijk rond 20u in Puno. En op onze 1daagse Inca trail trip werd blijkbaar  verondersteld dat we in onze rugzak ook onze kleren en toiletgerief zouden meenemen om in het El Mapi hotel te overnachten. Wij hadden daar geen weet van en hadden ons hierop niet voorzien. Ook dat hebben ze heel goed opgevangen door toch 2 van onze valiezen mee te nemen op de trein.

Ik wil toch duidelijk benadrukken dat ook de organisatie ter plaatse telkens de zaken in goede banen heeft geleid om er een fantastische reis van de maken.

Super bedankt!

Frankie

Kan u al niet wachten om naar Peru te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak